Kde kúpiť korunku k svadobnému účesu cez net?

ahojte babizne - našla som jednu firmu, ktorá predáva cez net korunky a doplnky - ale je česká, a je len jedna, neviete ešte o nejakých dalších aby som si vedela čo najlepšie vybrať? viem že sa sem nesmie davať firma tak ak by ste niečo vedeli tak mi napište do ip a ak by niekto chcel tu firmu o ktorej viem ja tak sa tiež ozvite - maju celkom priaznive ceny len poštovne je drahe na Sk to vyjde 240 ale pri cene korunky ,300-400 korun je to v pohode - ja som skoro kupila korunku tuto už použitu a za 800. tak som rada že som našla ale potešilo by moje oko aj ine firmy kuknuť. Dakujem za rady. papa
Odpovedať
baby prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, poraďte
Odpovedať
Profilova fotka
Jerry a nechce sa ti popozerat po svadobnych salonoch? Tam majú. Ci chceš špeci firmu len na bižutku zameranú? no niečo pozriem a dám ti vedieť ;-)
Odpovedať
pink v BA, ale nic moc nazivo vyzeraju ako pre babiky
Odpovedať
baby ked si objednam v miadesign v čechach - viem že sa to preratava na slovenske koruny a že dobierka je 240 korun - neviete či sa ešte niečo plati?
Odpovedať
Profilova fotka
ty jo, to je parádna strááánka. Podľa mňa sa už nič iné neplatí. Len neviem ako je dohodnute platenie za tovar, vopred, alebo az pri preberani? tak ešte k tomu to ;-)
Odpovedať
no to si môžeš dohodnuť ak platiš vopred plati sa poštovne len 160 ale zasa prevod do čiech z banky je doooosť drahy. tak ja využijem tu dobierku radšej
Odpovedať
no ta straanka je super..mam otaazku???da sa tam ist osobne???aby mi to nemuseli posielat,ze by som si pre to skcila???? =-) supisne weci a korunky su ferfiiis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si kúpila čelenku v svatobnom salóne na obchodnej, neviem ako sa volá, ale je v tom Point centrum (možno som ten názov poplietla, tak sorry) na poschodí. Stála ma 500,-. Určite majú aj korunky.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jerryjanka, skusala si aj tuto stranku: miadesign je to pod bizuteriou
Odpovedať
caute babenky, ja by som tiez potrebovala korunku, neviete nahodou kde v Trnave predavaju korunky ??? Okrem svadobnych salonov, tam som uz pozerala a nevybrala som si. Nemaju totiz velky vyber. Ak viete kde zohnat v TT dajte prosim vediet. Vdaka
Odpovedať
ahoj marilyban a nemate tam pink v tt, skus mrknut ;-)
Odpovedať
skusim mrknut ;-) vies myslela som ze existuje nieco kde predavaju cisto korunky a svadobne doplnky. Tak zatial dik. Ak nie musim skocit do BA tam je urcite väcsi vyber.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
janin37 • 2. jún 2007 o 18:01 Babenky, neviete mi poradiť nejaké internetové stránky, kde sa dajú kúpiť korunky? bambulka82 • 3. jún 2007 o 09:26 Ahoj, poslala som ti na IP nejake adresy.. :-D sampo • 3. jún 2007 o 09:28 janin37 to neviem, ale mam jednu zbytocnu doma, ak by si chcela ;-) fotka je v albume ;-) fifitko25 • 3. jún 2007 o 11:11 ahoj janin, skus pozriet harman-art .... v prepocte na SKK to nie su zle ceny, kazdu korunku robia na objednavku, tak cca 2-3 týzdne... ja som si s Bezaz objednala jednu z tych drahsich a po prepocte na SKK aj s postovnym nas to vyjde nejakych 800 Sk, pozri do albumu. na tej stranke maju aj jednoduchsie korunky a svadobnu bizu k tomu ;-) tretra • 3. jún 2007 o 12:05 Ahoj, skus sa popozerat po salonoch. VIem ze v niektorych maju. A mozes si to priamo vyskusat. lepsie nez ked si objednas nieco, a nevies ani ako to bude poriadne sediet, a tak Zmena príspevku kvôli Zruš
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?