Lyžiarky! Máte dobré tipy na lyžiarske strediská?

caute kocky su tu nejake lyziarky:) mate dobre tipy na menej vychytene strediska v SR alebo mimo hranic - cenovo dostupne a fajn? :)
Odpovedať
ahoj, my lyzujeme s manzelom ale len na dovolenke, raz do roka, nic aktivne ale kedze som povodom z kopcov, v detstve to bolo inak, kedze kopce som mala vsade okolo:-) u nas v dedine tuto zimu otvorili nove lyziarkse stredisko, este som nestihla odskusat, ale vybavene je poriadne...neviem vsak ceny... skus skivitanova dat do googla, ale stranku maju este nedokoncenu...potom je este meanderpark oravice...to mas hned vedla termalneho parku :-D
Odpovedať
jeeej - to vyzera fajn...skoda ze nie je dotiahnuta stranka, ale moze to byt pekne, male lokalne ski centrum Meander nas s drahym odradil cenami...je to dalej nez Stuhleck v AT a pomaly tak isto drahe... My mame celkom fajn skusenosti so Skalkou pri kremnici skalky.sk - sluzby nic moc, ale lyzovacka je fajn a low cost :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte kocky, neviete mi poradit stredisko s lyziarskou skolou za prijatelnu cenu? Ak mate niektora skusenost :-) Dakujem Vam :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?