Kozmetika Balea v dm drogérii. Používate?

ahojte, vsimla som si telove mlieka, sprchove pripravky tejto znacky, vsimla som si aj, ze su o dost lacnejsie od inych znaciek, su dobre? pouzivate ich niekto?
Odpovedať
mam rada kososove aróme, a jedina tato znacka ho ponuka napr. co sa tyka teloveho mlieka... :-)
Odpovedať
Ja pouzivam s dmky a hlavne znacku Balea je to dobra znacka a za rozmunu cenu
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam dost citlivu plet, a pletovu kozmetiku od baley nemozem pouzivat. sprch. gely su cca take ako ked si kupis tesco gel :) ale krem na telo je celkom ok, aj odlic. obrusky balea su fajn na obcasne pouzitie.
Odpovedať
pletovka od Balei vcelku dobra, ja ju rada pouzivam, telovu ako sprchove gely, ci mlieka uz az taka slava nie je, ale da sa, vlasovu ako co, skor stylingove pripravky, tekute tuzidlo je moje naoblubenejsie, sampony a kondicionery vobec....
Odpovedať
ahoj. ja používam pár výrobkov od Balei... sprcháč - ale len jeden konkrétny čo mi vyhovuje : http://www.pinkmelon.de/test/pflege-2... (tu je na obrázku) iné sprcháče sú dosť biedne.... tento je super... potom používam telový olejový krém - ten jediný mi pomáha na moju suchú pokožku http://forum.hr/showthread.php?t=4985... a tiež pleťovú vodu na normálnu až zmiešanú pleť. používam aj šampón a balzám na vlasy - buď nejaký z radu Balea Professional alebo Balea (nejaký ten ovocný, najradšej mám marhuľový)... :)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?