Chudnutie podľa Papeky?

Ahojte všetky, tak najde sa tu okrem mňa niekto kto sa snaži schudnuť touto najsamlepšou metodou? Teda nie Papeky ale Sipeky samozrejme. :-D
Odpovedať
fakt nikto? ved je to take super - jesť čo chceš - a pritom chudnuť ja som dala dole 10 kil zatial - čaka ma ešte 24 =-)
Odpovedať
24? tak držím palce a to aj cvičíš, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
A v com spociva ta dieta? Pocujem o nej fakt prvykrat.
Odpovedať
ja som to skusala ale nevydrzala, v kazdom pripade to ma nieco do seba
Odpovedať
ahojte.. edita sipeky to nie je dieta ale sposob myslenia a zivotny styl.. precitajte si jej knihy, ona dodava zenam sebavedomie a nabada k dalsiemu snazeniu.. samozrejme,ide aj o upravu stravy, treba jest menej a castejsie.. kazde 4 hodiny a nikdy nevynechat ranajky.. skuste to, odporucam ;-)
Odpovedať
mne sa velmi osvedcili jej cviky na kazete, som podla toho cvicila a fakt vysledky boli
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to by mi asi nepomohlo.
Odpovedať
veva skus to.. aspon na par dni.. ;-)
Odpovedať
popiste nieco viac...ja by som chcela schudnut ale max.3- 5 kg, cvicim vo fitku uz par mesiacov,sice postava sa rysuje, ale nejako nechudnem a to by som trosku chcela...a hlavne z ruk a bokov!!!
Odpovedať
http://www.ikar.sk/sipeky/ Popozeraj si to :)
Odpovedať
Profilova fotka
No, velmi som sa tam toho nedocitala. Ale ak je to zalozene na tom, ze jest zdravo - 4x denne v mensich porciach, nejest sladke, pravidelne cvicit a raz za tyzden si dat postny den....... tak to neni ziadna specialna dieta. Pretoze ja uz to praktizujem vela rokov (samozrejme, obcas mam nejake prehresky, ale kto nema?), a nikdy som z toho neschudla. Len sa mozno citim lepsie, po jedle nie som prezrata na prasknutie....... Ale ziaden efekt chudnutia som nepostrehla. A praktizujem roky aj delenu stravu. Ono to mozno funguje u obeznych ludi, ktori su zvyknuti prejedat sa, nemat ziaden pohyb......Vsetci tito ludia, ak prejdu na iny zivotny styl (zdravy) - tak bezpodmienecne musia schudnut. Ale to neznamena, ze schudli vdaka vynimocnej metode Sipeka, pretoze to, v com spociva, davno odporucaju vsetci lekari. Co vsak uznavam, je velky rozdiel, ked ti to povie lekar, ako ked o tom citas, pricom vychadza to z osobnej skusenosti autorky, ktora bola v rovnakej situacii ako jej citatelky, pise o svojich pocitoch,......cize z psychologickeho a zaroven motivacneho hladiska to ma nieco do seba. Ale to je asi tak vsetko.
Odpovedať
No ja som vyskusala uz mnoho diet ale stale sa mi to vratilo naspat....delena strava, sipeky, rozne hladovky a nezmysle, no teraz drzim 90-dnovu rozlisovaciu a som s nou nadmieru spokojna! Kazdy tyzden mi pekne kilo ide dole (uz som dala dole 7 kg), je tam zahrnuta kazda potrebna zlozka stravy od ovocia po cokoladu. Vobec ma to neobmedzuje, necitim pocit hladu a ani necvicim. A kila sa drzia, vobec sa mi to nevracia spat. Maminka to drzi uz vyse 90 dni a zatial schudla uz 26 kil. Proste konecne "dieta" ktora mi vyhovuje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
veronice a ta 90-dnova dieta ma aj nejaky rozpis? Mohla by si mi ju poslat na mail?
Odpovedať
Ahoj veronice, mozes prosim ta napisat rozpis tej tvojej diety. dik
Odpovedať
veronica - mozes mi to hodit do ip?
Odpovedať
veva, ona este pise o tom,ze musis jest take davky aby si o tie 4 hodiny pocitila hlad.. a to je dost dolezite..
Odpovedať
Ahojte:) Juj ale nechcela som jerrynke odviezt ludi z temy :-N No proste, sak si pozrite forum - krasa - cica nezer a na strane 24. to mate.
Odpovedať
A este co sa tyka sipeky, tam je dolezita koncentracia a kontrolovanie a to mne moc neslo :-N Ale som raad jerrynka, ze tebe to tak ide :) Len tak dalej :) Drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
Pierra ved ked papkam v malom mnozstve, jasne ze za 4 hodiny citim hlad. Ako nechcela som na tu vasu dietu povedat nic zle, ale vsetko co zahrna je normalna dieta, ziadna specialna. To som aj ja mohla napisat knihu. Veronike No a predstav si, ze popri tej tvojej diete este aj raz za cas cvicis. Urcite by sa ucinok znasobil. Ja osobne nie som za ziadne drasticke diety, staci sa vyhybat tucnym vyrobkom, jest vela zeleniny a ovocia, dodrziavat pitny rezim a hlavne POHYB -aspon 2 - 3 x tyzdenne. A kludne si sem tam mozes dopriat aj nejaku maskrtu. To je zaruceny recept na chudnutie. Mne sa dokonca nedavno osvedcil, ukradli mi auto, tak som 2 mesiace pouzivala ako dopravny prostriedok bicykel a "pesibus" - vsade kam som isla. No a 3 kila su dole.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam o Sipeky obe jej knihy (druha sa tusim vola Moje bajecne zeny), paci sa mi jej styl pisania, v podstate sa v nej vidim asi ako kazdy kto niekedy skusal schudnut. No ja som s jej dietou pribrala, preto som skusila inu, a s noi idem uz 1/2 roka dole aj ked mam pauzy. V kazdom pripade doporucujem Sipeky minimalne precitat, optimizmus a radost z vlastneho tela je pri kazdom chudnuti dolezity. ;-)
Odpovedať
veve55 rada by som cvicila no ja mozem len plavat a bicyklovat - pokial je teplucko tak robim obe (do zahrady na bicykli a odtial na jazero pesi :) ) Inak cvicit nemozem bo mi to lekari zakazali. No a preto som to dieta napisala do "" lebo je to vlastne zmena stravovania. A je tam aj ta cokoladka :). V tej knihe su vlastne prvych cca 10 stran uvod a potom pravidla co pri dietke ako roit a ostatne su recepty. Cize aj v tom je ta kniha dobra, ze nemusis rozmyslat nad tym, co varit :) Inak je to presne o tom, ze ak chces schudnut, treba dodrziavat pravidla ktore si spominala a ide to. Ale je to hlavne aj o pevnej voli a tu nie vzdy kazda z nas naberie...
Odpovedať
Ahoj Vicki. Nedostala som od teba nič. Asi si si pomýlila adresu. No k tým dietám. Mne pomohlo to, že som cvočila´power jógu. Je to dosť namáhavé ale spoľahlivé. Teraz som si kúpila prírodné tabletky na detoxikáciu tela a ozaj je to vidieť. Treba to kombinovať so stravou.
Odpovedať
ahoj bibino ;-) ake papas na detoxikaciu?
Odpovedať
ahoj. Na detoxikáciu papám: Ja neraňajkujem, takže nič, iba čaj aby som chodila cikať :-D. Na obed jedávam všetko, čo neobsahuje tuky/ to asi vieš, čo nemáš papať/ a na večeru to je tak do 18 hod šalát. Ževraj je veľmi dobre k tým tabletkám papať veľa zeleniny. Vieš, nikdy som neverili žiadnym tabletkám, ani na prírodných extraktoch,, ale naozaj sa cítim oveľa lepšie. Vynechala som úplne cukor z kávy a čaju a sladkosti a večeru. Tá večera sa dala dosť ťažko obmedziť, ale 2 dni a už nemám na ňu ani chuť. Cvičenie je síce fajn, chodila som 4 krát do týždňa cvičiť, ale niekedy mám pocit, že z toho rastú viac svaly. Boky sa dajú dať dole veľmi pekne kolieskovými korčuľami.
Odpovedať
bibino - poslala som ti to znova. Preco mne si nedala tiez tie tabletky???
Odpovedať
aj ja sa chcem detoxikovat - co to mam hltat?
Odpovedať
Vicky, ja som ti o nich hovorila a hovorila, keď sme boli spolu a ty nič. Tak ma neštvi. 8-) Je ich dostať v lekárni, ale neviem ich názov, lebo ich mám doma.
Odpovedať
Vicky, už som to dostala. Aké nič sa ti nepodarí schudnúť, podarí neboj. A keď sa na to dáš, tak určite áno.
Odpovedať
aj ja chcem tabletky....
Odpovedať
Tak ja vám určite napíšem ten názov ale až zajtra. Aké máte vy skúsenosti s chudnutím?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?