Manžel mojej kamarátky sa ma dotýkal

Profilova fotka
mam mensi problem ktory neviem ako riesit nakolko ma zhryza svedomie...manzel mojej kamaratky sa ku mne obcas sprava viac ako by sa patrilo...zatial sa to stalo dva krat, prvy krat si nasiel akukolvek moznost len aby sa mohol dotykat mojich partii hore, akoze nahodou, a druhy krat sa stalo ze isiel aj na ine miesta...v prvom pripade som sa tvarila ze to nevnimam (proste mi to neslo do hlavy ze to robi schvalne) a snazila som sa mu vyhybat, v druhom pripade som spala a snazila sa ho zbavit akoby tym ze som sa prebudila (lezali sme vsetci pri telke, moj priatel tvrdo spal, mal obrovsku migrenu a nesla som ho prebudit :-(..o tychto veciach je moj priatel informovany ale s nim to neriesil a zo zaciatku bol toho nazoru ze som to mala riesit hned ako sa to stalo...ja som vsak zufala lebo nechcem robit okolo toho humbuk a kamaratke robit problemy v manzelstve aj ked uz viem ze tu nejaky problem asi bude. Su spolu 5 rokov a navonok su stastni a zohrany par ale nieco tam nebude v poriadku a ja mam obavy ist s nimi na dalsiu akciu len aby sa nieco opat nestalo a tak rozmyslam, ci mam pri najblizsej vyhrotenej prilezitosti zacat robit bordel tak aby o tom vedeli vsetci zucastneni hned ako sa to stane, alebo si mam s nim sadnut (v spolocnosti mojeho priatela) a vysvetlit mu ze ak s tym neprestane poviem to kamaratke, alebo ist rovno za nou...uz na zaciatku som ocakavala ze si to vybavi moj priatel s nim (aj keby rucne strucne je mi jedno), ale ten to moc nebral na tazku vahu, pritom keby sa mojeho priatela nejaka dotkla, asi jej vyskriabem oci :-) p.s. inak ich mam oboch velmi rada a napriek tymto veciam sme skvela partia a som neskutocne rada ze ich mam a som ochotna na vsetko zabudnut, ale len v pripade ze sa ma jej partner nedotkne inak ako obycajny kamarat.
Odpovedať
Priklanam sa na stranu tvojho priatela. Mala si riesit situaciu hned ako nastala. Teraz ti moze kamarat povedat, ze si si to vymyslela. Ja na tvojom mieste pockam, ci sa bude este spravat kamarat az prilis kamaradsky a budem to riesit hned.
Odpovedať
Profilova fotka
ked to spravi znova (je jedno či osamote, či ked tam bude 500 ludia) normálne s nadhľadom mu povedz "nechytaj sama"..alebo "prečo sa ma tam chytáš"? uvidíš či sa zahanbi, alebo zasmeje alebo niečo..ked k tomu pripojíš aj taký pohľad, tka to dobre bude uvidíš:-)) (nejde mi do hlavy, prečo si chcela by to riešil frajera za teba), ved máš pusu tak ho "napomen"..on sa stiahne. držim prsty:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlicek44 @adka0077 islo o to ze vzdy bola situacia ze tam bola jeho manzelka, v prvom pripade si to nevsimla, v druhom spala vo vedlajsej miestnosti s otvorenymi dverami, priatel spal meter odo mna na gauci, a my dvaja sme pozerali telku na matracoch, teda kamarat, ja som spala...priatela som v danej situacii mala problem zobudit aby konecne pochopil ze si ma ist lahnut ku mne takze kamarat bude musiet ist vedla kde nie je telka, a nechcela som s nim rozpravat nahlas a nadat mu aby ma nepocula manzelka....proste mi chybala partnerova istota, aby som si mohla otvorit usta a v pripade ze by sme mali konflikt aby ma ,,ochranil'' skor ma zaujima aj nejak ina stranka tohoto problemu, proste ja keby som sa dozvedela ze mi toto urobil priatel s mojou kamaratkou, okamzite sa s nim rozidem, tak ma mata otazka, co bude s ich manzelstvom ak sa to prevali :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti myslim si že zato že sa ta dvakrat dotkol..sa rozvadzat nebudu...takže to neber zase tak strasne..musis ho razne poslkat do pečka... a spýtaj sa aj kamošky či maju nejake problémy.. cmuk
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlicek44 s tym poslanim do P mas pravdu.....akurat ze ten muz mi umyselne, pocas toho ako som spala, siel rukami do nohaviciek a mne toto pride ako dovod na rozvod...alebo nie? zjavne ma chlap niekde problem.....problemy v intimnom zivote asi maju, nedavno sa k niecomu kamaratka priznala...akurat ja si myslim ze problemy sa neriesia takto, zahybanim...preto som toho nazoru ze akonahle sa moj partner dotkne inej zeny, je medzi nami koniec, ci uz je to chyba jedneho z nas alebo celeho naseho vstahu a fungovania :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti jaaj to on ti siel do nohavičik? ja som myslel aže najek zo žartu alebo ako sa ťa dotkol, teda obtrel sa... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlicek44 no sak toto, nechcela som to tu takto rovno napisat :-/ .......
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti tak toto by určite riešil frajer s ním a nie ja..to už vsetky hranice prešlo..nezavidim situáciu..:(
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlicek44 najviac ma na tom hneva moralny problem....a aj to ze mam pred kamaratkou taketo ,,vazne'' tajomstvo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
pockala by som, ako sa zachova nabuduce. a ak sa to zopakuje, ries to okamzite, ako tu uz pisali ine dievcata. bez ohladu na to ci tam jeho zena bude alebo nie. lebo ver tomu, ze ak by sa to prevalilo inak ako v tej situacii, jej manzel to urcite zahra tak ze je to tvoja vina, a to uz bude otazka, ci jeho zena uveri tebe alebo svojmu manzelovi. podla mna to druhe, ludia stale radsej veria tej prijatelnejsej moznosti. prinajhorsom by som sa potom este porozpravala s kamaratkou a upozornila ju na to, ze ma problem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?