Byvanie s rodicmi Ano alebo Nie, som zvedava na odpovede :)

Profilova fotka
Co si myslite o dlhorocnom byvani s rodicmi po svadbe? Pisala som si o tomto s kamoskou, kt. sa chce vydavat buduci rok a planuje byvat u svokrovcov. Moja sestra tiez takto zila par rokov nevydrzali to liezli si na nervy az kym sa odstahovali a teraz je vsetko v poriadku :) Su tu zienky, kt. su spokojne? :)
Odpovedať
my byvame so svokrou,kazdy mame ale samostatny vchod,cize dve bytove jednotky....svokra je osoba velmi dobra,laskava a sprabodliva a hlavne nekonfliktna....na zaciatku sa mi tazko zvykalo,ale uz je to fajn.....samozrejme,že mladym je ale najlepsie samym.....takze kto ma moznost,nech sa osamostatni a byva sam x-)
Odpovedať
Profilova fotka
My po svadbe ostaneme bývať u našich na nejaký čas, budem v poslednom ročníku VŠ a chceme stavať. Jedine som rada, že viem, že to bude len dočasne. Neviem si predstaviť, že by som mala žiť pod jednou strechou a zdieľať domácnosť ešte s niekým ďalším. Rodičia sú rodičia, ale všetkého veľa škodí. Mladí majú už svoj život a mali by bývať vo vlastnom a sami.
Odpovedať
Profilova fotka
My s budúcim manželom budeme bývať u mojej maminy. Neviem, ako to bude, lebo moje sestry tiež zopár rokov bývali u rodičov a nerobilo to dobrú krv. . Mamka je dosť zložitá povaha.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som bývala u nás v dome...ale keďže máme starého otca a chodia k nemu jeho deti aj ostatné vnúčatá, je takáta predstava nemožná. |-| Žila som tak 23 rokov spolu s našimi a nemali sme absolútne súkromie...moji rodićia ako manželia mali taktiež súkromie strašné malé a ako rodičia ani nehovorím, vkuse nám chodili do izieb a rozkazovali im ako keby oni boli malé deti, že čo na nás kusok zvýšili hlas už prišli vyzvedať prečo. Keď mama ostala s nami doma na materskej lozili k nej do izby a denno denne sa jej vypytovali dokedy chce byť s nami doma ]-( A čo sa týka rozhovorov medzi nami a rodičmi...všetky boli dôkladné vypočúvané za dverami ]-( U nás aj steny mali uši...a z tejto skúsenosti nikdy by som nechcela zažiť to isté!...žeby som mala rodinu (ja@muž=rodina) a robil by mi niekto to isté a miešal sa mi do života každý deň...nikdy! S rodičmi mám krásny vzťah a chcem aby taký ostal aj naďalej...Preto so snúbencom od polky februára ideme bývať do podnájmu a potom sa uvidí časom ako sa vyvinie situácia. Ak by rodičia ostali v dome sami tak isto by som prišla k nim a prerobili by sme si doma tak aby každý mal súkromie...ale nateraz je najlepší podnájom. Aby každý mal svoj kľud. A my ako mladý pár si na seba zvykli bez zbytočného sledovania ďalšími ľudmi
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika565 presno to iste mala moja sestra s muzom ked byvali u nasich rodicov zo zaciatku to bolo ok potom prislo babatko tiez to bolo ok ale postupne si zacali liezt na nervy hadali sa kvoli somarinam ako ze mama varila minuly vikend alebo ze kedy uz vylezu z izby ze je obed, oco hovoril mame ze nechaj ich ked pridu tak pridu a taketo podobne veci a stale sa toho kopilo az to bolo horsie a ked sa nakoniec odstahovali vsetko bolo v poriadku chodia k nim na navstevy my tiez
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?