Je lepšie mať muža alebo ženu ako naj kamarata?

Dievcata, ako je to s kamaratstvami u vas? Je lepsie mat muza alebo zenu ako naj kamarata, s ktorym sa mozete navzajom podrzat, poradit, ci mat fun?
Odpovedať
Profilova fotka
misho, já to mám 1:1 - nejlepší kamarádka je ta, která mi byla za svědka. A nejlepší kamarád je manžel, ví na mě dá se říct 95% všeho (to víš že ne úplně všechno :-D ) a stejně mě miluje :-)
Odpovedať
pepibubu, to je super:-))) mas stastie:-)))
Odpovedať
Ja myslim, ze muz ako najlepsi kamarat je lepsi... Lebo som mala najlepsiu kamaratku este na gympli a potom sa z nej vyklulo take divne nieco, co sa ani pomenovat neda... :-S Mojim najlepsim kamaratom je moj drahy macko a najlepsou kamaratkou moja sestricka, ktora mi urcite pojde aj za svedka... hoci krstnu asi slak trafi :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
misho, hmmmm ale moje matinka nemá ráda ani jednoho.... kdybys chtěla vědět víc mrkni do Jen tak si povídat X na stranu 153 :-( je to takovej dlouhej příspěvek. Teď mizím, budu odpoledne. Ahoj V.
Odpovedať
Profilova fotka
moja najlepsia kamaratka mi bola na svadbe ako svedok. Je to najlepsia kamaratka asi 10 rokov (odkedy sa pozname). Ale taktiez mam aj kamaratov, a jednemu mojmu kamaratovi sa taktiez mozem zverit so vsetkym a viem, ze ma vypocuje a poradi. Ale v podstate je to jedno, ci naj kamarat je muz alebo zena. Ide hlavne o to, ake mas s nimi vztahy a ako sa s nimi mozes porozpravat.
Odpovedať
Pepibubu, citala som tvoju dlhu story a myslim, ze mas ludi (napriek tomu ako sa tvoja mamina sprava), ktori pri tebe stoja 24h denne a to je to najcennejsie :-)
Odpovedať
Ja som si vzdy myslela,ze mam super kamosku,pozname sa uz asi od skolky.Aj ked sme kazda boli na inej skole,v inom meste,v inej praci..vzdy sme boli kamaratky a bolo to v pohode.Boli sme spolu,ked sme boli stastne aj ked sme boli smutne..Ona sa vydavala ako 20 rocna a nic sa nezmenilo.Stale nase kamaratstvo pokracovalo dalej.Az do chvile,ked som sa spoznala s mojim drahym.Neviem,co sa stalo..Odstahovala som sa sice dalej do ineho mesta,ale "domov" chodim casto,kvoli rodicom.Ona teraz uz ani nezavola a ked jej volam ja a pytam sa na to,tak mi tvrdi,ze mi vola casto,len to nikdy nedviham..(ale zmeskany hovor od nej ziadny nemam),nezaujima ju ako sa mam,jednoducho nic.. Neviem,ci je za tym zavist alebo nieco ine..,ale je mi luto,ze je to takto. S manzelom sme ju aj sli navstivit a jedine na co sa zmohla bola otazka,ze kedy nabuduce pridem,ze sme spolu tak malo..Na to som jej povedala,ze ved aj ona moze prist.Neprisla,neozvala sa.Nic.. A s kamaratmi muzmi mam taku skusenost,ze niektori teraz,ked som uz vydata,su ziarlivy..
Odpovedať
tak ja mam pozvanych na svadbe styroch kamaratov jeden chlap a tri kocky (jedna z nich aj s priatelom) este mam jedneho velmi dobreho kamarata draheho to niekedy vytaca ze mam takych dobrych kamaratov chlapov ale musel si zvyknut raz uz som spravila taku chybu ze kvoli frajerovi isli chlapsky kamarati bokom a druhykrat ju nespravim ;-)
Odpovedať
a ozaj neriesim kto je s nich naj ale svedok je jedna kocka ;-)
Odpovedať
evatu, to mi nieco podobne pripomina...ja mam taku skusenost, ze som mala tiez vybornu kamaratku, po strednej odisla na 3 roky studovat do UK, potom som sa zila 3 roky v Prahe a teraz s mojim nastavajucim zijeme vo Swisse - uz mi bolo vycitane, ze ju nikdy nepridem navstivit, ked som doma, (vzdy tak na 4-5 dni a to mam co robit aby som stravila nejaky cas s nasimi a babickami) tak mi uz ani neodpisuje na smsky...
Odpovedať
Ja nemám dobré skúsenosti s kamarátsom medzi ženou a mužom. Aj ja som to skúsila pred niekoľkými rokmi - v partii sme mali viac kamarátov a časom chceli aj niečo viac. Ďalej toto kamarátstvo už nefungovalo a nedalo sa v ňom pokračovať. Kontakty sme museli úplne zrušiť. Ja nepoznám nikoho, kto by mal takéto kamarátstvo. Teraz je mojím najlepším kamarátom môj nastávajúci manžel - je naozaj super. Keďže som menila bydlisko, priamy kontakt s kamarátkami som tiež stratila. :-( A veľmi mi chýbajú ... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja mám najlepšiu kamarátku. Poznáme sa už od 1. triady ZŠ, kde sme spolu 8 rokov sedávali v jednej lavici. Potom sme spolu išli na gympel a tam sme tiež spolu sedávali v jednej lavici 4 roky. No a nakoniec vysoká skola. Znova sme sa dostali na rovnakú dokonca aj do tej istej triedy. Počas tých 17 rokov sme mali rovnaku partiu, takže sme boli spolu v škole aj von. A dokonca od malička bývame v tom istom vchode, na tom istom poschodí, hned vedla seba. A co cert nechcel našli sme si chlapov z tej istej dediny. A je to kamoška s ktorou aj keby som trávila 24 hod. vzdy si máme čo povedat. A samozrejme mi ide za svedka. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja mám viacero kamarátok - dievčat, no medzi nimi sú asi 2 také, s ktorými si najlepšie rozumiem a najlepší kamarát - chlapec je môj snúbenec ...
Odpovedať
Profilova fotka
lucka23, tak to je super mat taku kamaratku, nestava sa to casto, ze priatelstva z detstva vydrzia tak dlho. Prajem ti to a zelam, nech je to tak navzdy. :-)
Odpovedať
mishasmile,ale ja som k nej chodila vzdy,lebo ked sa ona vydala,tak potom prislo babo,starala sa aj o zahradu,musela chodit pomahat aj rodicom a ku svokre..vzdy vravela,ze toho ma vela.A takto sme za nou chodili tri kamaratky..ona neprisla nikdy,ale hned sa ozvala,ked sme nejaky cas neprisli.Tak zrejme si na to velmi zvykla.Ale mohla by si uvedomit,ze takto jednostranne to stale fungovat nemoze. Ja som sa aj chvilku snazila a vzdy som jej napisala nieco mile..,ale teraz uz nie.Ma trosku nahnevala tym,ako si vymyslela,ze vraj ona mi casto vola..
Odpovedať
Profilova fotka
Já mám zase zkušenost, že s mužem se kamarádit nedá, jo měla jsem dva, ale oni byli do mě i zamilovaní, což jsem zjistila pozděj a už to nebylo ono, takže se s nima teď už nevidím a jen si píšem a voláme sem tam, no tak podle mě fakt kamarádit s mužem nejde, aspoň já měla takovou zkušenost.Takže se kamarádím teď s holkama. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A jinak mám nej kamarádku se kterou se známe od mimin, ale kamarádíme se tak od 6 třídy dosud. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem govina. Ked nás zbadaju nejaké učiteľky alebo profky zo skoly spolu v meste len sa na nás smejú že sme nerozlučná dvojka. Aj rodičia sa už z nás smiali že aj svadbu budeme mať naraz. No bohužial nám to navyšlo. :-D
Odpovedať
ja v podstate ani nemam najlepsiu kamaratku resp. kamarata alebo ak tak ich mam viacej. Mam velmi dobreho kamarata, potom uplne skvelu kamosku s ktorou sa pozname len par rokov ale je to najsamlepsia zenska :-D .... Velmi dobre si rozumiem s mladsim bratom a aj so svagrinou si rozumieme(manzelka starsieho brata).. No a clovek s ktorym si rozumiem najlepsie je moj priatel.. x-)
Odpovedať
no hej kocky stava sa aj to ze sa zalubia ale nie je to vzdy pravidlo a dokonca sa mi stalo ze sa aj zalubil na nejaky cas sme prerusili vztahy a teraz sa uz nevidame tak casto ale ked sa vidime tak si mame co povedat a vieme sa vzdy zdvoverit no a co je na chlapoch najlepsie zvacsa ked sa naseru tak je to tak na jedene den a hned si vedia odpustit aj ked su vinimky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
evatu: S tou žárlivostí kamarádů taky vím něco.Jednomu jsem se nějak pozapoměla asi zmínit, že mám svatbu, dala jsem muto vědět před dvěma dny a byl celý bez sebe, že kouká jak blázen, že mám svatbu, nu což.Ať si zvykají, tady je vidět, jak to s tím kamarádstvím mysleli, pokud vydrží i po mojí svatbě, tak jsem jim třeba křivdila, leda by mysleli, že jsem schopná nevěry. ]-( No mrzí mě, že kluci nemůžou být jen kamarádi.Ale chtějí víc.
Odpovedať
ja mam svoju naj kamosku od 7 triedy, potom sme sli na inu strednu a inu vysoku...ale aj tak je to moja naj kamoska, povodne som chcela ju za svedka, ale nakoniec som sa rozhodla pre mojho brata, s ktorym si tiez super rozumieme
Odpovedať
ja mam pre zmenu najlepsieho kamarata z Nemecka - stretli sme sa pred 5 rokmi len tak nahodou v youth hostel v Lyone (cestovala som sama 16 dni po Francuzsku) a odvtedy sme neustale v kontakte - musim povedat, ze nie je nic krajsie, ako ked mi pravidelne v pondelok a v piatok pipne od neho sms:-) a najuzasnejsiu vec, ktoru mi daroval, bola letenka a vstupenka na koncert (mojho oblubeneho) Stinga. Teraz na velkonocny pondelok boli u nas (spolu s jeho tehotnou partnerkou) na obed a preberali sme cih babatkovske a moje svadobne pripravy...:-))))
Odpovedať
a vies ze mne prave dvaja co nevedeli prekusnut urcitu dost dlhu dobu urcite veci prave ku svadbe zablahozelali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nejspíš doufali, že se to třeba změní a svatba nebude, či co. :-N
Odpovedať
Ahoj, mym zdaleka nejlepsim kamaradem je muj ted uz muz :), ktery je mi proste uplne nejbliz a vime o sobe uplne vsechno. Priznam se, ze si ani neumim predstavit, ze by nejlepsim pritelem jednoho z partneru byl nekdo jiny nez ten druhy partner (resp. umim, zazila jsem a nebylo to ono) - to uz tam v tom vztahu proste chybi neco, co je naprosto uzasny, pokud tam je... (Samozrejme ze to muze fungovat i tak, ale ja bych do toho nesla - pro me je vztah hlavne to kamaradstvi, to, ze je to muj nejblizsi clovek, kterymu muzu vsechno rict a kterej me vzdycky podrzi a ja taky budu vzdycky ten nejblizsi clovek, za kterym prijde jako prvnim, kdyz ma problem.) Jinak jako matfyzacka mam temer vyhradne kamarady kluky. Driv jsem s tim taky mela problem (zamilovavali se do me apod.), ale co mam vaznou znamost :), tak s tim problem neni, proste kazdej uz od zacatku vi, do ceho jde. Taky mam i jednu kamaradku, ale to je mentalitou (stejne jako ja :)) taky spis chlap :). Je fajn, ze se s ni daj obcas probirat takovy babsky veci, treba ted jsme obe tehotny, tam mame tema :), ale jinak se mi lip komunikuje s klukama, protoze neprozivaj zbytecny kraviny, nejsou vetsinou tak precitliveli, vztahovacni apod. jako holky, proste je s nima vetsi sranda. Ale zase byvaji obcas jesitni ;), no kazdy ma neco...
Odpovedať
lenik vobec nie ten jeden nebol nikdy do mna zalubeny len som urazila jeho muzsku jesitnost a nevedel to prehryst a ten druhy no to sme si nejak zaflirtovali 9 rokov dozadu ale nakoniec som sa rozhodla pre ineho ktory je tiez uz sest rokov minulost a nejak to nevedel prezrat az teraz si asi obaja uvedeomili ze ved je to kravina ;-) a s gedren v druhej casti uplne suhlasim aj ked ja som bola na ekonomickej kte to bolo pol na pol a vacsinou sa kruzkovice koncili aj koncia (hoci uz nie sme na vyske) tak ze ja a styria chlapi pripadne ja a este jedna kamoska a styria chlapi ;-) no a v prvej casti ja to nejak odlisujem lasku a kamaratstvo neviem so slovom kamarat sa mi spaja ze ten clovek aj s casoveho hladiska s tebou preskakal veci ktore by moja laska nemohla preskakat
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala najlepšiu kamošku a postavil sa medzi nás môj drahý. Ona mi ho nekvitovala a neakceptovala moje rozhodnutie a bolo. Včil dôverujem najviac drahému a s ním takmer všetko prediskutujem. A čo nie s ním tak asi s maminkou, alebo sestrami. :-) Čiže rodina sú mi najbližší priatelia. Ak ale rozmýšľam medzi priateľmi, tak asi skôr chalani.
Odpovedať
Profilova fotka
Muj nejlepší kamarád je také můj manžel. Moc moc o sobě víme a se vším se svěřujeme. Co jsem na sebe vyzradila jemu, bych nikdy nikomu jinému neřekla..stejně tak i můj muž mě.. :-) A myslím, že tak je to dobře. "Nejlepší" kamarádku jsem měla. Nevím co se stalo, ale od svatby, kdy mi šla za svědka mě neměla chuť vidět, i když jsem ji sedánek u kávičky nebo návštěvu několikrát nabízela...prý nemá čas. Ale vím, že s jinými na kávičku chodí. Nevím čím to je. Svatbu jsme měli za chvíli před rokem, a už to neřeším. Hlavu nad tím jsem si lámala dost dlouho.. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
já si myslím, že kamáradit se s muži je do jisté míry možné, ale nikdy to není takové jako se ženou... Já mám rovněž špatnou zkušennost s kamarádem. Známe se od mateřské školky, bydleli jsme na jedné vesnici (sousedé) a základní školu jsme taky navštěvovali společně. Když už jsem chodila na střední, tak jsme často pařili na zábavách a diskotékách. Jednou jsem se ale dostala do situace (pod vlivem alkoholu), že jsme se po jedné akci líbali (pouze), já to brala jen jako takový úlet, jelikož jsem do té doby brala naše kamarádství za pevné (spíš jsem ho brala jako bráchu), ale on mi potom začal vyznávat lásku a chtěl něco víc (já mu to ovšem nemohla nabídnout). Tím pádem jsme se k sobě nechovali jako dřív, sice jsme se dokázali normálně bavit, ale už to nebylo to pouto jako předtím. Vím, že jsem to pokazila sama (svou vinnou), ale hodně dlouho jsem si to vyčítala, poněvadž jsme měli perfektní vztah (nestyděla jsem se před ním mluvit o čemkoliv) a trávili jsme dost volného času společně (procházky se psem, diskotéky). Dnes už je z něj ženáč a má 2 děti, ale už se nevídáme (já se odstěhovala z domova). Ale uznávám, že mi občas chybí takový člověk jako byl on (byli jsme "spřízněné duše" a pořád jsme měli co probírat). S holkama je to jiné, mám sice pár kamarádek, ale žádná není ta "pravá" přítelkyně. O jedné jsem si to dlouho myslela, ale narazila jsem. Jsem však poučená a nedávám své přátelství tak "všanc". Závidím ostatním, kteří mají super kámošky se kterými chodí po obchodech, do kina, na kavčo apod. Ale já i tak jsem vděčná, že mám vůbec někoho, s kým můžu pokecat
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?