Dieťa na svadbe

Profilova fotka
Ahojte, práve chystáme s polovičkou svadbu a máme malého synčeka...keď bude svadba bude mať necelé 2 roky. Ako ste vyriešili spinkanie?.... s kým išlo spinkať vaše babo? Mali ste opatrovateľku?Uvažovali sme nad niekým kto by sa obetoval (stara mama...atď)...máte skúsenosť? Ďakujem za pomoc :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzunarodka Ked som sa 1x vydavala pred 16timi rokmi, moj najstarsi syn mal 2 rocky. Mali sme veeeelku svadbu a vsetci z rodiny na nej. Obedny spanok si poriesil synacik tak, ze po obrade a obede si zrazil v sale 3 stolicky dohromady a zalomil 😂 Hudba-nehudba. Spal tak 3 hodiny 😂 Potom s nami pretancoval do neskoreho vecera, striedali sa mi pri nom mamina, sestra, babicka, pri nas pri rodicoch bol a stale ho mal niekto na ocku. Potom ho vzala moja mamina a isla ho uspat s mojou babickou, ktora s nim uz rovno zostala doma. Bolo to aj na nu dost. Maminka sa vratila spat a bavili sme sa do rana. Na druhy den sme boli pre neho u babicky.
Odpovedať
Profilova fotka
To je super ze ste mali kde maleho necat ale prekvapilo ma ze tak vydrzal spat pri tej hudbe :-D pocula som uz aj tak ze ak tam bola nejaka miestnost mimo saly ze dali malemu alebo malej na zem matrac s dekou a prikryli ho a tam spinkalo alebo na stolickach ale niekde mimo saly..va ś maly to vyrieisl po svojom :-D ale dobre pre vas :-D aspon si mala pohodku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem pekne sa info :D náš mal by to asi tiež zalomil na stoličke lebo keď ho odpáli tak poriadne :)
Odpovedať
Profilova fotka
To s tým matracom som už niekde počula a smiala som sa na tom ale asi je to teda dobrá voľba :-D budeme mať na svadbe viacej detí tak niektorým navrhnem aby to vyriešili takto :-) a možno sa to podarí aj so všetkými detičkami budú asi 4 tak ich niekde popraceme hádam .-) ale chcem ich tam mať bude to príjemné osvieženie hostiny :-D
Odpovedať
u nás bude len pár detí ale tak isto by som bola rada keby sme ich umiestnili niekde tam aspoň na pár hodín aby rodičia nemuseli ísť hneď domov a myslím že aj pre nich to bude pomoc :-) stoličiek je dosť tak prinajhoršom by sme ich upratali na stoličky :-D už sa teším ako to navrhnem aj mužíkovi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My nebudeme mať deti alebo teda aspoň ja ich už nepovažujem za také malé aby som toto riešila :-) a celkovo deti si bude každý riešiť svoje lebo na sále nebude asi toľko miesta aby sme ich tam niekde dali. Ale každý má niekoho kto môže ostať s deťmi doma potom večer len pre istotu. To už sú také 11-12-ročné takže to je ok :-)
Odpovedať
U nas to riesil kazdy individualne a poviem pravdu ani som to velmi nemla cas sledovat :-D ze ako ich kto ulozil :-D ale vacsina isla domov uspat a nechali s nimi niekoho a vratili sa naspat a to sa mi aj zdalo take fer ze dietatko uz spalo ale v pohode vydrzalo s niekym inym a rano uz boli rodicia doma cize v pohode
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?