Máte skúsenosti s tabletkami na chudnutie?

Profilova fotka
Ahojte baby. Potrebovala by som schudnuť tak 10kg (čo najskôr ak by sa dalo). Skúšala som nejaké diety ale zdá sa mi, že sa nič nedeje. teda nejaké 2kg dole, ktoré su späť keď sa najem. Skúšala som aj cvičiť ale bolí ma z toho chrbtica a už sa ani do toho nemôžem prinútiť. a moje brucho stale vyzera ako v 7mesiaci :-( :-N :-| vlasne by som uz mohla robit aj reklamu na michelin. zaujímalo by ma, či má niektorá z vas skúsenosti s tabletkami na chudnutie alebo inými spaľovačmi tukov (napr. čo používaju aj športovci alebo vo fitkach) ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
majci: schudnut 10kil samozrejme da, ale nie "co najskor"..chce to cas, volu a chut. Myslim, ze nikto ti tu nic nove nenapise, ani sa nic nove nedozvies, len stale to otrepane, vyvazena strava, hlavne POHYB, akykolvek (bez toho to nejde) a potom tu mozu pomoct aj nejake podporne pripravky. Moja skusenost: minuly rok na jesen, vlastne skor v zime, ked som si posledne rifle kupila vo velkosti 42, som si povedala, ze by to hadam aj stacilo..okrem toho, uz sme vazne zacali hovorit o svadbe a ktora nechce vtedy vyzerat co najlepsie :-D Obmedzila som sladkosti a biele pecivo, oprasila prach zo stacionarneho bicykla a z orbitracku a pomaly, postupne som zacala..najprv 2krat do tyzdna, po pol hodine, ked som uz vladala dlhsie, tak 3krat po 45min, potom ma to uz normalne zacalo bavit a cvicila som 4 az 6krat do tyzdna, podla nalady ;-) Obcas som si trochu zaposilovala, ale nic nasilu, proste ked sa mi chcelo. A pomaly to islo dolu..a na svadbe som mala saty 38-cky.. ;-) :-) Ale aby som sa dostala aj k tym tabletkam, ja som za tu dobu pravidelne uzivala Bio CLA Booster a pred kazdym cvicenim aj L-carnitin, myslim, ze oboje mi v chudnuti pomohli, tieto dve totiz pomahaju rychlejsie spalovat tuky a premienat na svalstvo, CLA zabranuje jojo-efektu. Este som jednu dobu brala Bio Liniu, co bola kombinacia chromu, carnitinu a este dalsich 2 latok, ktore tiez mali takyto podporny efekt pri chudnuti a tvarovani postavy. Takze moj sumar..taketo tabletky vedia pomoct, ale nikdy nir len same o sebe, musis tomu dopomoct aj ty a necakat, ze si vecer das tabletku a rano budes mat o kilo menej:-) Ako hovori moja mamina lekarnicka, ked sa jej niekto pyta na "tabletky na chudnutie, ktore naozaj funguju", keby take boli, musela by som sa tu otocit 2krat, aby ste si ma vsimli.. ;-) Takze asi tak.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za radu :-) už niekoľokrat som začala cvičiť a vždy mi to vydrži len pár dní :-D a potom nie a nie sa prinutiť...no ale už musím zaťať zuby ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
veru aj ja sa musim donutit zacat cvicit...uz ta moja vaha sa mi moc nepaci a to nehovorim o obleceni...mam vela peknych veci ale nemozem ich obliect len preto ze sa do nich nezapnem :-( doktori mi odporucili denne nachodit aj 10 km ;-)
Odpovedať
majcicanda tak sportovci v posilke pouzivaju creatin.spaluje tuky, ale musis cvicit. ak ti to pomoze tak si precitaj toto : http://sztankay.webovastranka.sk/page... a inak ja pijem caj Hannasaki, kupuje sa v lekarni. je na precistovani organizmu, aj na chudnutie ale musi sa dodrziavat aj zivotosprava aby bol nejaky efekt.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja to uz radšej s čajmi neskušam :-D skusila som na chudnutie a tak ma zapieklo, že som nebola 3dni na wc :-D no a teraz pred vianocami to bude este horšie....kto by odolal??? :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
O tabletkách na chudnutie odporúčam prečítať si skvelé články: http://www.tipynachudnutie.sk/tag/tab.... Niektoré sú totiž viac na škodu ako na úžitok, ale samozrejme záleží na rozhodnutí každej z nás. Zastávam však názor, že v kombinácii s cvičením a upravenou stravou môžu chudnutie urýchliť :-)
Odpovedať
@majcicanda oxyELITE Pro najdi si to na nete :) Funguje
Odpovedať
ahoj, moja švagrina schudla za mesiac 6kg s tabletkami botanical slimming, už ich mám aj ja, tak dúfam, že sa to aj mne podarí;)
Odpovedať
olgyta a kde sa daju objednat? Dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte..verím, že sa Vám hodí aj nejaké to info navyše,tak keď budete mať čas a chuť kuknite na http://www.facebook.com/tajemstvihubn... nájdete tam zaujímavé tipy, rady, ale aj zdravé recepty..Ak sa vám stránka zapáči, stačí dať like a aktuálne info sa vám bude pravidelne zobrazovať v profile a nič nové vám neunikne. Pekný deň vám všetkým..Jana
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@olgyta a skade si ich objednala, až teraz som si všimla rok 2012
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
čaf majcicanda, ja som vyskúšala hocijaké tabletky: napr. chilliburner je somarina. Keďže sa mi nechcelo držať diétu, tak som vyskúšala zákroky na chudnutie u nás v NR http://www.medicalmkp.sk/ a majú aj akcie teraz letné. BOla som na ION MAGNUM 5 x a fajnovo som schudla. A dokonca na FB dávajú rôzne rady na detoxy atd. https://sk-sk.facebook.com/medicalmkp, takže tak :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@olgyta ahoj. Kde sa daju kupit prosim?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ste krásne aké ste. Netrápte sa nijakými diétami a majte sa radi ako vás príroda stvorila. Budete oveľa šťastnejšie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
najlepšia je delena strava krkovička s kuracim stehnom
Odpovedať
Určite ti nepomôžu tabletky. Treba v prvom rade pravidelne jesť, vytvoriť si dobrý jedálniček. Ja mám dve deti, druhé ma rok a vďaka pravidelnej strave som chudšia ako pred prvým tehotenstvom. Pomohla som si k tomu istými výživovými doplnkami, ale nie tabletkami. Išlo o to, aby strava bola pravidelná a to sa pri dvoch malých deťoch nedá. Ale ak máš správne potraviny, tak sa dá, lebo len zoberieš a ješ. No pravdaže nie hocičo, čo obsahuje kopu cukru a žiadne telu prospešné látky. Ak chceš napíš do správy, nechcem tu robiť reklamu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch

Odpovedať
@majcicanda poradila by som ti asi len tolko aby si sa neprejedala a viac sa hybala..Trosku viacej sportu a urcite tie kilecka pojdu dole, ale hlavne neprestavaj uplne jest lebo to by bolo to najhorsie riesenie..Aby sa potom nedostavil jojo efekt, leo to budes potom este viacej sklamana a bezradna
Odpovedať
Kilecka pojdu dole :) len je otazkou ako rychlo. Ja som si upravila stravu a zacala plavat a cvicit hot yogu. Ku urychleniu brala sestra xls medical a slo jej to rychlejsie nadol nez mne ale ide to aj tak aj tak :)
Odpovedať
je vela pripravkov co tvrdia ze su dobre a ze pomahuju, v com je tento ako sa hovori zazracny ? :D
Odpovedať
u mňa sú najhoršie sladké jedlá, čokoláda ma neuspokojí, ja musím mať sladké jedlo....palacinky, šúľance, buchty atď. a to neviem či nejaké tabletky zvládnu?
Odpovedať
Skúšala som pár prípravkov a samozrejme v kombinácii so športom ale nebolo to extra. Zatiaľ sa mi fajn osvedčil tento doplnok Slim AGÁTA – www.herbatika.sk . Deklarujú ju aj k miernemu cvičeniu a športovaniu čo je férová pravda pretože ak vieš na sebe zabrať tak s týmto doplnkom prepotíš tričko. Vyskúšané bez aj s prípravkom a rozdiel je riadny. Ak zháňate tabletky na chudnutie bez námahy tak neviem - neviem :-|
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Rýchle chudnutie ti neodporúčam. Skúšala som to pred 2 rokmi, ale ako rýchlo som schudla, tak rýchlo som pribrala na váhe späť :-| Minulý rok pred letom som začala chodiť do fitka (2x do týždňa), chodievala som každý deň so psíkom na dlhé prechádzky, zlepšila som svoju stravu a brala som aj tabletky na chudnutie. Váha nešla dole veľmi rýchlo, čo ma niekedy dosť mrzelo, ale asi po 3 mesiacoch som strela známu, ktorá má takmer nespoznala :-) Hneď poznamenala, že veľmi dobre vyzerám 8-) Neskutočne ma to nakoplo a zlepšilo mi náladu :-) Čo sa týka tých tabletiek, vyskúšala som odtiaľ (https://www.onlinezdravie.sk/recenzia...) viac značiek a mne vyhovovali najviac tie prvé (https://www.onlinezdravie.sk/recenzia...). Mám pocit. že tabletky na chudnutie nie sú všetko, ale dokážu veľmi dobre podporiť chudnutie, pretože obsahujú v sebe rôzne prírodné látky, ktoré buď priamo pomáhajú spaľovať tuky a iné zabraňujú prejedaniu sa. Vyskúšaj a uvidíš. Najmä sa pravidelne hýb a dobre sa stravuj, to je základ.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?