Kde robia najlacnejšiu komplexnú preventívnu prehliadku v Bratislave?

Chcela by som absolvovat komplexnu preventivnu prehliadku. Zatial som si nasla Medissimo, Sv. Alzbetu, Pro care, ale myuslim ze 300 eur je dost a preto sa tu pytam ci sa da najst aj nieco lacnejsie, popripade aj ake mate skusenosti :)
Odpovedať
Odpoviem Ti tak, moja mamina sla do Procare, v sumare jej vystavili ucet na 420€, ale nasli jej v srdci nador. Mesiac predtym si ho jej internista nieze nevsimol, ale odmietol jej urobit echo srdca, vraj ma tazkosti z veku. Mamina sla na narocnu operaciu, keby sa jej to neoperuje, do roka by jej nador doslova roztrhol srdiecko. Tych 420€ je banalita oproti zachranenemu zivotu. Takze ak nechces platit, vyziadaj si komplexnu prehliadku u svojho vseobecneho lekara. Mas ju plne hradenu poistovnou.
Odpovedať
Profilova fotka
ohladne prehliadky u vseobecnych lekaroch, moj tatko chodil k obvodnej, ze sa neciti dobre niekolko krat, aj ho poslala na vysetrenia a nikto nikde nic nenasiel. U kardiologa bol na vysetreni dva krat. Niekolko mesiacov nato bol v Banskej Bystrici na operacii srdca, nador uz bol tak velky, ze bol neoperovatelny. A moja kamaratka mala hrcku v prsniku, bola u gynekologicky a na sone, vsetko v poriadku, to je nic, nejaka uzlina. Nedalo jej to, pol roka nato isla k inemu doktorovi, ze chce mamografiu. Ma rakovinu prsnika, ktora jej metastazovala uz aj do uzlyn pod pazuchou. V pripade zdravia by som sa urcite neriadila cenami, na to je zdravia priliz drahe. Vyber si dobre vybavenu kliniku s odbornym personalom, aby si ich zaverom verila a doverovala. Cena 300 Eur sa mi vobec nezda vysoka, ak v tom mas kompletne vysetrenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?