Ktoré z vás užívate antikoncepciu?

Profilova fotka
Dievcta ste niektore ktore beriete tabletky pred svadbou alebo ste brali a aby ste potom rychlejsie otehotneli. POcula som ze je to rychlejsia metoda ? CO si otom myslite. A tie co ste s Kosic ake ceny sa pohybuju tabletok netreba mi ziadne na plet ani nic extra.
Odpovedať
Profilova fotka
antikon. ti spraví zo života peklo. moja kamarátka sa snaží otehotnieť asi 7 rokov, ale poslúchla radu blbého doktora a teraz ma asi SMOLU.... pekne povedané. a len tak na okraj ... antikoncepciou si môžeš privolať embolku, alebo trombózu.
Odpovedať
Je to svinstvo, uz by som HAK nikdy do svojho tela nedala. Ak to chces kvoli vraj zarucenemu rychlemu otehotneniu, tak na to zabudni, je to hlupost. Davat telu umele hormony a cakat zazraky! To rozhodne....
Odpovedať
Profilova fotka
Určite by som kvôli rýchlejšiemu otehotneniu antikoncepciu nebrala!! Neviem, kde si to počula, ale ani nad tým neuvažuj, ak máš svoje telo rada :-) Bábo príde omnoho rýchlejšie prirodzene, než takýmto extrémnym zásahom hormónov.. ;-)
Odpovedať
na rychlejsie otehotnenie ti pomoze skor poznat svoje telo, ako ho rozhadzat antikoncepciou ;-) ...odkial mas take informacie, ze antikoncepcia pomoze otehotneniu?????? ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@pollyanna skusensoti mojich znamych napr.
Odpovedať
@anjelivka prepac, ale je to hlupost
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Predam Minisiston na 9 mesiacov (7€/mesiac). Zaruka vyse roka... 0910100587
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?