Mám ísť na svadbu holke, do ktorej bol môj priateľ zaľúbený?

Profilova fotka
Dostala som sa do zvlastnej situacie... baba, do ktorej bol este v pubertalnych casoch zalubeny moj priatel, pozvala na svadbu jeho aj mna. cudne na tom je, ze ona sa so mnou nikdy nechcela stretnut, ani ma spoznat. v zivote sme sa nevideli. moj priatel ju povazuje za uzasnu kamaratku a na svadbu chce urcite ist. moj zensky siesty zmysel ju uz davno zaradil do kategorie "mrcha-bacha na chrbat". navyse viem, ze ked sme s priatelom zacinali, tak jej jesitnost nevedela predychat, ze pride o obdivovatela, a skusala to nanho..... a teraz nas pozve na svadbu?!!! som cudna, ked si myslim, ze je to cele uplne absudrne??? alebo nemam hystericit (zatial iba vnutorne :-D ) a brat to v poho, poslat draheho na svadbu alebo tam ist s nim?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,tak ja by som tam urcite isla.Ak si baba potrebuje dokazat pred tebou,ze aha,ja sa vydavam,tak ty jej tym ukazes,ze si si svojim drahym ista a si na vecou:-)
Odpovedať
škoda, že si to dala ako otázku. Diskusia by bola lepšia. Nuž ale k veci . :D ja som presne z tých, čo toto považujú za trápny pokus jeho bývalej lááásky. Bože, nemusím také trápne ženské. Presne chápem čoho sa bojíš , ale rozhodnutie bude na tebe :D ja ani neviem čo by som spravila, ale zas, ak tvojmu frajerovi na tom záleží, mala by si ukázať, že váš vzťah je pevný, a presne ako píše pemina, že si nad vecou ! :) P.S ak pôjdeš nezabudni byť 1000x krajšia jak nevesta, držím palce x-) x-) x-) 8-)
Odpovedať
No takze - ked niekoho pozyvas na svadbu, automaticky sa tym mysli, ze aj s partnerom. Cize teba akoby pozvala s nim. Sam by ist ani nemal, to uz je lepsie ked pojdes aj ty (siesty zmysel ;) - bol by jeden proti dvom). Nechcem vynasat ziadne sudy ale neviem, ci je idealne, ze s nou tvoj priatel udrzuje takyto vztah. Normalne si nie som ista, ci je fakt mozne byt kamarat s byvalou. U mna to neslo. Ak ma take tahy ako si pisala, tak jej na tie hry radsej netreba skakat a treba si drzat opatrny odstup. Ale hlavne z mojej skusenosti je dolezite, aby boli veci absolutne jasne a nie ze sa hrame a manipulujeme. Pripada mi dost nevhodne ze vas pozvala, nevyznieva to uprimne, aspon takto zvonka. Ale ak ste ohladom tej minulosti uz vsetci v pohode, tak OK.
Odpovedať
No ak tvrdis ze ste sa este nestretli a nemala zaujem ta spoznat tak teraz je naozaj smiesne ze ta pozyva na svadbu... je to fakt o nejakom dokazovani, ako bolo vyssie spomenute... ja by som teda ziadnej byvalej na svadbu nesla... mozete ist do kostola zagratulovat ak drahy trva na tom ze si jej velky den nenecha ujst... ale na hostinu??
Odpovedať
Ak on chce ist,chod s nim. Urcite ho neposielaj sameho,ved si pozvana i ty. Pripadne sa dohodnite,ze nepojde ani on. Ja by som na tvojom mieste sla..resp by ten moj nechcel ist...
Odpovedať
Ahoj, ja som bola na svadbe s mojim partnerom ked jeho byvala mala svadbu. A v pohode vsetko dopadlo. Ved uz nie ste deti ani pubertiaci ale dospeli ludia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ju tvoj priatel povazuje naozaj za taku dobru kamaratku, je prirodzene, ze ho pozvala na svadbu a samozrejme aj teba, kedze je uz zadany a bolo by trapne ho pozvat bez partnerky. Neviem, aky mali spolu vztah, ci spolu chodili, alebo to bola platonicka laska z jeho strany a co presne na neho skusala ;-) ale myslim, ze v kazdom pripade bude lepsie, ked tam s nim pojdes a spoznas ju, aspon budes mat jasnejsiu predstavu, co od nej mozes ocakavat. A aj od svojho draheho. :-) Myslim si, ze sa nenajde vela zien, ktore by na vlastnej svadbe "zvadzali" ineho muza ako toho svojho, ale vsetko je mozne... Ale vy dvaja sa mozete dobre zabavit a dat jej jasne najavo, ze tvoj priatel je TVOJ.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?