Hľadá sa partia hubáriek z Bratislavy a okolia

Profilova fotka
Dievčatá hubárky z Bratislavy poďme na huby. Sama sa bojím chodiť v lese. Môže byť aj mimo Bratislavy len potrebujem vedieť že mám možnosť v tom okolí sa niekde ubytovať (jasné že si ubytovanie platím). Ak ste partia, ktorá chodí na huby priberte ma k sebe. Zložím sa aj na benzín.
Odpovedať
1
2
mnam kuriatka, bedle jedle a maslaky x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mamus mas tu aj svoju dcerku, resp. syna
Odpovedať
Profilova fotka
soffi - som v pomykove. Za tou vetou je otáznik? Kde mám svoju dcérku, resp. syna? Áno Sašenka má album na "bereme se" (tamca) ale neprispieva. Už som to tu písala. Daj vedieť o čo ide?
Odpovedať
Profilova fotka
prepac ano mal tam byt otaznik, inac to vyznelo riadne hlupo.... :-| chcela som sa len pozriet na jej albumik....dakujem a este raz prepac :-D
Odpovedať
my sme volakedy chodili na hriby a potom si tie bedle esste vyprazili, uplne mnam, tak dlho som to uz nemala, mala by som splasit nejaku partiu, ale ja uz ani neviem, kde na to chodit :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež chcem ísť na huby, ale nemám s kým. Môj manžel na hubárčenie moc nie je, ale hádam ho vytiahnem
Odpovedať
Profilova fotka
Samera- tu sa už bedle ukazujú - budem vyprážať :-p tiež to zbožňujem Veronika 13 - u Vás už štartujú dubáky. Ak chceš pozri si cez googel ideme na huby a tam hneď tá prvá možnosť, je tam všetko, lokality, výskyt, súčasná situácia..... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
samera - les máš za chrbtom :-)
Odpovedať
mamus mas pravdu, les mam priamo za chrbtom, niekedy sa musim rozhybat a ist aspon na bedle a kuriadka a maslaky, tie poznam x-) normalne si mi vnukla dobru myslienku x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jój, ja by som hneď šla, len má to jediný háčik - 400 km :-( ...
Odpovedať
Profilova fotka
Laurita - tak tam niekoho zlanár a hajde do lesa. Keď som videla dnes správy a tých malých hubárov :-( a tie hríííííííbyyyyyy :-( :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
mamus - zaujímavá stránka, vďaka za tip, ja som dnes vybehla len tak pozrieť do lesa, našla som dve mladé jedle bedle, už sú aj zjedené, boli super inak len pár masliačikov a všeho všudy. Ale ešte sa chystám na riadnu hubovačku :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
veronika 13 - ja si dávam budíka a pred robotou vbehnem do lesa. Mám ho hneď za ústavom. Ale už to nieje ono. Teraz tam prebieha stavba a je tam veľa stavbárov, ktorí tiež idú mrknúť či nerastú. A jeden nikdy nevie. Bojím sa len tak sama a keď stretnem chlapa tak mi riadne cuká. Mňam vypražená bedla. Nič, už som rozhodla. Dám to kolegyni príkazom, som jej vedúca: "Nepôjdeš do lesa, nebudú prémie". ;-) Dievčatá chcú, aby som zorganizovala zájazd na nákupy do Polska. Budem vydierať :-D
Odpovedať
mamus presne tak, u nas to sef tak spravil, ze priniesol velku bednicku sampionov a povedal "Baby zoberte si domov!" a uz sme mali hriby :-D Taky zajazd do Polska by som tiez privitala x-)
Odpovedať
mamus ty sa bojis do lesa koli tomu ze tam stretnes chlapa? Ja som sa vzdy bala ist do lesa, ci uz sama alebo s dakym, koli tomu ze stretnem, vlka,lisku..medveda..xixi...Moja filozofia je ze s clovekom by sa mohlo dat dohodnut ale divej zvery sa bojiiim... Co sa tyka tych nakupov do Polska..to ako na trhy? Do Noveho Targu alebo do Jablonky? xixi....mna tam nikto nedostale len tak..tych mam ja vyse hlavy:-) ale ak by si potrebovala nejaky tip a pod. rada heplnem..:-) Do Polska chodime len na maso:-) teda skor moji rodicia idu,kupia a my si to len od nich potom vezmeme:-)
Odpovedať
ja by som sa bala aj toho aj toho
Odpovedať
Profilova fotka
samera - musím tie hríby nájsť. To je pre mňa ten správny zážitok. Ja ich ani tak nepotrebujem. Vieš koľkokrát som ich rozdala už cestou z lesa. Ide o ten pocit hľadania a nájdenia a odtrhnutia. :-D anaxamon - Veď si tu zo mňa robia žarty - "vraj by mi možno len dobre urobil" :-D . Do Poľska- Jablonka. Tá je bližšie a teda aj cesta za autobus je lacnejšia. Kedy sa konajú tie trhy? Bolo vo štvrtok a v sobotu. Kde sa najlepšie nakupuje. To počujem prvý krát na mäso do Polska. A po čom to tam je?
Odpovedať
my sme zase chodili vzdy v sobotu do Velkeho Targu........tiez o mase prvykrat pocujem....... mamus urobili dobre :-D pekne sa bavia :-N
Odpovedať
xixi mamus si zabavna:-) No v Jablonke je trh len v stredu. Vo stvrtok a v sobotu byvaju trhy v Novom Targu. Mne sa vsak lepsie vzdy zdalo v Targu aj ked ako som pisala ja tietopolske trhy nemusim...jedine este na nejake somarinky z prutia alebo sladke krowky:-) alebo ke je uz ozaj surne:-) Jo maso sa nakupuje v polsku v nasej rodine. Ono ale lepsie je to autom ked ides na maso. Lebo my chodime priamo do predajne ktora je pri bitunku. No a ceny..zakazdym ine prsia na nevskrabali zatial nad 100 alebo 120 sk, nepamatam si presne lebo naposledy smekupovali po 90sk, stehna su po nejakych 50 ci 60 a kridelka este menej a cele kurence myslim nejakych 40sk? Bravcove je tiez lacnejsie ako na svk, akurat hovadzina sa uz dost vyrovna slovenskym cenam...jedine svieckova je este stale o nejakych 200sk lacnejsia nez napr v hypermarketoch..
Odpovedať
Profilova fotka
Tak fakt nechce ísť nikto na tie hríby? ]-( Dobre, teraz Vám to odpúšťam ale v septembri sa mi hláste, môžeme si urobiť výlet aj s opekačkou. :-)
Odpovedať
mamus moj brat chodi na dlhe diely nad sidlisko hned nad panelakmi rastu hriby. Aj tam by si sa bala?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak povedz bratovi, že keď tam stretne plnoštíhlu sympatickú ženu v( stredných rokoch) :-D, blondínu nech ma upozorní že sa nemusím báť, :-( lebo je tvoj brat. :-D Áno chodím tam, lebo tam mám prácu a som tam každú chvíľu. Ale keď idem ,nahlásim vrátnikom odchod, aby vedeli kde ma hľadať, keby som sa nevrátila. ;-( Tak už viem, kto mi chodí do revíru. ]-( Boli už vyprážané bedle? Dorotka, áno bojím sa aj tam, lebo sa to tam hemží bezdomovcami oni asi prespávajú v tých záhradkách. Aj v lese som videla v takom kriači paplón. Ale aj tak tam chodím.
Odpovedať
tak si potom daj pozor
Odpovedať
Profilova fotka
Tak 10 bedlí, a veľa som nechala zatvorených. Jaj naplniť plnkou a preliať smotanou a zapiecť. :-p Idem hladať kliešťov.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozerám ako hlúpo začínam každý príspevok - hádanka pre Vás .........čo to je? :-D Víťaz hádanky obdrží poukaz na letnú dovolenku pre dve osoby na ostrov Kréta od 26.7.- 3.8.2006 :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
hmm ja som tam ziadnych nevidela vlastne ani neviem kde su tam zahradky asi sme isli trosku z inej strany a hej bedli je tam dost tak sa mi minulyrok usli tentorok este nebol uz tam nebyva a ma strasne blbu pracovnu domu minuly vikend sa chystal ale nakoniec trcal v robote :-( inac niekedy vyzera ako bezdomovec take ma od slnka vytahane tie tricka co nosi do prace (je geodet takze chodi v starych veciach) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
och my ta vezmeme na hubarsky vylet, len taky detail sme v Mnichove
Odpovedať
Profilova fotka
mojkamirka - tak to už radšej vo Vranove. Ale ani v Mníchove by to nemuselo byť zlé. Fakt tam chodíte na hríby? Až budem mať niekedy cestu ozvem sa :-D
Odpovedať
Ahojte.My sme boi teraz na chalupe na Poliankach (Detva) a vela sme tam toho nenasli :-( ,asi za kosik..,ale nasli sme aj krasne bedle a tie sme si aj hned spravili na obed.Vyprazane su uplne super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Súhlasím, vyprážané.ono sa to už rozbieha. Víkend bude úrodný..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?