Kto nakupuje z Bon Prixu?

Ahojte baby. Mám dilemu a potrebujem pomôcť. Nosím veľkosť 38 alebo M. No chcem si objednať z Bon Prixu a neviem akú veľkosť, nakoľko ich číslovanie je 36/38 a 40/42. Vraj treba objednať o číslo menšie, no v tom prípade neviem či objednať 32/34 alebo 36/38. Ďakujem
Odpovedať
Ja som objednavala z Bon prixu raz a uz viac asi nebudem riskovat..Tiez som citala, ze treba objednavat o cislo mensie, ako normalne nosim, vybrala som si tam taku jarno-jesennu bundu, normalne nosim 38, tak som objednala 36 a je mi aj tak trochu volna :-| a mensiu uz tusim ani nemali..Nechcelo sa mi dotahovat s posielanim naspat atd, lebo ta bunda sa mi paci a ked mam pod nou sveter, tak je to celkom ok, ale uz si radsej objednavat odtial nebudem..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
v Bon prixe je najlepšie čitat recenzie ak su, niektore veci maju tak že aj o 2 čisla menšie treba a niektore presne sadnu podla velkosti :) ja som si už zopar veci kupila automaticky menšie a potom boli uplne male, alebo aj topanky, kupila som si 4O ako obvykle nosím a boli asi ako 39. takže vždy sa snažim najst recenzie, prip na FB na ich skupinu dam foto s oblečenim čo chcem a nech mi ostatne členky skupiny napíšu či si kupili a ak hej tak ake to je ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?