Baby ročník 1990. Ste už zasnúbené?

Profilova fotka
ktore baby maju v 19 rokov a maju svadbu,alebo uz su zasnubene
Odpovedať
ahoj,ja mam 19 rokov ale nie som zasnubena ani nemam svadbu....ale s priatelom sme uz vyske 3 rokov spolu
Odpovedať
ja sice nemam 19 ale od 19tich (uz 3 roky) som so svojim priatelom a nevidim na tom nic zle este nemat svadbu =-) ved je to trochu skoro. a kto spolu nevydrzi bez papiera tak spolu nevydrzi podla mna ani s nim.takze nic nenahlim. jedna znama sa vydavala v 19tich (teraz ma 21) po skoro rocnej znamosti lebo si myslela ze jej asi nieco ujde a neviem veru ci je stastna.... takze niet sa kam nahlit ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahoj ja mám 19 rokov a som už s priateľom zasnúbená... svadbu plánujeme na rok :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak babulky ja mam len o rok viacej ako vy tuto, s priatelom som uz 4 roky, a minuli rok sme sa zasnubili no svadbu planujeme az o dva roky. Momentalne byvame spolu uz takmer 2 roky a poviem vam ze v 19tke by som sa veru nevydavala ani keby neviem co...Lebo clovek nikdy nevie ako to dvom pojde ked budu spolu zit a budu musiet riesit realne problemy a nie len problemy tipu skola.... ;-) Ale teda nech vam to len vyjde a nech ste stastne
Odpovedať
Mám kamošku ktorá sa narodila v ten deň ako ja...Čiže sme jeden ročník a tento rok v septembri budeme mať 20... Neviem no ona je už zasnúbená ako poznám veľa báb, ktoré sú v mojom veku zasnúbené, či vydaté...Vydaté pochopiteľne ,,lebo museli,, poniektoré už sa stihli aj rozviesť...Ale ona má priateľa už 5 rokov ťahajú na šiesty čiže s ním začala chodiť cca v 14-tke.No on ma 30 a dieťa, také mi to príde čudné, proste začala s ním chodiť keď bola decko...ale prajem jej to,vyzerá byť šťastná vie do čoho ide tak jej držím palčeky....No ja sama by som sa chcela aspoň zasnúbiť...sme s priateľom dva roky,milujem ho a viem že ja som preňho tá pravá a on pre mňa...Je starší o rok, len on ešte že nie, lebo nieje finančne zabezpečený a pripravený na takú vážnu vec. ako ja ho chápem ale zásnuby je len pevnosť vzťahu z ktorého sa dá ešte odbočiť.....a stále mám pocit z neho že je ešte také dieťa a som z toho trošku nešťastná pretože ja pozerám na budúcnosť lákajú ma veci okolo svadby a on je stále v puberte...Nooo tak sa načakám kým ho všetko prejde,... :-| aaale snáď sa dočkám ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som zacala s mojim buducim manzelom chodit, ked som mala tolko co vy teraz a v podstate som vedela uz o par mesiacov, ze budeme spolu navzdy :-) Vydrzala som rok, potom som mu zacala rozpravat o svadbe a ked sme spolu boli roky 2, tak kupil prstienok :-) Ono to chce dost vydrze, ale stoji to za to. Medzicasom som/sme uz vymysleli asi triisto alternativ svadby, zarobili peniazky, byvame spolu, naucili sme sa jeden o druhom vela veci. Ja som zasadne za vazne vztahy a nie nejake chodenie, a podla mna byt s niekym len tak, aby som mala frajera, to nema zmysel. Ked viete, ze sa raz vezmete, tak to mozete zacat planovat bez ohladu na to, kedy svadba bude. Miskamisko planuje, ziju spolu, vie co chce :-) rovnako ja a verim, ze je takych viac ... na dobre veci sa skratka oplati pockat, ale neznamena to, ze by ste o tom nemali rozmyslat (aj spolocne) a debatovat o tom :-) Tak drzim palce...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte,,,ja uz mam 20rokov a chodim so svojim priatelom 4roky a v nasom vztahu po roku sme sa zasnubili,,,,,byvame spolu 2roky a nikdy by som ich za ziadnu cenu nevymenila,,,,lebo ja neuznavam ked si volaky mladi parik povie ze maju vazny vztah a vidia sa mozno za cely tyzden asi 10hodin alebo 5hodin a aj to ked baba je vzdy pekne upravena a chalan navonany,,,,podla mna by sa mali pri sebe zobudzat a riesit problemy takeho typu co dneska naravime alebo co mam ist poupratovat,,,,,podla mna by si mlady ludia mali najprv vyskusat spolu zit a az potom sa vydavat,,,,ja to pisem podla vlastnych skusenosti lebo aj ja sa budem vydavat 10.9.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ahojte baby, ja budem mať v marci 20 a v máji sa budem vydávať... s priateľom chodíme už vyše 5 rokov a rok a pol spolu bývame a sme si 100% istí, že sme sa rozhodli správne a že sme stvorení jeden pre druhého... najdôležitejšie je to, keď si rozumiete a držíte spolu a navzájom sa rešpektujete, my sme mali tiež zo začiatku si problém na seba zvyknúť, keď sme začali spolu bývať, ale teraz je to už ako v rozprávke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-), mám 20 rokov s priateľom chodím 4 a pól roka. Som zasnúbená a vydávať by sme sa chceli v roku 2012, ale neviem či sa nám to podarí :-(, keďže si sporíme na spoločné bývanie. Teraz bývame u jeho rodičov, ale nie je to ono :-S ... Chceli by sme mať niečo svoje, najlepšie dom...ale hlavne je aby sme boli už konečne svoji :-) .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
jéééj... konečne téma o mojom ročníku :))) aj keď som ju našla po funuse :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,ja mám 30.1 dvadsať rokov a 7.7 sa ideme brať. na teraz sme mali 2roky čo sme spolu rok a pol spolu bývame rok sme zasnúbený. moje bývalé spolužiačky sa čudujú prečo tak rýchlo, že sme mladý a nemáme "odžité" ale my chceme mať už rodinu a tak :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@drobec123321 o tom "odžití" si ešte vypočuješ.... to ti garantujem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) patrim do rocnika 90, 14.februara budem mat 22 rokov a za sebou mam 8rocny vztah a ten terajsi, v ktorom som zasnubena, s priatelom zdielame spolocnu domacnost, dokonca mame kocurika, spolocne auto a kazdy den sa ucime nove veci..spolocne :D tesime sa na svadbu, no momentalne su prednejsie ine veci. A tiez, financie, pretoze svadbu si budeme platit sami a to chce vela casu.. :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?