Kedy vlastne príde láska?

Profilova fotka
dievcence, kedy k vam prisla laska? myslim k tym pri ktorych to nebola laska na prvy pohlad...kedy prislo prve lubim ta, kedy ste vedeli ze toho cloveka milujete? Problem je ten ze som s clovekom 9 mesiacov, zoznamili sme sa cez internet a v priebehu troch dni od prveho pismenka sme sa uz stretli a zacali ,,zit'' spolu.....mam vlastny podnajom ale takmer non stop som u neho, od prveho dna travime cas spolu ako partneri, ako manzelia...stara sa o mna, ma ma rad, sex mame dobry, proste vztah na jednicku, ale NELUBI MA...nema problem mi to povedat, nechce mi klamat, zavadzat ma... ma plnu hlavu starosti (firma, peniaze atd) co by som mohla brat ako polahcujucu okolnost ze nema cas sa zaoberat laskou....ale chcem vediet ako to bolo u vas? kolko trvalo kym prisla laska, to lubim ta, oplati sa cakat??? Nechcem sa ho vzdat ale bojim sa ze to nepride, ze sa jedneho dna zamiluje do inej a ja ostanem sama...ja ho lubim...
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuu,tak to ta obdivujem a zaroven ti nerozumiem ...nedokazala by som zit a milovat sa s chlapom,ktory mi bez problemov povie,ze ma nelubi ... a to 9mesiacov???ako mozes cakat ci ta jedneho dna zacne lubit???ved laska je nadherna a ak nie je opatovana tak to ta bude casom nicit ... na tvojom mieste by som si premyslela ci ma nejaky vyznam takto zit a cakat na nieco co mozno nikdy nepride ...zivot je kratky na to aby si len cakala ... a ako sama pises, bojis sa,ze ostanes sama ...urcite neostanes,si mlada a krasna ...urcite existuje niekto kto ta bude milovat aj bez toho aby si musela cakat na to ci to vobec pride ... drz sa :-)
Odpovedať
Vela ludi, tvrdi, ze laska je to najdolezitejsie.. Ja si pomaly zacinam vo svojom okoli vsimat, ze bohuzial laska nestaci.. Vztah ti ma davat to, co od neho ocakavas.. Darmo niekoho lubis, ked si s nim nerozumies, ak mate ine nazory a ciele, nebude to bohuzial fungovat, po case sa tieto veci vykrystalizuju, ze nedostavas to, co chces ty.. Ja by som nevedela byt s niekym koho hoci aj lubim, ale ublizuje mi(vedome ci nevedome). Ani kvoli laske sa nevzdavaj samej seba.. Tym ti chcem vlastne povedat, ze hoci ty aj ked ho lubis, on teba nie a to by mne stacilo na rozchod.. Vo vzathu maju davat dvaja a nie iba jeden. Drzim ti palce nech sa rozhodnes akokolvek, nech si hlavne ty stastna.. Na to mysli..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, v prvom rade ta obdivujem, za tych 9 mesiacov cakania a trpezlivosti- viem, ze to nie je vobec lahke..ja som kedysi vydrzala cakat 4 mesiace, no i to bolo strase znicujuce, takze som to potom ukoncila. Bohuzial si myslim, ze ked to neprislo doteraz, uz to nepride...a presne ako pises, spozna niekoho a bude to mat rychly koniec- cize toto je situacia uplne najhorsia pre teba, zbytocne sa trapis a este aj budes, cim skor to ukoncis, tym skor sa z toho dostanes a zabudnes, a tym skor das casom sancu inemu- tomu pravemu. ;-) Ja viem, vsetky tieto nazory a rady sa citaju ci pocuvaju tazko, a mozno to uz davno vies, ze si to mala ukoncit- ale vzhladom na tvoje city to nie je lahke.. :-( preto ti drzim palce a prajem vela vnutorneho odhodlania, aby si bola stastna..pretoze kazdy si to zasluzi
Odpovedať
uuuups.....samozrejme ako pise denisalv, casom laska vyprcha.....ale na druhej strane....vo vztahu maju naozaj davat dvaja, nie iba jeden.....a je krasne pocut ( no podla mna nie tak casto) od milovanej osoby, ktora Ti povie, ze Ta lubi!! Myslim si, ze mas pravo to pocut z ust osoby, ktoru lubis. Je sice pekne, ze Ti neklame a povie pravdu, ze Ta nelubi, ale ja by som v takom vztahu nevedela byt...ak to neprislo, ono to uz z jeho strany ani neprideViem o com hovorim, zazila som to!....My vsetky Ti tu mozeme povedat len svoj nazor, rozhodnut sa musis sama.... Ja by som urcite v takom vztahu nedokazala byt, a byt v ocakavani ze co ak nahodou motyka vystreli???Nie, nevystreli...bohuzial....Proste nie je pre Teba ten pravy, ja verim, ze ten pravy na Teba este niekde caka a zatial sa potuluje:-) Viem ze sa nam to lahko pise, aj ja som teraz hrdinka:-)) Lenze ja som niekedy tiez lubila, on mna bohuzial nie......a takisto mi to nemal problem povedat. A sama vies, ake to je, ak povies milovanej osobe: LUBIM TA a on Ti na to nema vlastne co povedat, len ze ja VIEM. A to Ti staci????Mne to nestacilo....Zvyknut sa da lahko, ale nemrhaj svoj cas s niekym, kto si to vobec nezasluzi!!!!Si mlada kocka a mas pravo predsa byt milovana, ci nie?? Ak vo vztahu dava iba jedna osoba, je to malo....Velmi Ti drzim palce, aby si sa rozhodla spravne!!! A pozerala hlavne na seba!!!Na nikoho ineho. A zase bat sa, ze jedneho dna pride a Ta opusti pre niekoho, do koho sa skutocne zamiloval...budes velmi trpiet a zbytocne stratis cas. Pretoze v takom cloveku, ktory k Tebe nic neciti, nemozes mat predsa istotu...a zozierat sa co niekde robi, ci nahodou niekoho nespoznal, len sa znicis sama....Prajem Ti vela sil pri rozhodovani!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je to hlavne tym, ze on ti povedal, ze ta nelubi tak ty stale dufas, ze sa to zmeni? A zijes v tej predstave ze on sa zmeni kvoli tebe? Bohuzial rozpravky neexistuju a muzi riesia hlavne seba a svoje problemy a zaujmy. Takze skus porozmyslat, ci ti to naozaj stoji za to. A ak si odpovies ano, tak si to vychutnaj co najviac a najdlhsie. Ked si ale odpovies nie, tak porozmyslaj co ta urobi stastnou a co vlastne chces. Podla fotky si mlada a krasna, takze neobetuj svoje stastie niekomu kto si to nezasluzi. Drzim palce :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?