Antikoncepcia Novynette. Priberiem po vysadení?

Profilova fotka
ahojte babenky.. beriem antikoncepciu NOVYNETTE a chcem ju vysadiť a dosť ma zaujíma, ako to je s váhou.. či po vysadení váha zvykne stúpnuť, alebo nie? alebo aké máte skúsenosti v vysadením anitik. Napríklad kamoška vysadila antikoncepciu a od vtedy nemohla dostať menštruáciu, tak jej doktor nariadil, aby pokračovala v užívaní, miesto toho, aby jej nejakým spôsobom pomohol..
Odpovedať
1
2
6
ahoj oriesok, po vysadeni hak sa ti podla mna zmenia chute...ale celkovo :-) u mna to sposobilo sice vacsiu chut na sladke, ale zaroven aj na sex,takze sa to nejak vzajomne vyvazilo a ja som nepribrala nic :-D - myslim ze samotne vysadenie haku ti nadvahu nesposobi... len si davaj na seba pozor, aby si nezacala do seba ladovat vsetko co vidis :-) - tvoja kamaratka by mala zmenit gynekologa - ked prestanes mat menstruaciu tak to moze mat vazne dovody ( napr. cysty na vajecnikoch... to bol napr. moj problem )... neskor moze mat problemy s otehotnenim :-(
Odpovedať
ja som po vysadeni schudla 4 kg to jedneho tyzdna ale to bolo presne tolko kolko som pri jej uzivani pribrala, kvoli zadrziavani vody v tele.
Odpovedať
ahoj oriešok, ja som mala presne tu istú antikoncepciu ako ty a tiež som ju nedávno vysadila...a nič...ani som nepribrala ani nič, ale tak ja zas mám celkovo s pribratím problém :-) :-( ale s tou menštruáciou, ja som ich vysadila a teraz mi to strašne hapruje, teraz som 2 mesiace nič nemala, ešte som nestihla ísť ku gynekol´govi tak neviem, čo to spôsobuje...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som predtým užívala Jeanine a vtedy som nepribrala ani 1kg ale ako som zmenila na NOVYNETTE, tak sa mi pár kg podarilo nabrať, tak sa bojím, aby sa mi nepodarilo nabrať ešte viac.. no na tie chute si budem musieť dávať pozor :-D kamoška by ho aj zmenila, len je momentálne v zahraničí a ak chcela naďalej fungovať tak ho musela poslúchnuť.. nakoľko menala čas kedy behať po vyšetreniach na SVK.. aké si mala skúsenosti s vysadení HAK? cyklus ti fungoval normálne?
Odpovedať
Profilova fotka
lucia ale po vysadení si MS v pohode dostala aspoň raz?
Odpovedať
neviem koho sa pýtaš, mne nefungoval normálne
Odpovedať
Profilova fotka
lucia.688 takže po vysadení si vôbec nedostala ms? ako dlho už hak neužívaš?
Odpovedať
hej to hej, ale prvá raz až po mesiaci, že mi mesiac meškala, teraz mi zas 2 mesiace meškala...ale inak nič, ale neviem prečo mi to tak blbne ale možno aj tým, že ja skôr ako som brala antikoncepciu mi to tiež strašne blblo...tak možno za tým neni nič iné len moje telo ;-)
Odpovedať
ahojte,ja som tiež vysadila HAK je tomu asi týždeň a zatial som schudla 2 kg.Brala som Cylest 5 rokov . Len som mala teraz v sobotu svadbu tak to može byť skor preto to schudnutie. Inak sa cítim dobre,ale som zvedavá či MS budem mať normálne.Teda ak meškanie MS nebude preto ,že otehotniem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi.. vtedy to bolo asi tými hormónmi, že si to dostávala presne a teraz, keď si ich prestala brať dostala si sa zasa do toho istého cyklu.. a odporučil ti lekár aj užívať vitamín B na odbúranie hormónov z tela? mne ten môj predpísal vitamín B kvôli častým zmenám nálad, ktoré sú spôsobené užívaním HAK ale akosi mi zabudol povedať, že tento vitamín odbúrava hromóny a znižuje účinok HAK.. ešte, že som si prečítala príbalový leták..
Odpovedať
Profilova fotka
nika2 prajem ti všetko najlepšie do spoločného života :-) no mne by sa tiež zišlo keby som tie kg, čo som počas užívania hak nadobudla schudla :-)
Odpovedať
dakujem oriesok, a z vahy si nic nerob.dolezite je ,ze ta tvoj nastavajuci ma rad taku aka si ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to áno.. ale bez tých 5 kg by som sa cítila lepšie..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. aj ja som vysadila novynette, ale len tento mesiac, takze este neviem, co to so mnou spravi. s tym vitaminov B to je ako? je potrebne ho uzivat? my sa zaciname snazit o babatko, ale az o mesiac, lebo moj gynekolog ma upozornil, ze ak by som otehotnela hned, tak by sme mohli mat viacplodove tehotenstvo. inak baby, vitamin B podporuje chut do jedla, takze... ;-)
Odpovedať
baby, mne az teraz pri citani doslo, preco nemozem schudnut. mam novynette asi od augusta 2006, pribrala som 5 kil a ani za nic ich nemozem zhodit. kici > dufam ze aj ja schudnem aspon tie 4 kila oriesok > normalne ma dnes osvietilo, neviem preco ma uz skor nenapadlo, ze som pribrala z hak.
Odpovedať
ahoj mirka, ja som mávala cysty a moj gynekolog odporucal,ze aby som mozno co najskor od vysadenia HAK otehotnela lebo potom, ze by som mohla mat problem otehotniet.tak dufam,ze to vyde,a ze nebudu hned dve :-)
Odpovedať
mne doktorka hned na zaciatku povedala,ze priberiem tak nech sa nezlaknem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
drzim paste vam aj nam... ak by sa aj postastili 2, len nech su zdrave... ;-) ale my radsej pockame ten mesiac... :-D
Odpovedať
Ahojte, ja sa obavam z vysadenia HAK z ineho dôvodu ako pribratia.. Ja uz 6 rokov uzivam HAK, najskôr som mala Triguilar a teraz posledne 2 roky mam DIANE kôli pleti.. Teraz ju mam naozaj nadhernu a bojim sa, ze ked ju vysadim, tak budem chodit ako pubertalny mutant... :-N :-N inak ja som za tych 6 rokov vôbec na sebe nebadala zmeny telesnej hmotnosti...
Odpovedať
Dakujem Mirka, a tusim sme sa v ten isty den vydavali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ten vitamín B mi predpísal hlavne kvôli tým zmenám nálad.. ale ich budem užívať aj po ukončení užívania HAK, aby sa mi rýchlejšie odbúrali hormóny z tela.. maco.. ani mne to nedošlo, prečo som toľko pribrala.. ale ako sa pokúšam schudnúť, tak mi došlo že je to tými hormónmi.. bo pred užívaním sa mi chudlo dobre a rýchlo a teraz ani za svet.. za celý deň pomaly nič nezjem a váha sa nemení..
Odpovedať
Mirka 20 ahoj.. :-D :-D :-D Az teraz som si podla toho datumu a Prievidze uvedomila, ze si to ty... Tak Vam novomanželikom prajem vela šťastia pri babatkovani... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za 3 roky pribrala asi 2 kila, takze v pohode. mne velmi pomohla antikoncepcia proti bolestiam pri menstruacii, tak dufam, ze teraz sa mi nevratia. lebo kym som nebrala tabletky, tak to bolo hrozne...s pletou som velke problemy nemala, teda ak neberiem do uvahy tych par vyrazok, ktore sa mi sem-tam vyhodili, ale tie som mavala aj ked som brala antikoncepciu... :-) julia, ved ked vysadis antikoncepciu, tak to bude znamenat, ze sa budete snazit o babatko a vtedy budu v tvojom tele rozne zmeny, takze mozno aj plet bude v pohode...a ak by aj nie, tak dolezite bude, ze budete cakat malicke stvorenie, pri kt. zabudnes na to, ze plet nie je ako by mala byt... ;-)
Odpovedať
ja som brala par mesiacov Lindynette a pribrala 5 kg.....nastastie po vysadeni zhodila a ms isla super........zvykne to dost naburat, ked ma baba pred zacatim pravidelnu, alebo cistu plet a po vysadeni zas opak, nie vzdy....ale su tu take pripady
Odpovedať
Profilova fotka
my sa so zajom síce ešte nejdeme snažiť o bábo chcem ju vysadiť hlavne kvôli tomu, aby som sa naďalej nemusela dopovať hormónmi a nebývala taká nervózna a precitlivelá..
Odpovedať
oriesok aj ja som taka bola, nemohla som spavat, hlava bolela a tocila sa....no koniec
Odpovedať
Ja beriem piaty rok Regulon, v dobe keď som ho začala brať som mala 55kg, pribrala som možno 2-3 kg ale to skutočne viem z čoho (Vianoce a veľka noc :-D ) avšak viem to rýchlo zhodiť na pôvodne 55 ale nech sa snažím ako chcem, nech nejem aj týždeň :-) pod 55 sa nedostanem aj keby čo bolo...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baba, ako tak čítam, tak sa začnem báť. :-D ja som hak vysadila ani nie pred týždňom. chcem sa opýtať, boli ste sa poradiť s gynekológom predtým než ste si hak vysadili? :-|
Odpovedať
ajojte...aj my sme vysadili pred týždňom, radila som sa s lekárkou už predtým 8-) som zvedavá, čo to so mnou po 7 rokoch spraví :-D :-D :-D
Odpovedať
Mirka, uplne s tebou suhlasim, ze ked budem cakat babo, tak mi bude jedno ako budem vypadat, ci budem mat pupinky, alebo nie.. Ale je fakt ze mala som hrozne skaredu plet a bola som z toho dost zakomplexovana, takze v kutiku duse sa toho hrozneho stavu mojej pleti obavam... Baby priznam sa vam, ze ja sa hrozne bojim toho, ze budem mat problem otehotniet.. Ja mam totiz naopak otocenu maternicu.. :-. Nemate niektora podobny problem?
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?