Ktoré svadobné salóny hľadajú modelky?

Ahoj. Potrebovala by som poradiť. Kamoška by velmi rada fotila pre svadobny salón, ja teda určite nie, nemam na to postavu, ale neviete mi poradit ako sa tam k nim dostat aby mohla fotit?
Odpovedať
vyslovene len cez modelingovú alebo reklamnú agentúru, kde si známe salóny vyberajú modelky. Inak tie zahraničné majú aj zahraničné modelky, takže ani neviem či slovenské agentúry pre tento účel oslovujú. Ale určite to nefunguje tak, že prídem, zaklopem, ukážem svoj book s fotkami a na druhý deň fotím. ;-)
Odpovedať
Ja som jej aj hovorila, ze to asi pravdepodobne tak bude, ale ona ze nie, ze to sa priamo skontaktujes so salonom,... dakujem za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
No jednu kamosku oslovil chlapik na ulici a ponukol jej fotenie pre nejaky salon, neviem, ktory to bol, ale aj fotky som dokonca videla, takze treba mat aj stastie a byt v spravnej chvili na spravnom mieste ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved sa moze ist i opytat ;-) za to nic nedaa ;-) ;-)
Odpovedať
Ja som raz videla na jednom obchode vylepeny plagat,taky oznam,ze hladaju dievcata na fotenie svadobnych siat. Takze asi aj priamo ten salon si moze vypisat nejaky konkurz.
Odpovedať
urcite ano.. ale to skor tie male saloniky.. velke znacky maju svoje modelky, ktore si vyberaju z agentur..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?