Ktoré a kedy začať používať pleťové séra?

Profilova fotka
mozno uz tu tato tema bola, ak hej, tak sorry :-N , ale zaujimalo by ma, kedy si myslite ze mozeme zacat pouzivat sera? mam 26, ale vraj nie je dobre zacinat skoro konkretne s tymto. ale napr. ocny krem pouzivam uz asi 3-4 roky, no to je ine. tak ako to teda je? ja viem ze kebyze pouzivam serum, plet bude krajsia, ale nevypomsti sa mi to ked ich ozaj budem potrebovat v starsom veku a potom uz nebudu ucinkovat?? sem s nazormi :-D
Odpovedať
bambulkatt: toto sa predsa môže opýtať v téme KKK, je to univerzálna téma o kozmetike, nemusíš hned vytvárať novú. Pleťové séra sú rôzne, sú ja na mladú pleť do 30 rokov, nielen na zrelú pleť. Väčšinou sú redšie, obsahujú viac výživných látok, nemastia tak ako krémy. Je to otázka peňazí, ak na to máš, prečo nie?
Odpovedať
Profilova fotka
tak toto viem aj sama. ja skor chcem nazor niekoho kto sa vyzna, mozno poradca, prip, vizazista
Odpovedať
bambulka: možno by vedela poradiť Vondráčková, čítala som o nej, že preto je taká udržiavaná že používa sérum La Praire... :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no to jasne, ked liftingu hovori serum, preco nie... ;-)
Odpovedať
ona asi používa všetko možné, ale aj tak by bez chirurga vyzerala ako stará babka na lavičke pred domovom dôchodcov...a to ešte nehovorím, že má na tej vylepšenej pleti kilo make upu
Odpovedať
Profilova fotka
no to jasne, starobu nepremozes, ale zas vyzerat ako ona v 60-ke, preco nie? vzdy sa m to rata viac ako ked sa niektore zeny vobec o seba nestaraju, to je smutne nevyuzit ten potencial ;-)
Odpovedať
sranda, ked porovnáš Helenu a niektoré babky dôchodkyne v jej veku....obrovský rozdiel ale myslím, že aj ona sa o seba poctivo stará, nie sú v tom len peniaze, maká v posiňovni niekoľkokrát týždenne a čo robia ženy v jej veku? Len vyvárajú vnúčatám, jedia a pozerajú telenovely. A keby len v jej veku, ale aj oveľa mladšie.
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka neboj, nevypomsti sa ti to... akykolvek produkt z kozmetiky , co sa tyka kremov ser masiek... po naneseni na plet si pokozka vsiakne potrebne a ostatny nadbytok zotrieme, zmyjeme...a sera sa pouzivaju len napriklad sezonne, najlepsie je po lete alebo po zimnom obdobi - ako regeneraciu. mozes napriklad vzdy vecer po ocisteni pleti, pred nanesenim kremu a az do uplneho vypotrebovania toho sera....staci ti taka regeneracia raz rocne zatial.
Odpovedať
Profilova fotka
asi teda nejake serum vyskusam, pravdepopdobne hydratacne bo mam suchu plet. najlepsie aj hned, kedze mam 2 a pol tyzdna do svadby, nech som pekna :-D
Odpovedať
Su rozne druhy ser, teda podla toho na co potrebujes, v tvojom veku by som sa poobzerala po Estee Lauder-Advanced Night Repair Serum-noc a Idealist-ja mam po nom hladucku plet ako babatko. Mam taktiez suchu plet, ale je dobre aj na zmiesanu aj mastnu, kedze minimalizuje+stahuje pory. Pre mna absolutna jednotka. Podobne je este Clinique-Turnaround, ale na E.L.-Idealist je viac pozitivnejsi ohlas:)
Odpovedať
Profilova fotka
to serum od estee poznam, ma ho mamina je to zazrak, to mozem potvrdit. ale to je az na zrelu plet, prave toto serum vraj nie dobre pouzivat ak nemas vrasky a si mlada. to mi povedali viaceri odbornici
Odpovedať
Hm, zvlastne, lebo v parfumerke mi kozmeticka odporucila prave toto a to mam este dufam daaaaleko ku zrelej pleti a dokonca na oficialnom web estee pisu, ze pre vsetky zeny v kazdom veku (teda urcite tym nemyslia 18 rocne:) Kazdopadne s Idealistom od E.L. nic nepokazis:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
sera su pre vsetky typy pleti, pouzivaju sa preto, aby sme aj prechadzali vraskam a podobne. a tomu mozme zabranit vcasnou starostlivostou. ja budem mat 32 a nemam vraku ziadnu , myslim ze aj vdaka spravnej starostlivosti. nikdy som neriesila to, ci ten ktory pripravok pouzivam moc skoro. napriklad ocny krem pouzivam od 22rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
baby vedeli by ste mi poradit nejaky dobre serum na plet - ked mam plet zmiesanu - robia sa mi cervene skvrnky ked sa trochu potlacim a z casu na cas - taky hlbkova vyrazka ale stale len na jednom licku..ale aj dve -tri vedla seba a potom mam problem viac mesiacov sa toho zbavit... a trochu mi opuchaju ocne spodne viecka....mam 26r.
Odpovedať
bambulka ved ty mas info o bohovskych serach a o ich ucinkoch, nieeeeee? :-D od Marianky ;) ja mam 25 a bez toho nocneho si uz ani nelahnem spat :) nevahaj nad nimi
Odpovedať
Profilova fotka
nemate niekto vyskusany Vichy normatherm na problematicku plet?
Odpovedať
nemam vyskusane, ale citala som na to par prispevkov ako to pekne dokaze znicit plet a dost ludi skoncilo u koznej lekarky (dost agresivna kozmetika) Na problematicku plet by som doporucila Biodermu - modru + predpisat krem Fucidin. Uzasne to pomohlo mojej sestre, ktora mala asi 2 roky velmi zlu plet, skusali sme vselico, zo zufalstva som uz kupila tuto Biodermu jej+zasla za koznou lekarkou, do tyzdna sa jej plet zlepsila o 80%, toto uz ma asi 4 mesiace a az na obcasnu vyrazku ma plet uzasne cistu.
Odpovedať
Profilova fotka
eryykah - to vazne? ja som to chcela vyskusat - lebo z casu na cas sa mi na jednom licku robia take hnusne podkozne vydute vyrazky, ktore najprv ani mesiac nedaju sa vytlacit a potom ked aj idu - zostane mi na dva mesiace cerveny flak a vacsinou sa rozmnozia a oxiduju tam aj tri..a prave teraz mam to obdobie :-| :-| a uz neviem ako sa ich zbavit a bioderma je z lekarne?
Odpovedať
ano je v lekarni, hlavne previdelne cistit plet, potom by sa to malo eliminovat, teda neviem ktory konkretne normaderm myslis, ci je to nejaky lokalny krem alebo komplet na plet, ak lokalne, tak by to nemuselo byt take hrozne. Ale ak pohladas aj na nete (lebo nechcem strasit), tak Vichy na problemovu plet naozaj nema moc pozitivnych ohlasov. Skus uz potom aj lokalne tycinky s vysokym obsahom kys. salyciovej alebo nieco podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
MARRKA a ak si kupim serum z MK a chcem len jedno, lebo nechci vediet ake mam momentalne vydavky, (mesacne teraz miniem 150 - 200% z platu), takze chcem len jedno. ktore odporucas, nocne, denne alebo rozjasnujuce? dik za info ;-) ;-)
Odpovedať
bambulka to s tymi vydavkami poznam ]-( :-D vyber si podla toho co chces riesit nocne-skvele protiovraskove a ja ho pouzivam aj na akne, super regeneruje, akoze bomba, za noc stiahne vyrazky denne-je viac ochranne kvoli vysokemu faktoru a obsahuje vela vitaminov rozjasnujuce- posobi aj na vrasky aj rozjasnuje, len nema ochranny faktor. asi by som si zobrala nocne keby som si mala vybrat ale zas tvoje preferencie mozu byt ine ako moje ;)
Odpovedať
Profilova fotka
a mozem ho pouzivat denne? lebo sera funguju inak ako kremy a vraj by sa mali pouzivat sem tam, teda nie denne. aspon tak som citala viac krat. ze iba hydratacne sa mozu pouzivat denne. nie je lepsie ak by som ho pouzivala len napr. 3x za tyzden? co myslis?
Odpovedať
no urcite sa mozu pouzivat denne, aspon tie nase, 100%
Odpovedať
Profilova fotka
bambulka, tie sera su regeneracne a je dobre ich pouzivat kazdy den / ale nie je potrebne celorocne/ z MK su veeelmi dobre, ja mam skusenost /od Marianky/ a pacili sa mi velmi. tu sa po MK bohuzial zatial nedostala
Odpovedať
a co takto serum od Guerlain?vyskusali ste uz?
Odpovedať
Profilova fotka
inak myslim ze v aprilovej Emme to bolo, kde pisali o serach, ake druhy su a vsetko okolo nich /aj podla typu pleti/, radim precitat si. su tam aj nejake konkretne znacky ser
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?