Cestovná kancelária Kartágo tours. Nezhoršila sa?

Čaute baby. S manželom sa chystáme v októbri na svadobnú cestu - na poznávací zájazd do Tuniska cez cestovnú kanceláriu Kartágo. Zájazd máme odtiaľ kúpený už od marca, ale teraz sa dosť obávam. Tunisko sa mi ako krajina veľmi páči, ale na internete som čítala dosť nie veľmi pochvalných recenzií na túto cestovnú kanceláriu. Tak rozmýšľam, či by to nebolo lepšie zrušiť, hoci budeme platiť aj nejaké to storno, lebo zálohu už tam máme zaplatenú. Keby sa nejednalo o svadobnú cestu tak by som to riskla, ale svadobnú cestu mám len raz za život - aspoň dúfam a veľmi veľmi nerada by som sa odiaľ vrátila sklamaná. Predtým som si na túto cestovnku pozerala recenzie a boli aj dobré aj zlé ako asi na každú cestovku, ale tento rok z 10 je možno 1 pochvalná. Že by sa tá cestovka tak zhoršila. Prosím poraďte kto máte skúsenosti. Ďakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj romana - ja taketo recenzie beriem s rezervou, lebo je velmi malo ludi, co napisu nieco pozitivne
Odpovedať
ahoj, minuly rok som bola cez kartago v tunise.. ziadne problemy sme nemali, az na to ze ma najviac rozculilo to, ze sme mali zaplatenych 11dni a pritom ten prvy den sme boli cely den doma a odlietali 23:55 !!! k tomu meskanie lietadla ale to je ina vec ]-( a minuly tyzden sa stalo to iste znamemu, isli na 8dni na Djerbu a tiez mali odlet 5min. pred polnocou :-S takze cely den - ktory mas zaplateny, si doma ... snad budes mat stastie, ale zacinam si mysliet ze to robia schvalne ]-( drzim palce.... ak ta bude nieco zaujimat, kludne napis IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hviezdicka, pokial si si dobre precitala zmluvu, kazda cestovka ma 1. a posledny den vyhradeny na prepravu. S tym nikto nic neurobi.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola s kartágom dva krát v egypte a bola som spokojná
Odpovedať
ooo, ved ja viem, aj sa tym oni obranuju... ale pripada mi to smiesne, ze to akoze stihaju 5min. pred polnocou, to uz nasleduje druhy den na prepravu!! nie? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
oni sa hlavne musia riadit aj letovym poriadkom a podobne. my sme isli minuly rok cez inu cestovku na korfu a mali sme to stastie, ze sme odlietali rano o 4 a z korfu sme isli zase az vecer, takze sme boli v podstate na dovolenke celych 12 dni
Odpovedať
ja si myslim ze to nie je čestne ze ked prvy den je na cestovanie a ja vlastne cestujem až druhy... a zaujimave ze to maju len oni tak... tento rok som bola cez alextour... odlet bol 29teho v nedelu... a to sme pekne isli na letisko uz v sobotu vecer pretoze sme odlietali hodinu po polnoci, takze celu nedelu sme uz stravili tam ..
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze to nemaju len oni. asi nemate stastie. :-|
Odpovedať
tak asi... ale doteraz som pocula len o nich.. :-|
Odpovedať
jas som sa nedavno dozvedela, ze vraj existuju cestovne kancelarie, ktore vam daju zlavu aj 40% ak ide o svadobnu cestu. neviem ktora cestovna kancelaria poskytuje taku zlavu? To by bol pekny svadobny dar od cestovky nie? xixi
Odpovedať
Profilova fotka
magic - skoro vsetky cestovky maju taketo akcie. kartago ma napr. max 1500 Sk na osobu zlavu
Odpovedať
no tak to je fajn :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
s tým odletom to majú všetky ck tak a nie oni určujú odlet, ten má na starosti letecká spoločnosť. na ňu sa treba sťažovať.
Odpovedať
Podla mna je Kartago jedna z najlepsich na SK....vsade je nieco pozitivne a negativne. Skor by som si obzrela recenzie na miesto a hotel ;-)
Odpovedať
magic- podla mna treba vopred oznamit ze ide o svatobnu cestu a zelate si zlavu pre mladomanzelov :-D
Odpovedať
ooo- má pravdu, 1. a posled.deň sa nerátajú , slúžia ako doprava na Dv- má to v zmluve myslím, každá cestovka. Ja som bola v Tunise a spokojnosť( síce nie tento rok...) Nás zaujal najmä dvojdńový výlet na Saharu! Počas dlhej cesty sme sa dozvedeli neskutočne veľa o živote tunosanov. veci, ktoré neprečítate ani v cestopisoch.delegát bol tunisan , ktorý študoval v Prahe. Bol fakt super. Na tento výlet spomíname ako na jeden z naj. cestovat.zážitkov. Ináč tie recenzie si fakt treba pozrieť, ale 100 ludí, 100chutí. Nie vždy sú objektívne.Musíš vedieť , čo od dovol. očakávaš,a čo dokážeš tolerovať.( Ja nemusím mať 5*, stačí čisto )
Odpovedať
Ináč zrušiť zájazd sa dá , ale hodne prerobíte. Brat rušil Tunisko zo zdrav. dovodov 2 týždne po zaplatení a hoci boli poistené stornopoplatky, vela stratil ( je tam aj spoluúčasť)
Odpovedať
takú Saharu by som brala x-) a tie recenzie, hlavne recenzie hotelov, už nie je to čo bolo, tento rok som tam len negatíva čítala :-| pritom na taký hotel, kde bola kamoška a vravela že mu nebolo čo vytknúť. Ale Kartago má dobrý Tunis a aj dobré last minute. Len ten Egypt, zdá sa mi že je to taká masovka a preto sú tam nejaké problémy pri ubytovaní. Ale problémy v hlavnej sezóne sú všade, aj také Leonardo ich má.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola tiez uz dva krat cez kartago v egypte, a tiez nemozem na nich nic povedat..a co sa tyka tych recenzii, vacsinou, ked su ludia spokojni, tak nenapisu, ze vsetko bolo OK, ale ked je ich par nespokojnych, tak napisu vsetci..a z casu na cas sa vyskytnu asi problemy vsade (pri vsetkom treba mat istu davku stastia ;-) )
Odpovedať
olise69, ale ked si cely 1.den doma - ked mas vlastne cestovat, a cestujes az po polnoci, to je podla mna uz druhy den a nie prvy :-| ale v priebehu prveho dna je normalne ked sa cestuje, poznam pravidla cestovky... inak nemozem povedat nic zle... tiez sme boli na sahare, a dozvedeli sme sa vela, kedze delegatka bola tunisanka co hovori po cesky... mamu ma česku , otca z tuniska.... takze nam porozpravala detailne takeee veci :-D tento vylet bol najlepsi zazitok ;-)
Odpovedať
mi ideme cez kartago zajtra do tunisu... zatial sme s pristupom max. spokojni. a chystame sa aj na vylet na saharu.
Odpovedať
hviezdicka - za 2,5 hodiny je lietadlo na mieste, takze veeeelmi skoro rano na druhy den si na hotely a uzivas si dovolenku. my sme tiez mali povodne letiet 23.55 ale nakoniec letime uz rano 8.20, a posledny den odchadzame tiez velmi skoro rano, takze niekedy okolo obeda budeme uz na SR. okrem toho podla mojho nazoru cas odletu neuucuju cestovky, ale letecka spolocnost. nemyslim si ze cestovky maju az take paky, aby o tom rozhodovali.
Odpovedať
elanor, ok, to je jedno kto to urcuje, ide len o princip ;-) a lietadlo meskalo, takze sme tam boli az rano o piatej ... v podstate to bola najlepsia nasa dovolenka doteraz... aj napriek trosku smradlavej tuniskej aerolinke :-D (ohrievali rybu a kuskus :-P ja si nezakladam na drobnostiach, mne nic nepokazi dovolenku, len som vyjadrila svoj nazor a skusenost... :-)
Odpovedať
hviezicka - mno som zvedava ci mi pojdeme nacas, abo tam tiez skisneme... inak nato ze som v zivote neletala, a bojim sa toho ako cert kriza, som podozrivo kludna :-D
Odpovedať
my sme boli s kartago na svadobnej ceste vlani v oktobri v egypte. Nebolo to zle, ale ani nejako extra dobree..leteli sme tiez tam aj spaet v noci, ale najviac nas soklo ze v 5* hoteli s AI nas dali na uplny koniec arealu, tam kde su ubytovani Staff only ]-( . supli tam aj dalsich aj z exim tours /ceska kartago/ako sme neskor videli. nedalo nam to, sli sme sa na recepciu hned hadat este s dalsim parom na svadobnej ceste /do hotela sme vtedy sli 3 pary/, a s priplatkom sme si vyhadali izby v hlavnej budove od druheho rana. Slubovane spojene postele ,resp. vyzdoba pre mladomanzelov sa nekonala, ale to nas uz netrapilo ;-) hotel tiez neohuril, hlavne strava tam, ale z toho uz CK vinit nemozem.. len neviem ci CK robi zmluvy aj s drahymi hotelmi len na lacnejsie izby, aj ked klient zaplati nie male peniaze, alebo si to hotel takto manazuje, ze hostia zo strednej Europy znesu vsetko :-S
Odpovedať
Ahojte, my sme boli s Kartágom už 3x v Egypte a vždy bolo super... :-)
Odpovedať
Dakujem baby, som rada, ze Vas tolko cez nich cestovalo a mate dobre skusenosti, lebo ked som to manzelovi povedala, tak to chcel okamzite rusit, ale nastastie to nespravil, tiez si myslim, ze ludia niekedy zvelicuju, ale nerada by som bola keby nasa svadobna cesta bola pre nas neprijemna, casy odletov nas netrapia, kludne mozu byt aj cez noc - ja som v noci naucena cestovat, manzel bude trochu brblat, ale tak dako to prezije, to ze prvy a posledny den je vyhradeny na prepravu, to vieme, tak len dufam, ze aj ten zajazd bude pekny, ze bude kvalitny sprievodca a že sa dozvieme o Tunisku co najviac.
Odpovedať
Tak drzim palce, nech ti to vyjde ;-) a dobre si to uzite :-D
Odpovedať
gabooca a macabi - a v akom hoteli ste boli? resp. kde? lebo aj my sa chystame, ale este sa rozhodujeme kam a ci len 15 dni lezat na plazi +1-2 vylety, alebo ist najskor na plavbu lodou a potom cca 6 dni lezat na plazi....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Kartago jsou banditi,co lidem krátí dovolenou ve vlastní prospěch,byli jsme s něma poprvé,ale zkazili nám celou dovolenou se slovy promiň,ale to už nám dovolenou nevrátí,klienti,kteří s něma byli již několikrát říkali,že to dělají s přehledem.Změnili nám místo odletu, cca 300km z destinace,zkrátili pobyt o jeden den a to vědomě,poslední den nám byl dokonce odebrámnpásek z ruky za služby all,abychom již nemohli nic čerpat,protože jsme to od cestovky neměli zaplacené,to nám potvrdil na místě delegát na reklamační list,ale i tak jsme po návratu u CK nic nezmohli.Také jsme byli vyhozeni z pokoje a tak jsme balili nahonem a spoustu věcí jsme na místě zapoměli,toto jsme ještě nikdy a nikde nezažili,dovolená s touto CK byla horor,poprvé jsme se vrátili unavení a vystresování.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?