Čas medzi zásnubami a svadbou. Kedy bude svadba?

Profilova fotka
Ahojte. Len nedavno som sa stretla stym ze parik bol zasnubeny 6 rokov :-o ja som myslela ze ked sa zasnubime tak max. do roka by mala byt svadba. Alebo nie? Potom naco su zasnuby? Je to vlastne ohlas ze bude svadba. Alebo som uplne mimo??? :-S
Odpovedať
1
2
No my sme tiez uz zanubeny skroro rok a svadba bude az o rok.... :-) no ono to volakedy byvalo tak,ze ste sa do roka brali,ale cas sa meni ;-) ale 6 rokov je teda dost :-o
Odpovedať
Profilova fotka
viem si predstaviť šesťročný život s niekým, ale nie šesťročné zásnuby. my sme sa vzali do roka. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zasnuby budeme mat vo 2/2009 a svadbu 10/2010
Odpovedať
Profilova fotka
baby, mne to pripada uplne normalne.
Odpovedať
Profilova fotka
tanush - ste sa dohodli na zasnubach? ja by som to nechcela dopredu vediet, bolo to nadherne, ked ma poziadal a ani tusaka som nemala, ze nieco take chysta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tani, my 6/09 a 9/10 ;-) a tiez mi to pripada fajn (nehovorim, ze normalne :-D ) myslim, ze dnes uz nie je podstatne, kolko od zasnub je svadba, ved ludia su zasnubeni aj 6 rokov, aj mesiac :-D ja sa zo zasnub tesim, svadba je jeden vikend, strasne rychlo to ubehne, ale teraz sa mozem 2 roky tesit, zhanat, obzerat, vymyslat x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ooo...xceli sme nejaky pekny datum a 1.2. mam meniny tak si myslim ze je to celkom pekne charlize...suhlasim s tebou...od zajtra to budu do svadby 2 roky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tani, Tomas dostal 18.9. pohladnicu, je na nej macko postaveny na hlavu, ako som trochu aj ja, zapriala som mu stastne druhe predvyrocie svadby :-D :-D aj vy si to zajtra uzite, je to krasny datum, moj druhy tip, len som velmi chcela 8 a 9 v datume... tak mam 8,9,10 :-D a zasnuby budu spolu s promociami x-) to aj rodicia budu mat radost... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to mas pekne...my mame spojene vyrocie aj svadbu dokopy..inak dnes mame 3. vyrocnik :-D dostala som peknu kyticu z cervenych ruzi a boli sme v kine a teraz len tak lenosime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to gratulujem k vyrociu :-D ste si spravili pekny vecer.... my sme oslavili nadchadzajuce vyrocie kupou prstienka x-) ale dostanem az na zasnuby :-p mne sa paci toto obdobie medzi svadbou a zasnubami :-D kade chodim, tade vymyslam, co este na svadbu x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ani moc nevymyslam...vkus sa mi nejako nezmeni...svadba bude mala...takze nie je az prilis co vymyslat ;-) diky za gratulaciu :-)
Odpovedať
sonicka, na to nie je pravidlo, my sa berieme po dvoch rokoch od zasnub ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj ked 6 rokov, to je sila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa brali rok a mesiac od poziadania o ruku, nejake ofiko zasnuby sme nemali...
Odpovedať
ani my :-)
Odpovedať
To zalezi od okolnosti, niekomu staci par mesiacov medzi zasnubami a svadbou, inym zase rok (aj nieco), je to individualne ;-)
Odpovedať
Sonicka - podla mna si to vystihla, nie si mimo...asi do toho roka +/- by mala byt (mohla byt svadba). 6 rokov je chore...(sorry za vyraz), ale za ten cas sa moze udiat hocico, napr. sa mozu aj rozist a pod. Takze myslis spravne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
soni - dobre rozmyslas, je to len ohlasenie svadby.., ale nie rovno ohlasenie datumu svadby, takze tych 6 rokov, je podla mna uplne v pohode tripplebi - a nieje to iste byt 6 rokov s niekym (nezasnubeny) a byt 6 rokov s niekym (zasnubeny)? radlinka - to ze sa zoberu im nezaruci ze sa nerozidu... teraz mozno odbocim, ale ja napr. nepochopim tych, co sa zasnubia, hned na to zoberu a este ani spolu nebyvaju... poznam jeden uz byvaly par, zasnubili sa, do roka bola svadba, do roka bolo dieta a do roka bol rozvod... klasicka slovenska "rozpravka" :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ooo - pre mňa to to isté nie je. zásnuby sú prístup, že sa tí dvaja vezmú. ale žiť spolu môžu aj 10, 20 rokov bez svadby. a môžu sa aj kedykoľvek rozísť. len žiť spolu je menej zaväzujúce.
Odpovedať
No mozno su moje nazory prilis konzervativne, ale ja by som s chlapom netahala 6 rokov a tiez 6 rokov zasnubena by som necakala do svadby. (kaslala by som mu rovno na hlavu... ) :-D ooo - pekna rozpravka, ja poznam hlavne tie opacne konce.. ;-) . ze sa ani nezosobasia a tahaju to +/- 10 rokov a nakoniec sa aj tak rozidu. Hlavne ze ta dotycna strati 10 ubohych rokov zo zivota, lebo urcity dotycny si najde este mladu holku ;-) Alebo : konecne zoberu po tych neskutocne dlhych rokoch a do roka nato sa rozidu. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja poznám prípad, keď dva spolu chodili okolo 10 rokov, potom sa konečne vzali. muž ju po pol roku podviedol. do roka bol rozvod a ten muž sa potom oženil s tou druhou. ale sú aj prípady ako píše ooo. mladí vhupnú do svadby bez toho, aby sa dobre poznali a tiež to končí rozvodom.
Odpovedať
no je to diskutabilne, dnes je vsetko ako loteria ;-)
Odpovedať
Takze bud si lucky alebo mas smolku ;-) Idem het...majte sa 8-)
Odpovedať
Caute, podla mna s istotou planovat svadbu 2 roky dopredu - je to dost dlha doba a vselico sa este moze zmenit, aj ked nemusi...no ale drzim vam palce. podla mna to, ze spolu nebyvali neznamena, ze sa dobre nepoznaju a nebudu stastni
Odpovedať
Profilova fotka
Baby tak to som rada ze som to spravne pochopila, aj ja by som to tak chcela ze tak do roka sa vziat a tak :-) a ako vas poziadali o ruku? tusili ste ze nieco chystaju? klasicky s prstienkom? ja sa uz neviem dockat, sme spolu ale este len 2 roky, dohodli sme sa ze az po skole co je o 4 roky :-S tak ja si este pockam, ale porozpravajte vy ake to je pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak môže sa stať, že budú spolu šťastní ľudia, čo pred tým spolu nebývali, rovnako ako môžu byť nešťastní, tí čo spolu žili tri, šesť rokov. všetko je to o ľuďoch a ich schopnosti vychádzať s druhými ľudmi.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna ked s niekym byvas aj napr. rok, poznas toho cloveka a proste vies ci snim dokazes zit.
Odpovedať
Profilova fotka
mna drahy poziadal o ruku vlani v lete, bolo to uplne necakane (pre oboch :-D ), prisiel vecer domov so zurovania s kamosmi a zrazu si klakol a opytal sa, ci si ho vezmem, no a dal mi svoj prsten co dostal od babky za promocie :-D v januari sme sa dohodli na termine svadby a pomaly chysteme.... ooo - suhlasim s tebou, ja by som si nemohla vziat niekoho, s kym nebyvam.... bolo par veci, kt. mi vadilo na draheho zvykoch a jemu zas vadilo par mojich zvykov.... sme si to vyriesili takto postupne, este bez dietata a je to fajn, neboli sme zbytocne nervozni zo spolunazivania :-N
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa zasnubili 10.8.2008 a svadbu planujeme 31.7.2010 takze takmer dva roky...ale uz sa tesim... a podla mna byt zasnubena 6rokov, tak na toto by som ja nemala nervy...ked sme spolu chodili uz styri roky, tak som bola nervozna, lebo by som sa aj vydavala a on nic... a potom ma prekvapil kupil prstienok a pomaly sme zacali chystat oficialne zasnuby a teraz sem tam rozmyslame co a ako na svadbu, ale este mame cas...
Odpovedať
no 6 rokov byt snubenicou by som asi nezvladla... my sme to vzali asi celkom utokom, ked porovnavam - poziadana o ruku som bola 10.4. a svadbu sme mali 9.8., cize o 4 mesiace bez jedneho dna :-D a nemam co lutovat ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?