Mám škaredé nohy. Ako ich zamaskovať na svadbe?

Profilova fotka
Dievcata prosim Vas o radu. Do svadby zostava nieco cez 100 dni, ale este som nic nevymyslela. Doma len mavnu rukou nad tym,co stale riesim, im sa to povie. Zrejme ma mama v detstve velmi na siroko balila :))) a mam krive nohy, lepsie povedane mensie zatvorky. Co uz naucila som sa s tym zit, nie som jedina. Ale neviem ako to na svadbe zamaskovat.Na redovy i popolnoci budem mat saty po kolena a s podpatkami len moje zatvorky vyniknu... :-) Najskor asi balerinky mi pomozu,nie? Doteraz som vzdy nosila len dlhe nohavice, sukne vo vynimocnych pripadoch (tropicke teplo) a aj vtedy som mala flip-flop, takze to nebolo az tak vidiet. Fakt mi bude dost trapne....Mate podobny problem? Ako ste to vyriesili?
Odpovedať
Profilova fotka
Marikac, tak ja mam tiez trocha krive nohy do O, mimo toho pomerne svalnate lytka, takze tiez nie som uplne nadsena z nosenia sukien, ale zasadne to riesim tak, ze sukna musi byt aspon nejakych 5-10 cm nad kolenami a vtedy to ovela lepsie ukaze ako ked je sukna po kolena... taka dlzka je na take krive nohy fakt najhorsia, co sa topanok tyka, tak podla mna su lepsie na opatku, lebo to nohu aspon opticky predlzi.. kedze ja som aj nizka, tak neviem ako u teba.. ale ak budes mat dlzku sukne po kolena, tak je tiez asi lepsie mat opatky ako baleriny..
Odpovedať
Profilova fotka
:-( Topanky k satam som si objednala az zo Skotska, perfektne sa mi hodia k svadobnym aj popolnocnym satam....velmi ma vsak mrzi ,ze na mojich nohach maju presne opacny efekt, neurobia ma krajsou, prave naopak, ukazu moje nedostatky. Nohy mam stihle, kebyze boli rovne, tak si dovolim tvrdit,ze krasne. Ale co narobim,ked tak narastli :-(( Ako v zivote mi to nevadi, sluzia na co mi narastli. :-) Nechcem sa vsak na svadbe trapit myslienkou, ze kazdy mi zazera na tie moje nohy, aj ked mozno o ne ani pohladom nezavadia. Psychika robi svoje.. Fotky by som"uhrala" v moj prospech, tu sa natocim,tu stlacim nohy a je to ok.Ale pri chodzi to neskryjem. Uz som zufala. Neexituje nejaka esteticka operacia?
Odpovedať
Profilova fotka
Marikac, myslim ze to je asi len tvoj skresleny nazor na ne, urcite to okolie az tak hrozne nevnima ako ty.. a ked vravis ze ich mas krasne stihle, tak co na tom ze su krive? nikto predsa nie je dokonaly.. ja by som ti povedala,ze bud rada ze ich mas aspon stihle :) ja sa mojich svalnatych lytok nezbavim... mam to aj zdedene a aj tym ze sportujem, tak co uz, je to sucast mna... ako ak z toho mas az taky velky komplex, tak si mala volit saty dlhe ako popolnocne.. ina rada ma nenapada.. a o ziadnej operacie neviem, myslim ze take nieco sa asi urobit neda, kedze je to o tom aky tvar maju tvoje kosti.. a tie nenarovnas... neostava nic ine ako sa s tym zmierit, zakryt ich ked sa inak neda.. ja som mala komplexy napr z toho ze som pehata, pretoze sa mi decka na skole za to vysmievali.. no a po case som zistila, ze sa na to napr chlapom paci.. :) a s nohami je to podobne... nemyslim si ze zalezi na tom akeho su tvaru.. proste ich mas, a za ich tvar nemozes... bolo by ine, keby si ich mala napr tlste, ze sa o seba nestaras alebo tak.. ale toto proste nezmenis, tak sa s tym musis zmierit :)
Odpovedať
Profilova fotka
Premyslam nad tym stale, ubera mi to na sebavedomi. Som len zvedava ako daleko s tymto myslenim zajdem, v tom mas mozno pravdu. Dufam len,ze to nie je dedicne a ze babo to po mne nezdedi. :-p
Odpovedať
marikac: neboj to nebude nik riesit. ako je moznost, mat na seb nieco ine vyrazne, kam budu smerovat oci ludi - vystrih, ozdoby na krkku, nieco specialne vo vlasoch...a tak. proste nieco co odputa pozornost od noh. nepredpokladam, ze by niekto pri tancovani na redovom pozeral na nohy. na mojom redovom si nik nevsimol topanky ani silonky ;-) a to som si ich specialen kupovala na redove ;-). takze na nohy sa vobec nepozerali ;-). rozhodne ak sa chce poistit tak niecim odputat pozornost. ja napriklad odputovam pozornost od vahy vystihom ;-).
Odpovedať
marikac mna tiez trapi kopec nedostatkov hlavne co sa noh tyka, mam taku chalansku postavu, nohy krive, z detstva zjazvene kolena, a este aj par strii na lytkach a dilemu, lebo by som si priala kratke svadobne saty. no tuna nic ine nepomoze len zahodit v den svadby starosti a sustredit sa na ine veci a hlavne si uzit ten den. :-) aspon ja si to tak nahovaram, lebo aj ked by bola nevesta akokolvek dokonala, kto chce, chybicku si na nej najde. takze dolezite bude ze sa budem pacit buducemu manzelovi :-)
Odpovedať
jéj, to je zlaté, ale tiež si myslím, že nikto nebude riešiť zakrivenie Tvojich nôh, a zvlášť okolo a po polnoci, to sú už hostia v takej "lepšej" nálade :-D a inak súhlasím s tým, že sukňu treba nad kolená a topánky, čím vyššie, tým lepšie ;-) a ešte jedno povzbudenie, veľa tancuj, tam sa to stratí ;-) Hlavu hore Tvoja svadba-Tvoje nohy... a keď sa páčia Tvojmu budúcemu, tak sa naozaj nemáš čím zaťažovať
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak dobre to baby napisali.. je to tvoj den, a na nohy sa nikto kukat aj tak nebude! :)) hlavne neskor vecer ked uz budu vsetci pod parou.. :)
Odpovedať
Nerob si z toho tazku hlavu... Beriem, kazdy ma na sebe nieco, ja mam neskutocne chude nohy a ked si tam topanky s remienkom okolo clenkov, vyzeram, akoby som mala zlomene nohy, ale co tam po nich, hlavu hore, bud pekne, zdravo sebavedoma a nohy si naozaj nik nevsimne a keby aj, co tam po tom..., kazdy mame na sebe nieco, co nam vadi, nik nie je dokonalym tvorom. Takze HLAVU HORE, ZDRAVE SEBAVEDOMIE A USMEV :)...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?