Čo si obliecť na firemnú akciu?

Profilova fotka
potrebovala by som radu. Budeme mat firemnu akciu oslava 20.rokov a neviem co by bolo vhodne nato si obliecť? V pozvanke mame len ze si mame obliect v com sa citime dobre. Tak neviem. Nechcem aby to bolo moc nobl oblecenie. Poradte co by bolo vhodne? Dakujem.
Odpovedať
@obitalia ja by som zvolila nejakú strednú cestu.. na týchto firemných akciách a vždy sa nájde niekto, kto nahodí róbu ako na ples a ostatní si potom pripadajú trochu blbo :D taktiež rifle by už asi neboli moc vhodné... ja by som si na takú akciu obliekla asi šaty púzdrového strihu, teraz sú moderné a v obchodoch je veľký výber, takže určite zoženieš a nemusia byť len čierne, len pozor zase na nejaké kikirikí farby :)
Odpovedať
Profilova fotka
no rozmysam o ciernych rifliach a tope a k tomu nejake sacko, bo sa hovori , ze chlapi budu v sportovom - v rifliach. ma to byt vonku v stane tak tiez som si nie ista ci tam nebude zima. tak fakt neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
@gwendolyn ďakujem velmi pekne za odpoved.:) fakt este stale neviem a je to uz zajtra. ma to byt v stane tak vôbec netusim. ale myslela som ze ked tam chcu byt v sportovom ze by stacilo nejake sacko topik a nejake nohavice, bud cierne, alebo tie cierne rifle a nejake poltopanocky. vôbec netusim co sa na takychto akciach nosi.
Odpovedať
@obitalia aha, vonku v stane... hm... no to je ťažko veru... ak idú chlapi v športovom, to môžu byť aj tepláky :D a kolegyne nemáš, že by si sa s nimi poradila? iba kolegov? ak pôjdu chlapi v rifliach tak môžeš ísť aj ty, ak pôjdu v nohaviciach, tak si daj tiež nohavice a to sako a top a netrap sa :) pokiaľ to nie je nejaká veľmi oficiálna akcia, že niekde v hoteli a pod. tak to podľa mňa nebude problém...
Odpovedať
Profilova fotka
no je to v hoteli ale vonku pod stanom, mam aj kolegyne, jedna si dala saty usit take z takeho leskleho materalu, dalsia si kupila nohavicovy kostym v orsay a dalsia ma smutok - takze ona bud v ciernych satach alebo v ciernych gatiach a v ciernom tope so sackom. Kolegovci tak niektori ze si daju rifle a sako k tomu a ti ktory tam budu spat ze najskor oblek a potom sa prezlecu. No a ja vobec netusim. a este tu bol taky zadrheel ze aby nas šef nevidel v tom istom. no a ja som svoj kostym uz raz pouzila. :( tak vobec netusim co s tym ? som rozmyslala aj nad legynami a k tomu nejake take saticky a nato take cierne ale teraz uz vobec netusim. to by bolo asi moc lezerne take. na pozvankach sme sice mali napisane ze mame prist v niecom v com sa citime dobre, ale tak v pyzame sa neda ist :) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak a nakoniec som sa predsa len rozhodla. Kedze na pozvanke bolo napisane ze mame ist v niecom v com sa citime dobre, tak som sa rozhodla ze zvolim nieco uplne lahkeho a prijemneho. Ziadne nobl saty, ziadny kostym. Dam si leginy cierne, lodicky na opätku a take bielo cierne polodlhe satky a cierny kabatik nato. Myslim ze to bude take celkom fajn. A ked to niekto nebude povazovat za dobre a vhodne do spolocnosti tak nech sa nediva. Nezarabam tolko aby som koli jednej akcii mohla vyhodit 50e a viac a to len preto aby ma sef nevidel v tych istych satach (alebo obleceni) 2x. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?