Lipoxal

Profilova fotka
viete o tom nieco?
Odpovedať
Profilova fotka
jo na cz najdes celu stranku, daj do googla. najdes vela clankov v diskusnych forach. ja som si povedala prvy krat v zivote ze to skusim, lebo sak je to cele na prirodnej baze ziadny jedovaty chrom, ale zatial nist moc nevidim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
citala som to, kupim si to asi :-)
Odpovedať
Zuzka, nechcem ti brať ilúzie, ale ešte keď som chodila do roboty, tri moje kolegyne to brali a neschudli ani gram. Škoda peňazí...
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez som ho brala a nemal absolutne ZIADNY efekt.Kupovala som ho cela natesena,ale cat ma pravdu,skoda penazi.A ze to nie je teda vobec lacne... ]-(
Odpovedať
divoska, ked je nieco na prirodnej baze, este to neznamena, ze je to aj zdrave pripadne nie nebezpecne ;-) aj taka mariska je na prirodnej baze ;-) tym chcem len povedat, ze netreba verit vsetkym "prirodnym" liekom a zazrakom
Odpovedať
Ja so tiež brala Lipoxal, ale neschudla som nič. Teraz chcem vyskúšať Reduktil, ten vyzerá byť lepší ( aj keď oveľa drahší ).
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja som v zivote nic nejedla na schudnutie a skusila som toto. Pokozka sa sice napla, nemala som pazrave chute,no neschudla som ale ked som ho douzivala, tak neviem ci to ma nejaky suvis ale pribrala som 2 kila a to som mala stabilnu vahu uz mozno 10 rokov.odporucam len na spevnenie.to si pochvaloval aj moj drrahy. ale vsetko pominie a ochabne...gravitacia posobi.
Odpovedať
Profilova fotka
snehulienka ja 3 a moja kolegyna tiez :-D skoro ma rozhodilo :-) takze mozno to nejaky suvis ma. som nevedela ci mi telo nejak viac zadrziava vodu alebo co.. avaha rozhodne isla hore :) celulitida v suvislosti s cvicenim a kremami dole ;)
Odpovedať
divoska uz to neberies? ja som si to kupila tot v pondelok, zatial (po 2 dnoch) mam pocit, ze nemam chut jest a sladkosti uz vobec nie - takze u mna zatial pozitivne ;-) a ake kremiky pouzivas? ja som si objednala z avonu, ale v telke teraz vidim milion reklam na rozne ine - nivea, garnier, vichy - ktory je ten naj?
Odpovedať
Profilova fotka
no ja lipoxal beriem uz skoro mesiac, snazim sa aj ovela zdravsie jest a neschudla som z neho ani kilo a nebadam ani ziadnu natiahnutu pokozku ani nic... akurat je mi teplejsie a viac pijem :-D a to pouzivam aj ten lipoxal krem ale nejak sa mi nezda, ze to zabera...
Odpovedať
jaj zuziq nepotesila si ma :-( mne nejde tak ani o tie kila - nech vaha ukazuje kolko chce, hlavne, ze sa zmestim do plaviek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no praveze ja nebadam ziadnu zmenu, ani v cm ani vo vyhladeni pokozky na tych najviac "ohrozenych zonach" ci ako to propaguiju ;-) proste mam pocit, ze mi to nic nerobi A naozaj je to tak, ze ziadne tabletky vam nepomozu schudnut. A teorie tipu - treba ale obmedzit aj stravu a cvicit - to su potom naozaj zbytocne vyhodene peniaze, lebo ked prestanem jest a bduem cvicit schudnem aj bez tabletiek. Jedine co mi v zivote zabralo bol Adipex - ale to je take svinstvo, ze by som to v zivote nebrala. Bola som sice chuda (snad prvy a posledny krat v zivote) ale viac krat by som ho uz do seba nedala
Odpovedať
Článok sa načítava...
zdravím všechny, moje matka Lipoxal brala a zhubla 5 kg a celkově se po něm cítila, tak nějak aktivnější.
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej ja predtym nez som si ho kupila som googlila a pisali baby ze je po nom teplejsie /na zimu skvela vec/ teraz tusim dokoncujem 3ti alebo 4 mesiac.. a vysledky radsej pomlcim ako som uz pisala viackrat ;) ale ten krem bol jeden z najlepsich a najmenej lepivych aj mi naozaj vyhladil stehna, samorejme ze ne uplne ale decentne. mam aj vichy. chystam sa na niveu. a aj z avonu ten liftingovy si teraz idem pokusne capat na zadok tak uvidzime ;)
Odpovedať
Profilova fotka
mno kolegyna si velmi chvalila tu novu Niveu, vraj je to jediny krem ktory jej zabral, tak neviem...
Odpovedať
no ved som pisala v inych temach, ze najviac minam na chudnutie, keluuuuuu ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
cafte pridavam sa k celulitidke....ako citam som sa stratila v tom, ze , ktory s tych kremov vam zabral...inak ja som minuly rok skusala taku kuru v High care centre, to su tam vselijake pristroje...totalne ma okaslali...ale zdalo sa mi ze po vichy tom starom bola pevnejsia pokozka, ale ja chcem aby mi aj zmizla celula:(((( inak je aj od vichy take nove s aplikaciou vo forme gulicky, ako (antiperspirant sa to aplikuje) uz ste to skusali... inak zuziq to co bol zac ten Adipex?..
Odpovedať
dadulik garnier teraz reklamuje taky gulockovy proti celulitide ;-) inak baby aky mate ten lipoxal - ja som prisla na to, ze som si kupila ten "stary" - bez toho triplexu :-( v lekarni sa ma nepytali, ze ktory chcem, jednoducho mi jeden dali :-S
Odpovedať
emjee, ja pouzivam krem proti celulitide z Avonu, kdyz jsem si ho zacala mazat ze zacatku, tak jsem to delala opravdu poctive, mesic rano a vecer a opravdu fungoval! ted uz jsem na to moc lina, ale snazim se aspon jednou denne :-)
Odpovedať
katya no ja som tiez leniva co sa kremikovania tyka ale snad sa aspon 1x denne donutim :-D (este ten krem nemam doma, caka na mna u svagrinky)
Odpovedať
Profilova fotka
dadulienka hej loreal reklamuju gulicku a vichy zase serum ako bol minuly rok ten zabacinovo zeleny liposyne tak teraz je lipocure tusim. ja dominavam ten liposyne /som mala z minuleho roku dvojbalenie/. ale tiez rozmyslam ze by som skusila zase nieco nove. ja uz som ich vystriedala tolko ze ani nemozem jednoznacne povedat ktory funguje, ale hlavne ze sa to lepsi :) emjee to mas prast jak uhod, nelutuj dopapaj a kupis si zas iny. btw damy uz 3 tyzdne vkuse kazdy vecer cvicim a vaha je sice strasna, ale take hladke stehna zacinam mat ze este par tyzdnov vydrzat a budem moc ist do reklamy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute, co sa tyka celulitidy a jej vzniku, ide vraj o sposob zadrziavania vody v tele. Pol menstruacneho cyklu vam telo zadrziava vodu jednym sposobom a pol druhym. takze potom vznika co vznika. z toho mne vyplyva,ze proti tomu nebudem robit nic. videla som chuducke baby s celulitidou...myslim ze modelky a tak chodia na masaze denne ,cvicia denne a drzia diety a tak a potom to nemaju adolezita je aj dedicnost. Ja som si povedala, ze aj tak ma nikto nevidi nahu, len moj drahy a tomu to nevadi. neodporucam milovanie pri sviecke pred velkym zrkadlom, to mi bolo z mojej celulitidy na blitie. je to boj s veternymi mlynmi...inak teraz uzivam crhomaslim,mate skusenost?
Odpovedať
Profilova fotka
baby dakujem, pojdem nieco skusit...inak divoska cvicis ?...su nejake spacialne cviky na hladke nohy? :-) alebo myslis ze cvicenie+ kremiky sa rovna hladke nohy... snehulienka ale v plavkach ta vidia vsetci...ja viem ze uplne nevyhrame ale aspon ciastocne by sme mohli...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte , pridam aj svoju skusenost . Pouzivam lipoxal krem a som s nim velmi spokojna ... po tyzdny aj pol som uz videla ze sa mi zmensil rozsah celulitidy a vyhladila sa mi pokozka ...dokonca moj nufo tvrdi ze sa mi zmenil aj tvar stehien a zadku ako keby sa mi zmensil aj obvod :-) ... to je len viditelne ,neoverovala som si to meranim obvodu. Tabletky neviem ,neskusala som ich, nakolko aj sportujem a nepapam po 18 tej zdali sa mi zbytocne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no rozhodla som sa ze este davam sancu lipoxalu, cize po 3 mesiacoch som si prave kupila to velke balenie na dalsie 2. uvidime... nuf hej ten krem je jeden z najlepsich /paradoxne/ aj najmenej lepivy.
Odpovedať
Profilova fotka
jej dadulienka tebe som uplne zabudla sorry. no praveze aj mna by zaujimali nejake. robim len take ze sa v kolenach pokrcenymi nohami rozkrocim a so zatnutym zadkom perujem v kolenach :) a potom este take tie ze si lahnes na bok a unozujes. este viem ze je vyborne na zem na chrbat, opriet sa rukami a dvihat zadok, ale nemam to rada. takze ak mate este dalsie napady sem s nimi :)
Odpovedať
pridam aj ja cvik lahnete si na chrbat a bicyklovat - volakedy sa v skole tak cviciloalebo rozkrocit nohy ( v stoji ) mierne pokrcit a tocit ritkou do vsetkych stran.....aspon kym neskonci jedna pesnicka :-N alebo zeby namiesto vytahu pouzit schody, aspon bude kondicka.....co este
Odpovedať
Profilova fotka
ja som chodila kazdy den 8x na stvrte a zo stvrteho v robote a velke prd z toho :) tych par schodov nic neurobi. maximalne sa zadychas pritom nic z toho a este si aj natiahnes vazivo alebo co ako ja ked som sa raz ponahlala a skoro zabila :) ovdtedy chodim vytahom :-) a koleno pobolieva stale, uz tomu bude rok.
Odpovedať
jeeeeeeeeeej LIPOXAL, tiez som ho uzivala tri mesiace. Potom som vsak musela prestat, ostalo mi este viac ako polovica toho vacsieho balenia, takze ak by ste to niektora chcela, kludne vam to podarujem. Ak nie, vratim to asi do lekarne alebo splachnem :-) takze ak by mal niekto zaujem, nech mi napise cez IP ;-) inac niektorym pomohol, niektorym nie. No nie v style, ze by z neho schudli, ale stratili chut do jedla. Mne aspon v tomto pomohol.
Odpovedať
Profilova fotka
preco prestat? hned by som povedala ze sem s nim, ale z daleka si :-D rozdaj v robote alebo v rodine. urcite niekoho potesis :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?