Krém pre maminu nad 44 rokov. Poraďte typ

Profilova fotka
Ahojte kočky, koncom mesiaca bude mamina oslavovat narodeniny, chcela by som jej podarovat nieco pekne, comu by sa potesila, rozmyslala som nad nejakym luxusnym kremikom, problem je ze mamča znasa jedine garnier, teda ten pouziva uz veeeelmi dlho, nemoze napr. niveu. Poradite nieco co nie je prepchate chemikaliami? Co pouzivate vy/vase maminy?
Odpovedať
Ahoj sonicka, ja mamine kupujem bud nieco z Vichy, ale celkom sa osvedcili aj niektore kremy z Oriflame a su pritom aj cenovo dostupne.
Odpovedať
Profilova fotka
zelnikova: dakujem, rozmyslala som nad Lancomom alebo Vichy, ale asi pojdem do toho Vichy :-)
Odpovedať
Vichy je fajn, len pre niekoho trosku silne, treba vyskusat vzorku, v niektorych lekarnach su zlati a kludne ti daju vzorky na vyskusanie.
Odpovedať
jednoznacne bioderma sensibio Rich. mamina ma od neho plet ako detska prdelka.
Odpovedať
mojej mame mozem dat na tvar hocico, ma super plet, ma 46. ale ked jej chcem spravit radost niecim lepsim tak jej supnem nieco z mary kay
Odpovedať
podla mna aj tak treba vyskusat najprv vzorku a az tak nieco kupit lebo napr. na vichy je vela ludi alergickych a zopar mojich znamych uz vyhodilo vichy do kosa. rovnako aj ja. :-| pri bioderme to napriklad nehorzi...a tiez maju vzorky takze sa da najprv vyskusat
Odpovedať
inak aj mne vichy robi zle, cela sa nacerveno vyhadzem
Odpovedať
aj ja. vyhadzem sa, zcervenam a potom sa mi supe pokozka. od hydratacneho kremu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
soni moja mamina ma tiez moc alergicku plet a tazko jej nieco sadne :-( hned ma opuchnutu tvar...este aj z dekorativnej kozmetiky MAC co som jej darovala ani tu nemoze aj napriek tomu ze ma predavacky uistili ze je aj pre alergikov.... ]-( jedina firma ktorej vyrobky jej sedia je VICHY takze by si sa podla mna mala poobzerat po nej v lekarnach kde maju velky vyber tejto kozmetiky,ja mam od nich tiez viacero vyrobkov kedze mam zmiesanu plet a sem tam sa na nej vyhodi aj nejaky 'bedak' a som s nou velmi spokojna :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a co tak La Roche Possay? Ake mate skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam od nich jeden krem co je na tmave skvrny na tvar bieliaci ale nepamatam si na nazov :-o inak celkovo uprednostnujem kremy a kozmetiku z lekarne 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
monikapaal: aj MAC? ach boze :-( moja mamina sa moc nemaluje, ale viem ze je alergicka na spiralu :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
presne tak aj MAC mne ju velmi nahovarali predavacky a za tu cenu.... ]-( a nakoniec mamine opuchli oci z nej
Odpovedať
Sonicka, ja pouzivam este Biodermu, zmatnujuci hydratacny krem a je super. Pre mna bol tiez Vichy moc silny, preto som ti aj pisala, ze radsej skus najskor vzorku. S La Roche Possay mam tiez dobre skusenosti.
Odpovedať
A co sa tyka dekorativnej kozmetiky pre alergikov, pouzivam Sans Soucis, aj tiene a zatail som sa nikdy z nich nevyhadzala, zatial co z inych znaciek casto...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?