Čo mám robiť keď ma seklo v chrbte?

ahojte, viem, ze asi trocha zvlastna tema, no som na konci so silami.. tak ma pred par hodinami seklo v chrbte, ked som sa zohla, ze sa ledva hybem a uz som si aj poplakala od bolesti :-( nemate nejake overene recepty, co s tym? sa modlim, nech to len "vylezim" ako chripku a rychlo to prejde :-|
Odpovedať
Profilova fotka
neboj to prejde, kamarat to minule mal, pomohla mu tabletka boze ako sa to volalo nieco na R...
Odpovedať
ja som si uz dala voltaren tabletky a fastumgelom to mam natrete, zatial sa to asi minulo ucinku, no nic, idem odpocivat do posielky s knizkou v ruke =-) dakujem za kazdy tip ;-)
Odpovedať
Ahojky,Veral a Mydocalm,super a pomozu,alebo ibubrofeennn tiezpomoze a ak je to zle ,treba skocit doktorovi. ;-)
Odpovedať
aa este Aulin v praskoch je dobry tiez, len po tychto liekoch je najlepsie si lahnut, su tosku uspavajuceNE POMAHA AJ TEPLA SPRcha, potom tabletka a klud v posteli.
Odpovedať
vladka, dakujem za rady, popytam sa zajtra v lekarni, myslim ale, ze je to asi nerv a budem musiet skocit aj k doktorke.. zatial mi pomaha len lezat a lezat a lezat..
Odpovedať
prosim ta len si nedavaj teplu sprchu, len to nieeeeeeeeeee :-. :-. :-.
Odpovedať
Zahara - ked ti sekne, tak uzi rychlo tabletu od bolesti a oddychuj. Nasledne ako odznie bolest, tak porozmyslaj o vyhladani odbornika, terapeutickych cviceniach ci masazach. ;-) V lekarni dostanes vyborne prirodne gely napr. Konska mast ktora obsahuje viacero bylin a tiez napr. moj oblubeny kosodrevinovy AllgaSan gel (taky zeleny v tube). Su vynikajuce-vrelo odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
na bolest chrbta odporucam: je to na vnutorne aj vonkajsie pouzitie. pouziva to moj tatino ktory je po operacii stavca. mne tiez vyskocil stavec a po natreti na druhy den necitim bolest. Na rozdiel od veralu a podobnych gelov netlmi ale lieci zapal aj bolest. je to s pridavkom aloe vera ktore samo o sebe ma analgeticke ucinky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?