Hrubá kulma. Ako ju správne použivať?

Profilova fotka
Ahojte. Kupila som si hrubu kulmu a nejak sa s nou nedokazem dohodnut. Investovala som do kvalitnej Remington a teraz natocim, pockam 10s a... skoro nic. Neviem, ci davam hrube pramene, alebo malo cakam... Nechcem si znicit vlasy, tak si dam trochu prestavku od skusania a hadam sa najde medzi vami niektora, ktora hrubu kulmu pouziva a poradi.
Odpovedať
ivana: zkus použít tohle je to super a vlasy ti potom drží dlouho vlnité, já mám hrozně jemné vlasy a bez tohohle by mě lokny vydržely asi půl minuty :-D http://www.eshop-rychle.cz/drogerie2-...
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite skusim. Striekas si to ako lak na cele vlasy a potom kulmujes, alebo priamo pri kulmovani streknes na pramen a natocis? to by bola asi blbost... Ako dlho si tak maximalne nechavas natocene vlasy na kulme? ja ked som bola uz zufala, tak som nechala aj 30 sekund, ale to som sa uz bala aj cez teflonovu a neviem aku este vesmirnu vrstvu
Odpovedať
ivana: nejdřív natočím pramen na kulmu a potom to nastříkám a když se to jakoby vypaří nebo prostě uschne tak to odtočím.Cca 15 sekudnd. Nechám to být a teprve když mám celou hlavu natočenou tak to prstama rozdělím a přelakuju. Pramínky si natáčím spíš slabší.Mám kulmu Philips Studio geometrics.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahoj Ivanka, tak normalne som prave odpadla, tiez som si zadovazila uzasnu kvalitnu hrubu Remingtonku a vytesovala som sa z nej a potom to prislo... jednoducho nefunguje tak ako by mala kvalitna kulma fungovat...aj som to drzala dlhsie a len sa mi parilo z vlasov a nic.....zufalstvo najvacsie :-D Dokonca mi to skusala aj kamoska, lebo musis uznat, ze z tej kulmy normalne bolia ruky aka je tazka a ani jej to neslo a to mi nastriekala kadejake uzasne veci na vlasy, ktore by mali pomoct... Kedze je uz dva mesiace odvtedy, co ste si tu pisali, tak dufam, ze sa este ozves a pochvalis ci to fungovalo???
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, baby, takze aj ja som si kupila krasnu Remington kulmu a tesila sa, ake budem krasne a prirodzene kucery.. lenze ona fakt, ze fakt, nefunguje. :-( Nikdy som nemala problem si vlasy natocit, ale s touto klumou to naozaj nejde. Asi to boli vyhodene peniazky, ale mojmu muzovi o tom ani muk :-x
Odpovedať
no tak ale to je fakt na nervy, ja som si myslela, ze to len mne nejde, ale teraz vidim, ze to je naozaj len a len tou kulmou. Tiez som si myslela, ze ked je hruba, tak budem mat krasne velke kucery a nic.... ledva ledva sa mi zahnu konceky a to ju rolujem az k hlave.... hruuuza... a este je aj tazka a dlho trva, kym vychladne... :-(
Odpovedať
já mám Philips studio geometricks , ta má různé vyměnitelné nástavce, jak tvary tak velikosti, včetně žehličky a krepovačky. A je naprosto super, doporučuju. Stála před třemi roky 1500,- ale nevím jestli se ještě vyrábí.
Odpovedať
Profilova fotka
caty06: mas svatosvatu pravdu, len konceky trolinku natoci.. a skusala si ten pripravok, ktory dala do linku pralinka27?
Odpovedať
este nie, skusim pobehat obchody a kupim si to a ked ani to nezaberie, tak to uz fakt vyzera na reklamaciu :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Kocky s tou remingtonkou to je zapeklita vec, ja ju mam, mam dlhe vlasy (cca do pol chrbta) a mne funguje, ale...ide o to ze ona robi take kucery ako ked si date velke natacky na hlavu, cize ako keby objemove, take prirodzene (pre niekoho ziadne) ono ked chcete vlny, to odporucam zehlicku alebo kulmu remington ci95, alebo Ci 6219 alebo este S660 :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?