Cena dovolenky

Baby zaujimalo by ma len tak orientacne kolko vas vysla celkovo so vsetkymi nakladmi dovolenka pre 2 osoby a ako dlho a kde ste boli. :-) Robim si taky maly prehlad a rada by som si utvorila trochu predstavu ktora destinacia kolko vyjde. Dakujem velmi pekne.
Odpovedať
Ahoj, my sme boli na plavbe súkromnou plachetnicou po Karibiku od ostrova Martinique po Tobago Cays 15 dní + pred odletom do Karibiku 2 dni v Paríži. Plavba nás stála pre dve osoby (mali sme šťastie a celú loď sme mali len pre seba :-) 1400€ + ďalších asi 800 € za naftu, vodu, jedlo a prípadné prístavné poplatky. Letenky nás stáli z Paríža do Martiniku 950€/2 osoby/spiatočná s poistením. Všetko sme si našli a vybavili sami. Celkovo nás to vyšlo lacno v porovnaní s rovnakými plavbami ponúkanými cestovkami alebo chartrovými spoločnosťami. Zážitky máme k nezaplateniu! Svadobná cesta je len raz za život, tak nech je neopakovateľná!
Odpovedať
Profilova fotka
ńa svadobnu cestu možeš ist hocikde ako na dovolenku, poynam ludi co sli na svad.cestu do bulharska, takých čo ostali v hoteli na slovensku atd...malorca, egypt..predpokladam (to len cisto teoreticky) že nespadas do kategorie "milionariek", takže 5000za svad.cestu nedáš:-) napr.taka mallorca (je tam naozaj krasne hlavne podvečer) tak kludne vynde do tých 1000eur. no je treba aj vediet ktore roč.obdobie, resp mesiac:-))
Odpovedať
@zuzlicek44 @bambulova Dakujem baby velmi pekne. Ja uz mam po svadbe ale rozmyslam trosku nad buducou dovolenkou niekedy v juli-auguste.
Odpovedať
@bambulova este mam otazku-v ktorom rocnom obdobi ste tam boli?
Odpovedať
@jeenaa a aku mas predstavu o dovolenke a budgete na nu? na svete je tolko krasnych miest, niektore blizko za par supov, ine dalej za viac penazi, low cost, luxusne, s cestovkou, bez, more, ci pamiatky,.... moznosti je mnoho.
Odpovedať
@jeenaa boli sme tam celú druhú polovicu septembra 2013
Odpovedať
@jeenaa Sardínia je moja srdcovka, je tam skoro ako v Karibiku! My tam máme apartmány, ktoré aj prenajímame, v oblasti Posada - Caletta.
Odpovedať
@jeenaa Pokial hladas len relax na plazi, odporucam Karibik. 12 dni na Cube ci v DR vies mat za cca 1400 eur. Su tam krasne plaze a tyrkysova voda, mne sa tam zatial pacilo najviac, co sa plaze tyka. Krasne biele plaze su aj v Keni, o tu odporucam spojit to aj so safari, co je neskutocny zazitok. Velmi sa oplati aj Azia - Thajsko, Bali, kde je neskutocne lacno a ak cestujete bez CK, tak to mate naozaj za lacny peniaz. Z mojich poslednych dovoleniek sa mi najviac pacilo prave v Keni ci na Bali - vies tam pekne spojit pobyt pri mori a pamiatky ci prirodu. Cize tieto dve krajiny rozhodne odporucam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?