Harmonogram na svadobný deň

Cawte kočky, chystám sa ísť robiť svadobny harmonogram na náš deň D. Dost by mi pomohlo keby mi poradíte čo by všetko mala obsahovat zabava na hostine aj aj pred svadobným obradom. Diki.
Odpovedať
Ahoj.zavisi co vsetko tam chces mat.ale taka priblizna kostra je: Pred obradom-zhromazdovanie a privitanie hosti + male obcerstvenie (pagace a pod) Po obrade -gratulacie, fotenie,presun na miesto hostiny,privitanie v restauracii +rozbijanie taniera, pripitok,vecera,prvy tanec + nejake tanecne kola,fotenie,krajanie torty, pomedzi to tanecne kola pripadne nejake hry, cepcenie,redovy tanec a volna zabava. Tot asi taka velmi hruba kostra. Vsetko zavisi aj od toho kedy zacinate.ak je to skorej tak mas viac priestoru na hry a rozne zabavu. My mame dobas o stvrtej a to do tej polnoci ubehne raz dva si myslim :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/priebeh-svad... http://www.mojasvadba.sk/forum/na-sva... Neviem ci si skusala hladat, ale zrejme nie. Na tychto dvoch linkoch, ktore som ti poslala sa dozvies vsetko potrebne :-)
Odpovedať
@kristi88 Ja som myslela aj tie príhovory ale dakujem aj tak
Odpovedať
aha, tak to ti asi nepomozem velmi :D my nemame velmi radi dlhe reci, takze u nas pri usadeni sa za stoly len zenich privita hosti a podakuje im ze prisli s nami oslavit tuto chvilu. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?