Dekoratívna kozmetika Gabriela Salvete. Skúsili ste?

Ahojte. Máte niektorá skúsenosti s touto českou derkoratívnou kozmetikou? Ja od nich používam kalciový lak na nechty a ten je super, ale nad ostatnou kozmetikou len uvažujem. Je cenovo prístupná možno ako Miss sporty tak chcem zistiť či niektorá nemáte skúsenosti aj s kavlitou. Nechcem investovať do niečoho čo potom zahodím.
Odpovedať
ja mam lesk na pery a ceruzku na obocie od GS ---- lesk vydrzi asi 5 minut na perach (stal okolo 119,-) a ceruzka j fajn (kupila som ju vsak len preto, lebo mala ku mne naj farbu).....ako studentka som bola diva do Gabriela Salvette a Miss Sporty --- bolo to cenovo najpristupnejsie, teraz to uz nepouzivam :-(
Odpovedať
no ja poznam len nadlak priesv. a celkom ok, ale špiralu alebo lesk by som asi nekupila, akurat dnes som bola doplnit zasobu ličenia a chcela som ceruzku miss sporty a stala o 15 korun menej ako Rimel alebo astor, takze až tak neušetriš.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte..ja som mala od Gabriely Salvate spiralu a bolaaa uzasna...hadam prva lacnejsia spirala ktora stala za to :-) takze ja ju mozem odporucat a ceruzku na oci pouzivam od Miss sporty :-) hnedu..paradna tiez makucka ;-)
Odpovedať
caly: a ktorú špirálu máš? Inak lesk na pery od nich nie, v tom súhlasím s blondiatkom, ja som ho síce nemala ale viacerí mi to potvrdili.
Odpovedať
AHojte, ja som to riskla dokonca s make-upom, ze vraj matnujuci na mastnu plet. Kupila som si ho len preto, lebo z momentalnej ponuky v danom obchode mal odtien najblizsi a najprirodzenejsi k mojej bledej pokozke. Ja si davam make-up velmi zriedka, niekedy tak raz za 2-3 tyzdne, inokedy castejsie. Ma celkom dobru kryciu schopnost aj odtien, ale matny dlho nevydrzi...ale som s nim celkom spokojna i ked uz si ho druhykrat asi nekupim...ale pomaly sa mi mina, som myslela, ze bude u mna 2 roky a potom ho hodim do kosa... ;-)
Odpovedať
adusha: ja by som bez make upu byť nemohla, je to základ líčenia. Ja používam MF Lasting Performance a som s ním max. spokojná a nemenila by som ho, lebo je problém zohnať taký make up ktorý ti sadne presne farbou aj konzistenciou. Aspoň ja ked skúšam rôzne vzorky make upov čo sú v časopisoch tak sa hned musím odlíčiť lebo mi nesedia. Len tento jeden.
Odpovedať
Andrea1158, ja sa velmi nelicim - maximalne obocie a mascara...na makeupy som zatial nemala stastie, a v podstate ani cas...nebavi ma kazde rano si davat makeup na tvar a este menej ma bavi si to pracne davat vecer dole...mozem pouzit aj 10 odlicovacich tamponov, stale mam pocit, ze este ta tvar nie je uplne cista...a tie pory potom... a najme vzdy sa mi po makeupe doteraz vyhodili lisaje...takze pouzitie makeupu obmedzujem...Jasne ze ked idem na nejaku akciu alebo potrebujem byt fakt upravena a namalovana tak sa namalujem, ale urcite nie kazdy den...sedim pri kompe v redakcii tvarou k stene takze na to fakt nepotrebujem komplet mejkap ;-) Ale dakujem za tip, znacku MF mam rada, skusim sa popozerat po tom mejkape...len aby mali odtien ktory mi sadne...lebo naposledy ked som pozerala mejkapy som mala pocit ze su vsetky bud zlte alebo oranzove...
Odpovedať
ja mam od GS vrchný lak, priesvitny top coat a môžem povedat, že lepší som nikde nenašla, krásne sa leskne a dlho vydrži.
Odpovedať
adusha: ja mám odtieň Pastelle, podľa mňa by mohol pasovať aj tebe. Dominika: ja mám od nich kalciový lak a je výborný. Tieto ošetrujúce a vrchné laky majú super, farebné som neskúšala ale ani nebudem lebo doma mám toľko lakov že vám môžem aj podarovať, lebo ich neminiem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte, nasla som nahodou tuto temu a tiez som skusila niektore veci od Salvete. Mam vyskusany make up Velvet je fajn a teraz sa tesim na novy odtien ked sa u nas zacne predavat. a tiez mozem odporucit spiralu. taku fialovu. skusila som aj tiene tie v takej ceruzke maju pekne odtiene ale cely den nevydrzia. a laky som skusala farebne a su celkom fajn. tak skuste.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ja mam doma laky na nechty a rozne oleje tiez na nechty... neda sa povedat aby bol zly, ale zas ani extra dobry... taky priemer... ja uz by som si asi nic GS nekupila...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?