Komunikacia s vybranym hotelom

Profilova fotka
Dobry vecer.Dlhodobo zijem a pracujem v zahranici.Miesto svadobnej hostiny som si vybrala na zaklade webstranky konkretneho hotela.Pri poslednej navsteve doma som sa tam aj zastavila a celkom bola spokojna.No som prostenraz taka ze ma stale napadnu nejake otazky a zo zahranicia uprednostnujem emailovu komunikaciu.Pisala som na dve rozne emailove adresy...od 1dec.cakam stale na zodpovedanie otazok z jedneho mailu(marketingovy email na konkr.osobu a od min.piatku cakam odpoved na druhy mail(manazer hotela).Je to uplne normalne cakat na odpoved tak dlho,som len ja netrpezliva? Mate podobne problemy?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, podla mna to nie je normalne. Ja tiez zijem a pracujem v zahranici a skoro vsetko vybavujem odtial a zatial (musim zaklopat), dostavam odpovede takmer okamzite. Keby som mala tyzden cakat na odpoved, tak by ma porazilo. Mas tu salu uz rezervovanu? Jednoznacne tam skus zavolat a zistit, co sa deje, ale ak aj nadalej bude mat hotel takyto pristup ku komunikacii s tebou, asi by som skusila najst ine miesto.
Odpovedať
Profilova fotka
@marika166 Mam to s hotelom to iste a komunikujem s nimi vylucne mailom, takze ma chytaju poriadne nervy niekedy. Maju na stranke online chat takze ak uz prilis dlho cakam na odpoved manazerky tak im napisem na online hcat na recepciu nech to potlacim.
Odpovedať
Profilova fotka
ved o to ide ze som im uz dala zalohu a nasla uz aj inu miestnost...Ta komunikacia mi vadi lebo ed som sa pytala ci mozem mat cokol.fontanu na svadbe ,manazer odpisal ze prenajom u nich je za 50 eur a kg cokolady 30eur,1 ovocny spiz 60 centov...a to sa mi zda vela ked este aj pri donaske vlastneho alkoholu chcu 70 eurovy pausal...no ked mi ponukol ceny nimi dostupnych vin ( a to som sa este nepytala na alkohol) mala som dost.Jasne mohla som to cakat v 4 hviezdickovom hoteli ale akoze za vsetko poplatok a okrem zakuskov a torty nic vlastne,iba ked tak za poplatok?
Odpovedať
Profilova fotka
na otazku ci si mozem doniest vlastnu fontanu mi ani neodpovedali...asi tam zavolam.Mam vazne pocit ze ked som prvykrat volala s recepcnou tak ta bola taka mila a tolko info mi dala ze manazer sa moze hanbit za jeho komunikaciu s klientmi
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tiez svadbu v 4 hviezdickovom hoteli a poplatok mame len za energie. Na to som si dala pozor, lebo viem, ze vela inych hotelov si pytaju poplatky skoro za vsetko. Ja by som na tvojom mieste zmenila miestnost. Ja si myslim, ze celkovo okolo svadby je toho stresu vela a tym, ze zijes v zahranici, to budes mat este trochu tazsie, takze preco si pridavat zbytocne starosti. Sice prides o trochu penazi teraz, ale mozno si usestris kopec stresu potom. Kazdopadne, rozhodnutie je na tebe, skus tam zavolat a uvidis :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sunnyke Ved to aj chcem urobit.Do septembra este daleko a som ochotna odstupit miestnost ,ja len dufam ze ked by som to uz teraz zrobila ze si automaticky nenachju zalohu a pride iny par a tym ze uvolnim tu miestnost ,zoberu od ineho paru znovu zalohu.
Odpovedať
Profilova fotka
este ani vydata nie som a uz ma recepcna i manazer nazyvaju pani....spojenie sa podarilo ale pan manazer sa mi vraj zavola tak o pohodinku.Ze teraz odpoveda na maily tych ludi kotri bude mat svadbu v januari februari...akoze sorry...
Odpovedať
Profilova fotka
Jeej, tak ten je fakt mily :D Nechapem ako taki ludia mozu robit na manzerskych poziciach. No hruza.
Odpovedať
Profilova fotka
ChvalaBohu zavolal mi on a na anglicke cislo,ospravedlnil sa .Je ochotny s mojim definitivnym rozhodnutim pockat do konca januara ,bolasom uprimna a povedala co mam na srdci a aj to ze nerada by som ich drzala v nadeji ze budem mat u nich svadbu a dva mesiace pred svadbou by som to zrusila a tak som navrhla ze nech sa radsej dohodneme a ked by prisiel parik ktory by tam v ten den chcel mat velmi svadbu ze som ochotna miestnost odstupit( predsa budu mat vacsi zisk z toho ked tam bude svadba ,ako len z toho ze by im ostala moja 200 eurova zaloha) .Tak snad mlady nezmeni nazor a slubi na com sme sa dohodli ;)
Odpovedať
Profilova fotka
No, myslim, ze si sa k nemu zachovala maximalne ferovo, tak verim, ze on sa bude spravat rovnako :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?