Aloe vera. Aké sú vaše skúsenosti?

ahojte, tiez ste premyslali nad tym,ze v dnesnej pretoxikovanej a prechemizovanej dobe chcete spravit nieco dobre pre svoje telo??? mne aloe poradil kamarat, ktoremu pomohlo pri roznych problemoch, chcem sa spytat na Vase nazory, ci uz kladne alebo zaporne, lebo sa chystam si tento antioxidant kupit :-)
Odpovedať
zatial sa mi cenovo najdostupnejsie zda toto : http://goodnature.sk/index.php?sekcia...
Odpovedať
Profilova fotka
to jeden liter stoji 600 sk? =-) a tie aloe, čo sa predávajú v podnikoch, to je to isté?
Odpovedať
mariynka:no ja neznala co dobreho mi urobi aloe,budem mladsia o 10 rokov :-N :-N :-N to by bolo super ale tento rozum k tomu
Odpovedať
ja to chcem brat preto, aby som si posilnila imutnitu, aby som bola menej chora, precistila si creva a bunky-predsa, je to prirodne.. a verim tomu, ze sa tym da predchadzat aj rakovine ;-) chcem ale,aby mi poradili ti,co to brali, ci zbadali nejake pozitiva..alebo ani nie a je to len boom..
Odpovedať
veronky, Aloe Vera: - detoxikuje celé telo od škodlivých a odpadových látok - čistí črevá, pečeň, krv, cievy a pokožku - zlepšuje vyprázdňovanie, vhodné pri plynatosti a zápche - zlepšuje trávenie, vhodné pri nadúvaní, pocite ťažkého žalúdka - protizápalové účinky, vhodné pri žalúdočných vredoch a iných zápalových ochoreniach, hojí sliznice - pri žlčníkových, žalúdočných a črevných problémoch - podporuje chudnutie - posilňuje imunitu - znižuje prekyslenie organizmu, vhodné pri záhe - obnovuje zdravú črevnú mikroflóru a obranyschopnosť - bojuje s Helicobacterom pylori a kandidou - ničí vírusy, plesne a baktérie - pri psoriáze, ekzémoch, akné, hemoroidoch (vhodné mkombinovať s telovým gélom)... - celkovo vitalizuje
Odpovedať
Profilova fotka
mariynka, pro me je Aloe Vera neprekonatelna .... uzivam ji ted pri detoxu, moje maminka ji uziva na zaludecni vredy, kamaradce pomohla proti kvasinkam ..... :-D Jedine doporucuji Aloe Vera s co nejmene konzervantama ...... v Cechach jsem zatim nejlepsi nasla od Justu, ma nejmensi obsah konzervantu. Ja uzivam Aloe od firmy Pukka: http://www.pukkaherbs.com/file/e15949... Je uplne bez konzervantu, ale nevim, jestli se da v CR sehnat
Odpovedať
Profilova fotka
no znie to dobre. ja by som tiež potrebovala prečistiť organizmus, lebo mám tak trochu problémy so žalúdkom
Odpovedať
Profilova fotka
Taky na Aloi nenechám dopustit x-)
Odpovedať
same dobre veci,diky za vysvetlenie
Odpovedať
Profilova fotka
tiez to uzivam a nedam na to dopustit
Odpovedať
Baby, caute a v akej forme to uzivate a ako casto? tabletky alebo kvapky alebo nieco ine ? poradte ;-) vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam aloe vera gel, pije sa to v malych davkach, neriedi sa to uzivam gel od firmy Forever Living
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Radli - vždy je lepší v tekutým stavu ,teda podle mě.Ale určitě ti víc poradí Josefka ;-)
Odpovedať
Mirik - to si objednavas cez internet alebo dostanes aj doma ? :-) Aku to ma chut horkastu ? =-) A ako casto to musi uzivat ? Sarinka - ja som tabletky este nevidela... :-o Josefka - ako casto to uzivas ? napis mi ten bez tych uplnych konzervantov, ja si to kupim na i-nete :-D vdaka.
Odpovedať
Baby a znasa sa to dobre pred ranajkami.... nemate z toho rano nevolnost v brusku ?
Odpovedať
Profilova fotka
ja si to objednavam od tej firmy co som spominala, som tam registrovana, na dobierku cez UPS mi to chodi pijem to ran na lacno, jeden stamprlik a vecer tesne pred spanim ma to chut zhruba ako grapefruit, kyslasto- horkastu, prvykrat nic moc, ale v pohode sa da no zvyknut a vobec mi z toho nie je nevolno, prave naopak a pritom som si myslela, ze pri mojich zdravotnych problemoch, mam celiakiu, chronicku gastritidu a problemy s crevami, to vobec neznesiem a ono je to prave naopak uzivam to este len mesiac a pol, ale vysledky su jasne, sice sa mi teraz prechodne zhorsila plet, ale to je vysledok prebiehajucej detoxikacie, no lepsi sa to pomalicky
Odpovedať
Mirik - tak to presne viem o com pises, chonicka gastritida je ina palka, to mi je tak luto. ;-( Ako sa ti zhorsila plet, nejakymi vyrazkami alebo tak myslis ? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako dlho vám vydrží jedna taká fľaška?
Odpovedať
aj mna nejako zacina pobolievat v bruchu a tiez mi chirurg povedal,ze to budu creva :-S kedze slepak vylucil.. a vajecniky su v poriadku.. chcem to zacat brat, nech som spokojna, ze som spravila nieco dobre pre svoje zdravie.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
radlinka, vyrazky, presne tak, ale nie je to nic strasne, ja to mam aj tak od zaludka, takze to nejak neriesim, som zvyknuta mne jeden liter, pijem to dvakrat denne, dakedy len rano, vydrzi tak na mesiac a pol az dva
Odpovedať
Mirik - aha, takze tak... A pijes to rano na lacno a vecer pred spanim a vydrzi ti to ten mesiac az dva ? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ved pijem len stamprlicek
Odpovedať
ano, je mi to jasne ...dakujem za odpovede ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mirik ahoj, ja som na tom podobne co sa tyka celiake, zaludkok zatial OK. pomohlo ti to napr s chodenim na WC, ja s tym ma strasny problem a posledne uz aj priberam z tej naepravidelnosti chcela som si presne kupit aloe v nejakej forme, v nakupnom centre v BB to predava na chodbe nejaky pan, asi z nejakej firmy, len neviem ci mu verit, ci radsej zvolit nejaku firmu ako forever living alebo Just???
Odpovedať
Profilova fotka
micinecka, neviem ako dlho uz mas celiakiu, je sa liecim uz vase roka a pol. S chodenim na wc som mala problemy este na zaciatku, teraz je to uz OK. Takze ci mi konkretne aloe vera k tomu pomohlo, to neviem, kazdopadne medzi ucinkami aloe to je. ja beriem aj probiotika, bezlaktozove, davam si ich objednavat v lekarni just poznam, u nas v robote to maju, len oproti forever je strasne drahy
Odpovedať
Profilova fotka
Kde všude Aloe vera pomůže: 1. pálení žáhy - pravidelné pití Aloe vera gelu odstraní nepříjemný pocit pálení žáhy především úpravou množství tvorby žaludeční kyseliny, 2. nedostatečné trávení - Aloe vera pomáhá normalizovat celý proces trávení, 3. zácpa - je velkým rizikovým faktorem pro vznik rakoviny tlustého střeva; pravidelné pití Aloe vera si poradí i s několik let trvající zácpou, 4. průjem - zejména průjem, který je následkem nedostatečného trávení, nervozity a stresů, ale také virové průjmy, zejména u dětí; zvlášť dobrých účinků se dosahuje v případě dráždivého tračníku, 5. vředová choroba žaludku a dvanácterníku - Aloe vera kromě výše uvedených vlastností urychluje hojení ran, tlumí bolest a krvácení, je tedy optimálním doplňkem základní léčby tohoto častého a opakujícího se onemocnění. Aloe má všeobecně baktericidní účinek - zabíjí bakterie. Tento účinek je velmi intenzivní a specifický na bakterii Helicobacter pylori, která se z velké části podílí na vzniku žaludečních vředů.
Odpovedať
Profilova fotka
to je pravda, ze just je dost drahy - zase ale maji nejmensi mnozstvi konzervantu. Na cerviky je vyborny i cesnek, tymian a oregano a kapky z olivovych listu a extrakt ze semen grapefruitu. Aloe je malicko projimava a protizanetliva, takze micinecka, mohla by ti pomoci.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja prispievam len kladným hodnotením..milujem ho... :-D a som rada, že som konečne objavila niečo zdravé, prospešné pre moje telo a zároveň aj veľmi veľmi chutné.. veľakrát sú zdravé potraviny málo chutné.. toto nie.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vam za rady a teda urcite odskusam. mate nejaku formu a vyrobcu, ktoru by ste mi skutocne odporucili? napr take co sa da kupit bezne v lekarni?
Odpovedať
a mate niekto skusenosti s Hlivou Ustricovitou??? =-) =-) =-) http://www.mojalekaren.sk/hliva-ustri... inak vela ludi si chvali aj biogaiu : http://www.mojalekaren.sk/biogaia-pro... kamoska vdaka nej stratila alergiu.. hm.. je vela produktov na podporu imunity, len si treba vybrat ;-) ale ktory??? =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?