Aký používať púder a make- up na suchú pleť? Poraďte

Profilova fotka
Baby, aky make-up/puder alebo oboje pouzivate? mam suchu plet, pouzivam Vichy ale je prilis husty a robi mi flaky... aky puder odporucate??? :-)
Odpovedať
1
2
5
skus temu KKK ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj sonicka.. prave som to pisala v inej teme, ale napisem to aj tu ;-) ja pouzivam tekuty make-up + puder od L`oreal. Mam suchu plet a velmi mi vyhovuje. Neskusala som vsak produkty, ktore odporuca adris (Sothys, Max Factor) a ta ako som postrehla na inom fore, sa v tom vyzna, takze asi tak ;-)
Odpovedať
ja tekutyx make-up La roche na citlivu plet a zafixujem pudrom (Avon)...bez pudru mam pocit ze to nevyzera dobre, potomsa plet menej leskne a amke-up je trvacnejsi...ale kazdy ma iny typ pleti, takze moze maj aj ine skusenosti
Odpovedať
Profilova fotka
Ja pouzivam puder Dermacol - sypky transparentny... je perfektny, pekne fixuje makeup... zatial som velmi spokojna... predtym som pouzivala kompaktny puder Max Factor Creme Buff a bol tiez velmi dobry, ale na mna troska moc tmavy... preto radsej pouzivam bezfarebny :-)
Odpovedať
last_unicorn Dermacol puder som nikde nevidela,alebo ze by som ho prehliadla? Ani teraz tu ich novinku co sa dava pod makeup,aby to lepsie drzalo :-|
Odpovedať
last_unicorn dermacol transparentny som este nevidela, ja mam taky od max factoru a je super, tiez som raka, ze sa prisposobi farbe makeupu, viem ze ho ma este aj gosh a uz teraz aj viac znaciek; inak creme puff pudre su podla mna skvele, niekedy nepouzivam makeup tak si dam len ten evita tie podkladove bazy pod makeup sa tu uz spominali, zoeee tu pisala o artdeco baze, tu som neskusala, mam teraz od sephory bazu, ale ked uz sa mina, takze :-p
Odpovedať
chybicka se vloudila, myslela som: ... tiez som rada a nie raka :-N
Odpovedať
Profilova fotka
evita266 a hadanka: no ani ja som o tom nevedela, len som isla nahodou do Douglasu v Palace (v BA) a tam som videla ze Dermacol ma sypky transparentny puder... a bol za prijemnu cenu 250 Sk tak som si ho kupila a som naozaj spokojna... mam po nom taku jemnucku hladku plet... je fakt dobry... a je to velke 20g balenie, takze mi vydrzi do aleluja...
Odpovedať
:-o cena je super, no ten od maxu ma tusim mensiu gramaz a stoji okolo 400, ale je super takze mi to nejako nevadi
Odpovedať
baby viete mi poradit nejaky fakt super puder? ja mam dost mastnu plet a rozsirene pory, skusala som uz veeela pudrov ale ziadny sa mi nezdal dostatocne matujuci po urcitom case :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
ahoj adris, mam kvalitny odlahceny hydratacny krem a pouzivam aj serum,skusala som aj tie emulzie,ale nevidela som ziadny efekt... hmmm co uz, asi fakt len pudrovat a pudrovat... :-) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
zuzka, ak sa mozem pridat v radach, nemas vo svojom okoli osobku, co sa zaobera Mary Kay? tato kozmetika ma matujuci krem, ktory sa pouziva pod make up a ma ozaj dlhodoby efekt. Moja kolegyna s nim spokojna a ozaj ma problem s dost mastnou pletou.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
zuzak vsetko zle je na nieco dobre,ja mam tiez ten isty problem ako ty ]-( ,ale zase nase plet bude starnut omnoho neskor,takze dlho budes bez vrasok x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
adris dakujem pekne, kde Sothys zozeniem+kolko je cca cena? velmi rozmyslam nad L´oreal pudrikom, ked som bola v USA mala som super make-up feel naturale compact one-step a bola som velmi spokojna, tu ho neviem zohnat tak som ho objednala cez ebay. 8-)
Odpovedať
dakujem krasky ;-) lolofonka v utorok som objednana do mary kay poradne :-) , chcem si objednat tu mikrodermalnu sadu aj tie rozne sera a uz ked mi toto nepomoze tak kaslem na to... to s tym obruskom praktizujem, trooosku to pomaha a to s tym starnutim pleti je pravda,asponze to 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
petocka: a aky puder od lorealu? :-|
Odpovedať
sonicka_1: no ja to tak striedam.. od L`Oreal mam tekuty make-up True match, ale idem znovu dokupit aj Translucide lebo ten bol uplne uzasny a chcem ho opat na prestriedanie s True match. Puder mam True Match klasicky v pudrenke so zrkadielkom a prednedavnom som si kupila True match minerals (foundation-like coverage), ktory je v takej "tube", kde v hornej casti je stetec ktory odkrutis a pod nim je praskovy puder. Striedam ich podla svojho stavu pleti, pretoze ked mam dobre obdobie a hladku plet staci len trosicku Translucide make-upu + True Match puder, ale ked sa vyhadzem ako pubertacka, tak uz musim siahnut po True match tekutom make-upe + mineralny puder.
Odpovedať
petocka,prosim ta,ten novy mineralny puder od L´Oreal s tym stetcom,je aky ked pod neho nepouzijes makeup?kryje dostatocne?ja som si ho chcela kupit,aby som sa nemusela malovat makeupom aspon obcas,ale nevedela som sa rozhodnut.dakujem ti:)
Odpovedať
ahoj hviezdicka :-) praveze kryje super. teraz cez velku noc sa mi vobec nechcelo malovat, tak ked som chcela vybehnut von len som si tym stetcom prebehla po tvari a bola som milo prekvapena, ze farebme zjednotil plet a zahladil nerovnosti. len si asi treba vybrat spravny odtien, pretoze ked som si ho kupovala tak sa mi zdalo, ze je v strasne vela farebnych odtienoch. vyberala som si asi 15 minut, predavacky uz po mne pozerali, co to tam stvaram, ale na druhej strane ani jednej nenapadlo, ze by mohli prist a pomoct mi vybrat, ked sa uz tak strasne nudili pri pokladni..
Odpovedať
este som zabudla dodat.. ked si ho kupis daj bacha, lebo sa s nim strasne lahko posypes.. mne sa to stalo uz trikrat a ked mas cierne nohavice nie je to nic moc.. ale ja som dost nesikovna, takze to beriem skor na seba :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala od Queen Star ( či ako sa to píše) a napriek nízkej cene bol super.Kúpila som si Manhattan ale ten sa mu nevyrovná. Len teraz moj starý púder neviem zohnať, lebo ho nemajú v drogériách 8-(
Odpovedať
ste spokojne s True Match ? skusim si ho kupit.... :-)
Odpovedať
dakujem petocka..ale mne povedali,ze to netreba ten stetec odtacat,ze to len nejako obratit a z toho vyjde potrebne mnozstvo.No neviem.tak ked vryvis,ze je fajn,tak asi dam na teba ;-) a vyskusam ho.
Odpovedať
hviezdicka, no ja som to prave skusala podla toho ich navodu a nic, ani prasok z neho nevypadol =-) :-N
Odpovedať
aaaha..no..aj mne sa to nezdalo,ze by to malo fungovat..tie testery su dobre,lebo tam si vies nasypat,kolko chces,a prave to som hovorila aj predavacke,ze je blbe,ze sa to neda vyskusat tak,ako je to originalne balenie.ale ak to ide otvorit,to si ma potesila:)
Odpovedať
hviezdicka, ak poznas perletove ocne tiene od bourjois, tak ked odkrutis stetec je pod nim nadobka s praskovym pudrom, ktora ma navrchu take deko s dierkami (presne ako tie praskove tiene). prave som si pozrela na www.lorealparisusa.com instruktazne video, ako ten puder nanasat aj ten vizazista ten stetec odmontoval a naberal si na stetec puder z tej nadobky.. inac ma az 10 odtienov, tak uz viem, preco som tak dlho hladala :-)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?