Kaderníctvo Šarm v Košiciach. Máte s ním skúsenosť?

Bola tam niektorá z Vás?
Odpovedať
posuvam
Odpovedať
ahoj Simona, ja sa tam chystám.Lepšie povedané, maju mi tam robiť účes + make up.Ale tiež som nezistila nič o nich. Takže budem rada,ak sa niekto pridá,aké má skúsenosti. Ak sa nikto neozve,tak po svadbe ti môžem povedať moje skúsenosti,keďže ja mám skôr ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam bola len na make-up nedavno, ked som mala promocie. A bola som spokojna. :-) Nemozem povedat nic zle. Kadernictvo neviem ako.
Odpovedať
Profilova fotka
Lenze ta kozmeticka ked som tam bola v Juni mala uz dost velke brusko, takze predpokladam, ze uz je tam ina a tato je uz na materskej. Tam robia inak dve sestry, tmavovlasa je kadernicka a blondinka kozmeticka, ale uz tam asi nie je. :-|
Odpovedať
ericiatko: áno, máš pravdu,že tá kozmetička je tehotná.Ale hádam keď som sa tam objednala,tak aj keď ma ona nebude líčiť,tak budú mať náhradu.Aspoň dúfam. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No jasne, budu mat nahradu, ja len ze ja som bola sa licit u nej, takze ti nepomoze to ze ma nalicila dobre, lebo uz tam asi nebude ked pojdes. ;-)
Odpovedať
uz tam bola tmavovlasa kozmeticka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
evitka3 • Dnes o 22:05 ahojte nevestičky, dnes som si predbežne bola zarezervovať čas na svadobný účes a makeup v kaderníctve a kozmetickom centre Šarm v KE na Krosnianskej. máte niektorá skúsenosti s týmito službami? robili niektorej tam účes na svadbu alebo makeup?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?