Kto sa pridá na chudnutie do šiat?

Profilova fotka
ahojte.. hned na uvod ešte nemam termin svadby ale hadam tento rok by sme chceli :) a tak som sa dala na chudnutie lebo už sa nemožem na seba pozerat :(((( prida sa niekto ?? .. spoločne budeme zdielať nAšE uspechy a pokroky a rady čo vy natoo ?? :))) kludne pište.. keď sa budeme navzajom povzbudzovať pojde nam to lepšiee :) nemyslitee :))))) takže pište ak mate overene rady čo zabera na chudnutie a čo niee :)))
Odpovedať
Profilova fotka
vynechať pečivo, na veceru lahke šalaty....ja som vyskusala aj oddelenu stravu aj dukanovu dietu :-) s dukanovou to ide celkom rychlo :-) Držim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
@gabriela1984 skus pozriet aj modreho konika. je tam tema o posilnovani a jedeni, proste o radach.. http://www.modrykonik.sk/forum/chcem-... a co zabera.. na zaciatok takmer akakolvek zmena, pravidelny pohyb.. a hlavne vydrzat :-) :-) drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja chcem skudnut,ale neviem hlavne aku dietu,hlavne nechcem aby mi znicila zdravie,teraz je moderna dukanova,no citala som na nu aj negativa,ja chcem taku normalnu zdravu dietu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@snehullienka ja držím dukanovu od mája a úplne v pohode..práveže sa mi upravili výsledky krvných testov..1x v živote nie som chudokrvná...tento spôsob stravovania je pre mňa ako stvorený a pre x daľších ľudí tiež...
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 ano ja som tiež počula kopu negativ na dukanovu a taktiež že to vychadza finančne dosť draho .. teda ja som ešte študentka a nezarabam tak nemam absolutne prehlad a ani finacie :D ale možeš nam povedať niečo viac tak po lopate o tejto diete:?? :)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@moncacko123 ja sa chcem pridat :) vydavam sa v novembri ale uz mam tiez plne zuby tych mojch kil navyse :) uz som zacala chodit na bicykli,snazim sa cvicit po veceroch kolko vladzem a stale nic :( musim si upravit stravu a hadam to pojde..a vy ako pokracujete?
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mam dole kilo ajk cosi za mesiac pomaly ale ide :) @marselka888
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?