Bieliace pero na zuby

kocky mate niektora skusenosti s bieliacimi perami na zuby? nasla som opat zlavu a neviem, ci do toho ist... http://www.zamenej.sk/zlava/info/biel...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@katarina139 no neviem, ja som mala bieliace pasiky a ucinok ziadny
Odpovedať
ja som mala taky gel co sa daval do takeho ako keby "chranica na zuby" a tiez nic... najviac sa mi osvedcila bieliaca pasta ;-)
Odpovedať
@plavko a aká pasta? @katarina139 ja mam kamošku biely si zuby perličkou - dostupné v lekarni je to to čo sa dava do chrrániča po mesiai mala neskutočné biele zuby a stale ma:) aj som si to kupila ale kokos ked som to otvorila ostalo mi zle neviem ten "chránič na zuby" odrádza ma to:)
Odpovedať
Ahojte, aj my sme si chceli kupit bieliace pera no ako odozvu sme dostali viac negativnych ako pozitivnych reakcii. O perlicke som uz pocula, sestra pouzivala aquafresh a kamarat - strasny fajciar, pouzival opalescence. zuby ma ako snehulienka plet a super je to, ze si mozete vybrat aj percentualne aky silny roztok chcete.
Odpovedať
@zuzulka86 Zuzulka čo je to opalescence?
Odpovedať
@novakova2000 to su bieliace pasiky. podla intenzity roztoku vybielia zuby,no cim silnejsi tym skodlivejsi,lebo sak bielenie poskodzuje sklovinu. viem ze to pouzil 10x a potom si dal pauzu na polroka. kedze neprestal fajcit, tak to pouziva stale podla potreby ale uz len nejaky 3%. zas si da cyklus 10tich a potom pauzu.
Odpovedať
@zuzulka86 tato perlička čo kupiš v lekárni vôbec nepoškodzuje sklovinu...aspon čo ja viem a počula som ze aj zub. pasta od lacalutu bielacia stojí tak osem eur je super nepočula si?
Odpovedať
@novakova2000 chcem sa spytat na ten chranic, nieco podobne mam na trening a uz som si zvykla... ako sa to vola? tiez by som chcela skusit nejake vybielenie :) dikes
Odpovedať
@novakova2000 ked mam pravdu povedat, zub.pasty od lacalutu som skusala ako teenagerka a nic moc, tak isto ako aj sensodyne ci colgate....stoji to vsetko za prd. za 100ml tubu pytaju nekrestanske peniaze a vysledok nulovy :-S . viem, ze mamka raz kupila v lekarni tekuty peroxid kvoli bratovi. nestoji to vela a vysledok je vidiet, len ako vsetky pasty a podobne somariny,ma to chvilkovy efekt a vobec to nechuti prijemne :-D
Odpovedať
@juanna to je perlička - tak sa to volá Perlička stojí to asi 10 € mavajú to v lekárni a vydrzi ti to aj na viac mesiacov - a fakt ti hovorim ludi čo poznam čo to riešia krásne maju zuby:) len mna odradil ten chranič - ale tak vyskuškaj:)
Odpovedať
@zuzulka86 - vieš čo neviem aku pastu si skúšala ale to je zevraj nejaká novinka tak neviem:) ale tak mozno ozaj nepomohla ale ja som od znamych na nu dostala moc good referencie:)
Odpovedať
a inak neexistuje nejaká klinika kde nam vybielia zuby čo to tak môze stát?:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katarina139 vyskusaj radsej bielu perlu.. ucinok mas zaruceny a vyjde ta to do +/- 12€ ;-)
Odpovedať
@novakova2000 hehe to by bolo najjednoduchsie. podla skusenosti, ceny doma a v zahranici su skoro rovnake a viem ze bielenie u zubara stalo pred 3r od 450e. Tipujem, ze u nas doma to bude tiez tak 350-450e. Takze radsej asi tu perlicku :-D No neviem co ideme robit. Bielenie sa tyka len zivych zubov. Priatel ma umely zub v predu - "slavny" hokejista :-D , a mne zubar este ako stredoskolacke dofakal predne zuby tiez. Sa mu zdalo ze mam moc malu medzeru medzi nimi, tak mi ich obrusil a cuduj sa svete onedlho som tam mala zrazu kaz a tak mam biele plomby. Zabila by som ho, degesa. Uz som rozmyslala, ze sa na cele bielenie aj vykaslem :-(
Odpovedať
ahojte, nevesticky, som tu 1x, rada by som sa opytala na presny nazov tej bieliacej pasty, na internete som nasla len verziu "Odol Perlicka" /pre deti.../. Je to ono? Vdaka :-)
Odpovedať
@zuzulka86 kokos tak to snad sranduješ s tými €:) to je nejako moc na mna hehe
Odpovedať
@nat123 vlastne je to biela PERLA toto som myslela pozri http://bielenie-zubov.heureka.sk/biel...
Odpovedať
@novakova2000 dakujem, este sa opytam, ci sa to predava aj s tym "chranicom" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam bielu perla, ale mne pravidelne pouzivanie nic nehovori takze neviem potvrdit ucinok, ale viem ze tiez ju mala kamoska a zuby ma nenormalne biele. Takze len to odhodlanie na ten nahubok :-D
Odpovedať
@nat123 ano ano nat všetko je vo vnutry nemusíš sa trapiť:)
Odpovedať
@danella no ved presne tiez mam kamošky čo to použili a nenormálne maju zuby len mne sa z toho navodu a nahubku zaludok dvíha...ale možno sa do svadby odhodlám:)
Odpovedať
Profilova fotka
ved to ze mne bolo zle aj z tej chuti aj znahubu, ale veru asi sa zase odhodlam nato znova :)
Odpovedať
@danella uz si to skúšala? a kolko si si dala toho gelu?:)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 nedavala no prvy krat som natrela cely ten nahubok gelom a skoro ma vystrelo, ale uz na druhy krat som tam dala iba take bodky a najprv som si dala vrchny a potom zase spodny, nie obidva na raz ..
Odpovedať
@danella tak to si potom iná herečka ze natrela celý nahubok:) to by som nemala odvahu vieš čo možno to cez víkend skusim aj ja:)
Odpovedať
Ahojte, neviem ci ste o tom vedeli ale: "...hlavný hygienik SR Gabriel Šimko v novembri zakázal uvádzať do obehu kozmetické výrobky na bielenie zubov, v ktorých je koncentrácia peroxidu vodíka prítomného alebo uvoľneného z iných látok a zmesí vyššia ako 0,1 percenta. Štátny zdravotný dozor nad kozmetickými výrobkami zistil, že sa na slovenskom trhu, najmä vďaka internetovému predaju, vyskytuje veľké množstvo výrobkov na bielenie zubov v niekoľkokrát vyššej koncentrácii ako povoľuje právny predpis. Ide o rôzne gély, pásiky či perá." Cize jedine co ostava na slovenskom trhu su bieliace pasty alebo bielenie v ambulancii.
Odpovedať
no moj priatel a moja sestra pouzivali bielacie pasiky Crest, ktore su dostupne na stranke bieliacepasiky.sk no a obom im to uplne vybielilo zuby..treba si ale kupit tie tam co su najdrahsie tie profesional..je ich tam vela a vyjde to nejak 60 eur..su tam aj recenzie, treba si precitat, vsetky su pozitivne..ja sa na ne chystam..biela perla mi zuby nevybielila vobec iba ma z toho napinalo
Odpovedať
skus kokosovy olej (predavaju ho v dm-ke) - daj si ho na zub.kefku a vydrhi si nim zuby,robievaj to kazdy den-je to neskodne, a aj zdrave, potom este mozem odporucit cajovnikovy olej - dat si par kvapiek na zubnu pastu a vycistit.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?