Lieky na chudnutie Reduktil. Poradíte?

Ahojte. Nemáte niektorá náhodou skúsenosti s liekmi na chudnutie REDUKTIL ? Boli mi doporučené, ale nepoznám nikoho, kto by ich bral.
Odpovedať
ja osobne by som nikdy nejedla nieco take. nie som zaujata, ale bala by som sa o svoje zdravie. som proti pchaniu chemie do tela, ked nejde o cosi vazne.
Odpovedať
Profilova fotka
rona mas IP :-)
Odpovedať
ahoj rona, lieky Reduktil nepoznam. ale ak chces schudnut, tak Ti mozem doporucit termo caj z herbalife. ja som ho zacala pit tyzden pred svadbou a mozem Ti povedat, ze pomohol. Na vahe som neschudla, ale na obleceni som to citila.
Odpovedať
Profilova fotka
caute, napiste mi nieco o tom REKUKTIL, diky :-)
Odpovedať
c
Odpovedať
ČAUTE BABY! JA SOM TENTO LIEK NEBRALA , ALE MOJA KOLEGYNA HO JEDLA JEDEN MESIAC /jedno balenie/A MUSÍM POVEDAŤ , ŽE SCHUDLA PERFEKTNE! SÍCE BOLA AJ PRED TYM AKO ŠPAGETA ,ALE POMOHLO JEJ TO. JA ZATIAĽ NEMÁM ODVAHU HO BRAŤ, LEBO MÁM PROBLEM SO ŠTÍTNOU ŽLAZOU , ALE PO KONTROLE NA ENDOKRINOLOGII BY SOM HO NA DOPORUČENIE LEKÁRKY ZAČALA UŽÍVAŤ! KEDŽE MÁM 3 MESIACE PRED SVADBOU , TAK BY SOM SA POTEŠILA KRAJŠEJ POSTAVE! KTORÁ NIE VŠAK???TAK PA PA 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
nevies, co to stoji?
Odpovedať
NEVIEM ČI TO TU MOŽEM NAPÍSAŤ, TAK TI RADŠEJ PÍŠEM DO IP
Odpovedať
Aj ja poprosím cenu do IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nestoji on nahodou az okolo 5000 sk?
Odpovedať
:-o
Odpovedať
Profilova fotka
ok, dakujem :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte podľa mňa je to blbosť schudnete a potom znova naberiete skuste menej papať a ak mate pred svadbou tak vaš drahy ma vas rad take ake ste a 5 az 10 kg naviac nikomu neuškodi asi to mena zmysel pchať sa tabletkami podľa mňa ani ja nie som daka anorekticka ale človek ma byť spokojny sam zo sebou laska nie je o postave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Budťe radi že ste zdrave ja by som neryskovala
Odpovedať
Je pravda, že pokiaľ neupravíš svoj jedálny lístok, tak hoci aj schudneš, tak potom priberieš! Sice taká ako som ja, možem robiť čo chcem, aj tak sa mi nedarí schudnúť! Kedže ako som spomínala, že mám tu štítnu, tak ja priberieim hoci aj z čistej vody! Niekedy sa smejem, že by mi už nepomohla ani kys. sírová! Tá kolegyňa, čo užívala ten liek, tak vravela, že jej vobec nechutilo jesť. Koľkokrát sme ju museli aj prinútiť. Ale za to si tú váhu drží. Chodí síce do posilňovne, papká normálne a zatiaľ nepribrala.
Odpovedať
Ďakujem za rady. Asi vyskúšam jedno balenie, nech sa mi trocha stiahne žalúdok a potom budem pokračovať bez nich.
Odpovedať
Profilova fotka
Rona neužívaj žiadne prípravky. ]-( Daj sa na delenú stravu. Jednoznačne. Škoda, že máš svadbu už v júni, najlepšie je keď je dostatok ovocia a zeleniny, lepšie sa to zvláda. Ja som obézna mám to v diagnóze: obezita. Som ale pohodlná a čo je najhoršie nedodržiavam pitný režim. Ten je pri takejto úprave tiež veľmi dôležitý. Pri delenej strave som schudla 17 kg za 6 mesiacov. Teraz som s tým tiež začala aby som si mohla kúpiť niečo pekné na seba a hlavne pre svoj vnútorný pocit a hlavne zdravie. Žiadne šoky pre žalúdok!!!
Odpovedať
Caute. Rozhodla som sa, že jedno balenie vyskúšam. Zatiaľ to vyzerá dobre, aj keď v nedeľu som zažila šok. Ráno som si dala prvú tabletku. Cez deň to celkom ušlo, ale na večer ma chytila neuveritelná pažravosť. Ale taká, čo sa nedá ovládnuť. Ludia, ja som zjedla všetko, čo som doma našla. A nebolo toho málo ... Na druhý deň to už bolo v pohode, dokonca mi nechutilo jesť ani na nočnej službe a tam sa zvyknem napchávať. Takže si robím zeleninové šaláty, papám veľa ovocia a úplne mi to stačí. Včera večer som dokonca odmietla moje oblúbené fašírky, vôbec mi nechutili. A dala som si len jablko. Za tri dni som schudla tri kilá, nie som vôbec nervózna, slabá atď. ako zvyknem byť pri iných diétach. Tak len dúfam, že mi to vydrží.
Odpovedať
nasa znama zase mala delenu stravu a schudla z toho......ja som prestala po 17:00 jest a len som pila a chudla som 10 kg......po case som nabrala pat, lebo som sa rozozrala, ale teraz znovu sa drzim a este k tomu aj cvicim na Total gyme :-D aspon nieco, aj ked radsej by ma potesil bycykel......
Odpovedať
Profilova fotka
je ti toto treba? :-| Do svadby sa budeš držať a potom prežerieš ako prasa späť, dokonca nad pôvodnú váhu a postavu? Ak nemáš dostatok sily a odhodlania sa zdravo stravovať a pohybovať, najsamzázračnejšie pilulky ti nepomôžu... keď niekto priberá 25 rokov, hádam neschudne natrvalo za 3 mesiace... len tak, vďaka tabletke. A to si prečítaš nielen tu, ale i témach: Predsvadobná diéta: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... BIO C.L.A booster: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... Spevnenie postavy: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
samera: nad tym ze po 18:00 nejest som rozmyslala, ale ja som strasne zrava a hlavne, pracujem do 20:30 vecer. Ked vecer len pijes, tak co? kofola to asi nebude, ze?
Odpovedať
Ja som pila mineralku, no zaciatok bol strasny, ale da sa zvyknut, alebo si daj vecer ovocie alebo zeleninu, tak zazenies hlad.......ale vsade odporucaju vela pit a pohyb......teraz o tom aj v radiu hovoria!!!!!! :-D teda!!!!! kofolu by som neodporucala vecer, lebo je tam cukor ani pomarancovy dzus, tiez cukor, radsej obycajnu vodu alebo mineralku.....a velmi dolezite su aj ranajky......
Odpovedať
Profilova fotka
rebeka, každému telu vyhovuje niečo iné... určite nie je dobré najesť sa na noc. Ale ak vstávaš na obed, automaticky sa ti celý denný cyklus posúva. Neviem, teda od kedy do kedy robíš, ale keď som ja robila na smeny a mala som do 22:00 tak som sa asi okolo šiestej najedla a potom už len nesýtené, alebo málo sýtené vody a ak na mňa prišiel hlad tak najlepšie sú banány... tie trochu zasýtia a podporujú mozgovú činnosť, čo sa ti pri večernej práci zíde... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sami presne v tom duchu som teraz zacala aj ja. cista mineralka /v zivote nikdy/, tmavy chlieb /v zivote nikdy/ ranajky /ne lebo ved sa nebudem prejedat/ :-D som to teraz cele obratila a uvidime.
Odpovedať
a pokial ide o tabletky, tiez by som tomu moc neverila, lebo ked ich prestanete brat, pride jojo efekt......moja mama si kupila naplaste na chudnutie a schudla 8 kg, ale to tusim na mesiac, uz nieco nabrala, tusim spominala nejake tri kila......ja by som tolko penazi nevyhodila za nieco take, radsej prestanem sa prepchavat a hlavne sladkeho, kupila som si v lekarni chrom, tak zatial na sladke chut nemam......sem tam nieco sladke zobnem, aby telu nechybal cukor......1 kg som tusim zhodila..... :-( ale aspon nieco..... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
made minule som si robila tie tvoje polnocne cestoviny na obed :) hladala som to hodinu :-D a pritom to je taaakyyy zlozity receeept ;)
Odpovedať
Ja si ani nemyslím, že tie tabletky sú nejaký zázrak, ktorý bude fungovať na veky. Potrebujem len, aby mi pomohli trocha stiahnuť žalúdok a zvyknúť si na iné stravovanie. Na začiatku mi to určite pôjde ľahšie keď nebudem cítiť hlad. Zle by bolo, keby som nejedávala nič a po doužívaní liekov by som sa rozožrala. Ja si dávam 5 malých porcií denne, zostavených zo zeleniny a ovocia. Dnes už k tomu pridám aj rybu.
Odpovedať
Profilova fotka
to teda... :-D
Odpovedať
divoska ja som mineralky nelubila a teraz ich pijem, caj? len ked som bola chora a teraz kazdy den, a caje su velmi zdrave, pohladam tu stranku a hodim ju sem, a zeleny caj zmiernuje chut na jedlo.......
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?