Kde zoženiem judášove ucho?

ahojte kocky. Neporadite mi? Rada by som urobila ostrokyslu polievku, na to ale potrebujem aj hubu, ktora sa vola Judasove ucho... Pripadne mi mozte supnut aj nejaky ten vas overeny recept na ostrokyslu polievku. Dakujem
Odpovedať
..janicka...pridávam link...tu si určite niečo nájdeš ;-) http://www.recepty.sk/vypis.ltc?k=1
Odpovedať
a neviete mi aj poradit s tymi hubami?
Odpovedať
..Judášovo uxo... http://www.bio-obchod.sk/produkt-1492... http://www.orientfood.sk/index.php?se... http://www.pramenzdravia.sk/catalog/p...
Odpovedať
Prehľad surovín používaných v čínskej kuchyni: Čierne huby: sú známe pod mnohými názvami, napr. Judášovo ucho, lesné ucho, snežná huba, morský rôsol alebo plátové želé. Je to vlastne sušená huba, ktorá po namočení do vody pripomína napučané ucho, z čoho dostal svoje meno. Nemá nijakú chuť a používa sa len na obohatenie pokrmu vlákninami. V sušenom stave vydrží aj mesiac.
Odpovedať
Fiiiiha, to som este nejedla, idem sa inspirovat :-)
Odpovedať
...nex sa páči....ostrokyslá polievka ;-) Suroviny: 1 kurací alebo slepačí vývar, tofu alebo kuracie mäso, 1 mrkva, 200 g hríbov /judášovo ucho/, sójové klíčky, solamyl, sójová omáčka, 1 vajce, chilli papričky, ocot Postup: Mrkvu, hríby a sójové klíčky nakrájame na drobné kocky a pridáme do ochuteného vývaru. Zeleninu povaríme s tofu, nakrájaným na malé kocky alebo kuracím mäsom cca 5 min. Do vývaru pridáme chilli papričky, ocot a sójovú omáčku, ktorá polievku zafarbí do hneda.Za prudkého varu zahustíme solamylom a pred dovarením pridáme rozmixované vajičko.Hotovú polievku posypeme nadrobno nakrájaným pórom.
Odpovedať
nie som si 100% ista, ale zda sa mi, ze v carrefoure v poluse som ho dnes videla
Odpovedať
Profilova fotka
Maju ho aj v Auparku - na prizemi ten obchod so zdravou vyzivou
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj :-) ale neviem, ci sa ti z Ilavy bude chciet za uchom Judasovym az do Ba cestovat ;-) ze.. ale si myslim, ze by ho aj na trhu nejakom mohli mat.
Odpovedať
Profilova fotka
videla som to aj v tescu tak skus.sa mi yda ze to bolo v priesvitnom sacku.vela stastia.
Odpovedať
judasovo ucho maju uz skoro v kazdych potravinach (billa a spol...) ...a urcite v tych bio obchodoch
Odpovedať
ahoj, dnes mi prisiel letak z Lidlu - tak tam ho najdes. Myslim ze je platny od 5.4.07.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?