Kde kúpiť kvalitné látky v Bratislave? Poraďte

Ahojte, chcem si dať ušiť popolnočné šaty a neviem zohnať dobrú látku, potrebujem jemnulinký satén, kvôly cene mi stačí aj polyester, neviete poradiť nejaké galantérky v BA ? bola som už v Dunaji, ale tam nemali farbu akú by som chcela, a v Ružinove na Ostredkovej, ale tam nemali takú kvalitu. prosím poradte, som zúfalá, potrebujem to dosť narýchlo - termín máme 17.5 !!!!
Odpovedať
A neskusala si galanteriu na groslingovej?Maju celkom dobry vyber
Odpovedať
ahoj, skus precitat tuto temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... a este tuto http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
na groslingovej som ešte nebola ... diki za typ anaxamon - temy som pozrela, ale nic nove som sa nedozvedela .....
Odpovedať
Skus latky Motýľ na Zahradníckej v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
suhlas s whizzy, ja len v Motýľovi na Záhradníckej, tam majú zväčša prírodné materiály a drahšie, ale kvalitné jak sviňa, ja si nechávam šiť len z ich látok a som spokojná, či už šaty alebo kostýmy. Kuk v mojom albume popolnočné, aj to je odtiaľ látka. v reále je fialová, je to tá istá, z ktorej je aj kabelka a topánky. Ale majú aj myslím umelé materiály.
Odpovedať
o Motýľovi som počula, že je moc drahý .... ja tej látky potrebujem 3 m a chcela som sa zmestiť do max 5tis.(aj s ušitím) witchka : tvoje šaty sú krásne, aj topánočky - tie si si dala šiť alebo si už kúpila hotové ?
Odpovedať
Profilova fotka
drahý ako drahý. Áno sú látky napr. m za 4000 Sk ale aj za 500 Sk. Takže záleží od teba, čo si vyberieš. A nie sú takí, že ťa tlačia do kúpy toho najdrahšieho. Drahé sú látky, z ktorých majú málo a sú od svetových návrhárov, ale kvalitatívne sú super, ale sú tam aj iné látky. Na tvojom mieste by som sa tam išla pozrieť, nič za to nedáš a min. sa inšpiruješ, povieš čo chceš, je tam jedna taká mladá kočka zlatá, poradí, pomôže. Všetko som si dávala šiť. Teda popolnočné myslím, nie svadobné :-) a ďakujem ďakujem.
Odpovedať
a co coloria na dunajskej?
Odpovedať
v colorke maju pekne latky, ale z tych lacnejsich nemali taku kvalitu ako som hladala ... vcera som presla 4 galanterky - Motyl - tam sa ma snazili presvedcit, ze si mam vybrat z ich ponuky a vykaslat sa na to co by som skutocne chcela, na Bottovej - tam som nasla pekne latky ale nie "moju" farbu, jedna krajcirka ma odhovarala od siat z "umeliny" - polyester, v Prievoze galanterka/krajcirstvo Jarmil - velmi mila pani, aj by mi tu latku zohnala ale vysvitlo, ze tie saty sice vyzeraju lahulinke a vzdusne na obrazku, ale v skutocnosti by museli mat 4 ! sukne - spodnicku, saten a 2x sifon, a ak by to bolo vsetko z umeliny, tak no zbohom ! este mi na latky odporucila Rodan - obchod s tanecnymi potrebami, kde maju fajnove latky ale drahe a aj krasne saty, ale len vyslovene na tancovanie. Takže ked sa na to vsetko vyspala, rozhodla som sa, ze si dam teraz pauzu, lebo uz som z toho znechutena a unavena a potom poobzeram nejake hotove saty. zistila som , ze v ba je to s ponukou latok dost bieda .... 5 galanterii je na take mesto dost malo ....
Odpovedať
Profilova fotka
no ano, vidis, to som zabudla na tu coloriu a na bottovu, na bottovej som síce nikdy nebola, ale viem ze tam je. Pocuj este ma napadla jedna galanterka v petržke, je to v tom dome oproti sustekovej poliklinike, hmmm??? jaj a este ipcku idem vyriesit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Vyskúšajte náš e-shop, pohodlné nakupovanie kvalitných a lacných látok z domu :-) Máme látky z celého sveta, ak by ste potrebovali pomôcť s výberom - tak mi napíšte, rada Vám pomôžem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?