Kto ide na svadobnú výstavu 15.1.2012 do Bratislavy?

ahojte nevesty krásne :) ktoré z Vás sa chystáte na svadobnú výstavu do BA? :) 15.1.?
Odpovedať
1
2
ahoj, ja sa chystam na ten veltrh, co byva v inchebe kazdy rok vo februari, ten mas na mysli? lebo este bude nieco v carltone, ale vraj je to slabe.. tam ja nejdem
Odpovedať
ahojte ja chcem ísť tiež na výstavu, v januári je carltone a 3-4 februára je v inchebe. Ešte neviem či pôjdem na obe.
Odpovedať
no ja chcem ist tam co bude 15.1. - nie veltrh ale vystava..lebo na veltrhu je kopec vystupeni skupin roznych a to ma nezaujima..toto je cisto vystava..zaujimalo by ma, ci tam je moznost ziskat nejake zlavy napr na pozicanie siat v nejakych salonoch :P
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka do carltonu ani nechod, je tam toho malo a vstup je 5 eur za nic... lespie je v inchebe ako inspiracie, mozno tam aj nieco kupis, ja som sa vtedy len rozbiehala tak som nic nekupovala, len kontakt na limuzinu som využila a dozvedela som sa tam o tom zamku, kde sme sa fotili .... ale je tam toho veeela :)
Odpovedať
a nedostanem nejake zlavy tam v salonenicole potom? v tom carltone?
Odpovedať
Profilova fotka
@jajka2012 no to neviem mne nedali nič :D jedine, kebyze si tam rovno rezervuješ šaty tak mas zlavu.
Odpovedať
mne sa pacia jedny z Outletu salonu nicole..len neviem ci sa predavaju, alebo len poziciavaju..ja nechcem kupovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jajka2012 ahoj,v januari to nie je ono,pridi 3-4 februar
Odpovedať
Tak sa uvidíme v inchebe, ja idem až v sobotu. Dakujem ingridka, to je také drahé vstupné, ked tam nič nieje.
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka jj no preto lebo je to v hoteli podla mna preto take drahe ale fakt malo dodavatelov, par zlatnictiev, siat .. neoplatí sa.
Odpovedať
Profilova fotka
@jajka2012 tak sa spytaj v salone :-)
Odpovedať
teraz som pozerala stránku výstavu v inchebe aký bude program a cenu vstupného.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
vie niekto čo všetko tam ponukaju?? ja dufam že najdem latku na šaty :-))
Odpovedať
@winzy určite tam nájdeš všetko čo chceš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@winzy latku na saty?? to asi nie.. je tam vela dodavatelov obrucok, svadobne salony tam vystavuju saty, rozne agentury tam su na vyzdobu, daju sa tam kupit podvazky, pohare, korunky, zavoje atd.. vsetko co patrí k svadbe, kameramani, fotograf atd... ale latky nie. teda aspon si nepamatam nič take z minuleho roka.
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 je to tam drahšie ako niekde inde alebo prave naopak ???
Odpovedať
Profilova fotka
@winzy carlton je drahy vstup, a neoplatí sa to nic moc tam nie je a je to male, inchebu ti odporucam. neviem kolko stoji tam vstupné to si nepamatam, ale ak si student mas zlavu pozri na stranke incheby.
Odpovedať
Profilova fotka
@ingridka07 tuším sa mi zdá že stojí 5 euro na osobu. Ale tak som myslela že či je to tam o niečo lacnejšie ako v salone napr. oznamká, výzdoba alebo zavoje ??
Odpovedať
sú tam zľavy, ale to si musíš asi objednať na tej výstave, potom asi tá zľava neplatí. Pozerala som v inchcebe je vstupné 5 eur, teraz prebieha sútaž o VIP lístky.
Odpovedať
Baby, ved 5 eur vstup pri tych sumach co davate za svadby je uplne zanedbatelne...
Odpovedať
Nie je to taká strašná suma, kopec vecí ešte nemám baby myslíte, že tam najdem aj krížik do kostola?
Odpovedať
Profilova fotka
@winzy vies co lacnejsie nie, len tam firmy propaguju svoje vies je to vystava kde sa dozvies o vela salonoch atd... ale davaju ked si tam zajednas tusim 10% zlavu.
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka moja krizik do kostola tam nekupis.. 5 eur? až? ja som studentka tak ja som mala za polku len v tom carltone studentske zlavy neplatia ale skor do incheby jak do carltonu to sa ti viac oplatí
Odpovedať
@ingridka07 kde mám kúpiť krížik? Ešte nemám kopec vecí, DJ , šaty, topánky, oznámka , obrúčky preto tam chcem ísť dúfam že to tam poriešim.
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka no DJ su tam drahý vacsinou su tam takí známi ako napr. z radia sity atd... okolo 500 a viac eur. Krizik kupis hocikde kde predavaju svate obrazky, sošky... ale v kostole by ti mal dat knaz krízik na to sa popytaj. ak chces taky nejaky ako som mala ja tak daj do googlu mušinsky drevene krize ale priprav sa na palku od 50 eur aj s postovným. Obrucky tam je toho kopec aj my sme si tam vybrali 1 firmu, saty, topanky, oznamka to tam nájdeš. Vela salonov tam vystavuje šaty a mozes si tam aj vyskusat a zajednat so zlavou.
Odpovedať
Dobrý deň dámy :-) Môžem fotiť na tejto svadobnej výstave ? resp. je čo fotiť ?
Odpovedať
Profilova fotka
@patricius6 podla toho co alebo koho si chcete fotit. Podla mna tam je toho dost. Rozne prehliadky siat, msylim, ze jeden rocnik bola aj tombola a kurz skladania servitok, nadsene buduce nevesty a unaveni zenichovia : ) Je to tam velmi pekne a mile. Ale na druhej strane: byva tam dost vela ludi, doslova tlacenka, takze si treba vybrat cas na fotenie.
Odpovedať
@winzy ked hladas latku na saty tak odporucam: Kolória na dunajskej ulici v Ba, potom obchody s latkami v OC Bottova (pri mlynských nivách - lepsi pristup od SND - pri Eurovei) alebo v Motýlovi - najdrahsie, ale nadherné... Drzim palce. Nieje to jednoduchý výber...a hlavne cenovo.
Odpovedať
Profilova fotka
a kolko je vstupne???
Odpovedať
@aja07 5 e
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?