Čo ste kúpili svojím partnerom k Vianociam?

Baby čo ste kúpili alebo kupujete na vianoce svojim drahým polovičkám??? ja som tento rok uplne bez nápadu...a už by bolo aj na čase niečo vymyslieť ... poradte..
Odpovedať
Aj ja som sa riadne natrápila. Vychádzaj z toho, čo ho baví (šport, filmy, literatúra...). Knihou nič nepokazíš, prípadne niečím praktickým napr. peňaženka, alebo aj nepraktickým - nejaká trendy bižutéria...
Odpovedať
Profilova fotka
Manželovi som kúpila hodinky. Dúfam, že sa mu budú páčiť. http://www.mojehodinky.sk/hodinky/sk/... No a nejaké drobnosti okolo toho ako vždy. Veľmi si potrpí na elektronike, ale to mu ja kupovať neviem :-)
Odpovedať
@lindapriehodova Moc pekne, mojmu by sa tiez pacili hodinky, len na take ake by chcel nemam dost financii :-)
Odpovedať
@mon29 ako pise kee, vychadzaj z toho, co ma rad...ja som mu kupila parfem, ale ten sme vyberali spolu, aby sa nam obom pacil a potom ako prekvapko dostane sportovu tasku do fitka (chodi teraz 3x tyzdenne cvicit, lebo chce byt do svadby fesak a tasku ma uz taku staru) a potom ciapku, lebo stara uz ma dieru a nehodi sa mu k novemu kabatu a salu, co som mu kupila nedavno k meninam 8-)
Odpovedať
ja som, podobne ako yukiki, kúpila darček, čo sme spolu videli a ktorý sa mu páčil, no a potom ešte ďalšie dve menšie prekvapká.. ... keď už mám darčeky kúpené sa cítim ako hrdinka, ale nebolo mi všetko jedno, keď som dva mesiace rozmýšľala čo komu kúpiť ;-)
Odpovedať
@yukiki že ma to nenapadlo.. presne športova taška do fitka.. :) to je super nápad.. aj moj chodí 3x do týždna do fitka.. a mna to nenapadlo.. bože môj.. a kúpim mu k tomu aj rukavice..také na činky či na čo to má, má ich už skoro deravé..
Odpovedať
@lindapriehodova krásne sú ..ja som kupovala hodinky na 30 ku .. velmi sa tešil.. dva dni ich ani dole nedával..:D
Odpovedať
@kee ďakujem :)
Odpovedať
@mon29 no vidis a mas to :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?