Aký krém používate na noc? Vidíte zlepšenie?

Neviem, či táto téma tu už je alebo nie ale zaujíma ma, aké prípravky používate na noc a ako Vaša pleť vyzerá ráno, teda či sú účinné.
Odpovedať
Andrejka, ja myslim, ze vo vacsine pripadov sa nocna regeneracia neprejavuje hned (pokial nepuzijes specialne rychloposobiace pripravky). Vseobecne ide o to, ze pokozka pracuje inak v noci a inak cez den. Pocas noci plet pracuje - obnovuje sa a zbavuje sa skodlivych latok a pocas dna potrebujes plet chranit a hydratovat. Preto vacsina znaciek ma aj nocne aj denne kremy z jednej rady. Nocne kremy su vacsinou bohatsie, obsahuju viac vitaminov a inych latok, ktore pleti napomahaju dychat a ulahcuju jej pracu... (ak sa mylim, opravte ma niekto). Ja pouzivam spevnujuci rozjasnujuci krem na noc a mozem Ti povedat, ze ked som leniva a nocny krem nepouzijem, tak mi trva aspon tyzden, kym sa mi plet spamata a da sa ako tak do poriadku. Ale u mna je to uz asi aj vekom a zvykom - hihi :-D
Odpovedať
adka - ved toto sa kludne mozes spytat aj v teme KKK ;-)
Odpovedať
p5kral- a aku znacku ty pouzivas?
Odpovedať
niektore znacky vobec neodporucuju kremy na noc. vraj plet zatazuju a nedokaze sa sama zregenerovat. pouzivanie nocnych (vacsinom hustejsich) kremov zabranuje samoregulacnemu procesu obnovy buniek. po case si plet na krem tak zvykne, ze strati schopnost obnovy. (a plet to vie:-)) a ked nema svoju pravidelnu davku nocneho kremu, robi neplechu, vid pripad p5kral. a kolke z nas sa rano budia mastne... vraj by sme sa mali pomaly postupne oducat od kremu na noc, po (vhodne zvolenom) cisteni vydrzat to 20- minutove pnutie, ktore vraj pominie. ale, musim sa priznat, ze aj ja pouzivam kremik na noc, len sa ho snazim naniest aspon 2 hodiny pred spanim a krem nie je nocny, ale len lahucke fluidum
Odpovedať
presne ako povedala p5kral, v noci sa plet zbavuje necistoty ale velmi nema ako, ked si pory zapchame hustym kremom :-S
Odpovedať
ja mám zase skúsenosť, že ked mám vyrážku tak si dám na ňu taký zelený krémik od Vichy a ráno je preč, keby som to urobila cez deň, tak mi to tak ľahko nezmizne, proste na tej nočnej regenerácii niečo bude. Ja zase robím tak, že aj cez deň si niekedy dávam nočné krémy lebo obsahujú viac vitamínov a sú hustejšie len neviem či robím dobre ked však denný aj nočný krém stojí zhruba rovnako, tak si radšej za tú istú cenu kúpim taký kde je viac vitamínov. :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja pouzivam Avene z lekarne a na den si davam hydratacny s UV faktorom a na noc ten isty len bez toho UV faktoru. takzo to nie je vyslovene krem urceny specialne na noc, ale ja ho tak pouzivam a som spokojna. mam dost suchu plet a preto na noc potrebujem vyzivnejsi krem. mne sa to oplaca, plet je krajsia. prikladom je aj moja mamina, ktora sa poctivo o plet stara a pouziva denne kremy aj nocne, sem tam serum a vyzera o vel rokov mladsie. uporornujem vsak, nie je to genetikou, to vidim v rodine, je to tym ze sa stara. takze ja si myslim ze pouzivat, alen urcite nie protivraskove ked clpovek vrasky este nema. teraz je trend zacat s protivraskovymi nad 25 rokov, ale ja si myslim, ze to zbytocne zatazuje plet, ved vrasky budem riesit ked ich uvidim a nie ked ich nemam. ucinnejsie je hydratovat a to zastavi proces stranutia. ide o to, ze zbytocne niekto pouziva omladzujuci krem, ked nema vyriesenu hydrataciu.
Odpovedať
Tak ja sa priklanam zase kiu genetike,moja mama ma 60rokov a nikto by jej to nehadal a pritom pouziva odmladosti obycajny AB mandlovy krem, z ktoreho sa mi vzdy zdvihal zaludok,ale ma zato plet ako babetko ritku :-) :-) :-) :-) ,ale je pravda,ze chodi aspon raz do mesiaca pravidelne na kozmetiku :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no ved hej, ak je genetika naklonena, tak je super. ale u nas je to tak ze mamina sestra, mladsia, vyzera dost staro, takze to ako moja mama dobre vyzera nie je genetika, ale to ze si sama pomohla. ona zase nechodi kozmeticke, ale pouziva velmi kvlitnu a drahu kozmetiku, tovja mamina si to zase nahradzuje kozmetickym salonom. kazdy sa snazi ako vie ;-)
Odpovedať
Baby, pracujem v kozmetickej spolocnosti a mozem Vam povedat, ze dnes su nocne kremy ozaj vyrabane tak, aby pleti ulahcili tu svoju pracu - ci uz dennu ochrannu, alebo nocnu regeneracnu. Zavisi potom samozrejme od toho, ako komu ktory krem sadne a vyhovuje - a nie vsetky nocne kremy su tazke a mastne. Dnes uz vraj pomaly neexistuje clovek, co ma normalnu plet... vdaka tomu kde a ako zijeme. (cest nasim maminam - aj moja ma plet ako detsku ritku :-D ). Ale podla mna treba skusat - ja mam 2, ktore mi vyhovuju a striedam ich... A urcite nesudit podla malinkej vzorky - ci Vam krem nieco s pletou robi alebo nie zistite tak najskor po 4 tyzdnoch - kedze vieme, ze bunky rastu a obnovuju sa a trva to cca 28 dni, kym odumru... a potom sa na svetle sveta zjavia tie, na ktore ma krem ucinok od zaciatku az do konca :-) Ciatko, ja si fakt neviem predstavit, ze by som ten kremik nemala... Ja som si tak zvykla a mam taky dobry pocit, ked sa vecer kremujem, ze sa mi bez toho aj zle spinka... Ale nehovorim, ze nemas pravdu.. ;-)
Odpovedať
p5kral: a mohla by si mi dať prosím nejaký tip na dobrý nočný, prípadne aj denný krémik? Môžeš kľudne do IP, aby sme nerobili reklamu. Ja skúšam rôzne, ale teraz mi celkom sadol Dóliva z lekárne.
Odpovedať
ahojky kocky. tak tato tema sa mi velmi paci... nechce sa mi citat vsetko co sa melie v KKK, preto obcas dobre padne tema na priamy problem ( to len k pripomienke zo 16.3. od luciferovej ;-) ) ake mate skusenosti s vyrobkami od garnier? ja na ne teraz prechadzam, lebo od vichy som nebola moc spokojna... tak neviem ako dopadnem tu... ak mate niekto skusenost tak sa podelte...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no ja veru garnier ani ya nic. skusala som od nich vselico, ale bola som velmi nespokojna. plet sa stayovala. niezeby som mala na to vyslovene alergicku reakciu, ale plet bola nepekna. je to podla mna velmi slaba znacka, ak nie najhorsia aku som skusala. mne najlepsie vyhovuje Avene z lekarne, som veeelmi spokojna a aj vidim vysledky, co sa pri garnieri nestane. moja kozmeticka to vystihla ked povedala, ze znacky ako nivea a garnier, avon a oriflame napr. nevedia ani o trochu zlepsit stav pleti. ze je to len take placebo, clovek ma pocit ze pre seba nieco robi, ale je to zbytocne. mozem jej slova potvrdit. treba sa starat kvalitne.
Odpovedať
Profilova fotka
a s vichy som ani ja nebola spokojna, ale napriek tomu ze Vichy sa predava v lekarni, nie je to dermokozmetika. skus dermokozmetiku, napr. Avene alebo La Roche Posay, budes spokojna. a daju ti v lekarni aj vzorky zdarma aby si zistila co ti najlepsie sedi.
Odpovedať
bambulkatt, dakujem za radu, zvazim to. o avene som este nepocula, ale mrknem na net a nieco nastudujem. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite skus najprv na vzorkach, mali by mat v kazdej lekarni kde predavaju dermokozmetiku.
Odpovedať
bambulka: porad mi prosím ťa nejaký dobrý Avene denný a nočný krém? Značku Doliva nepoužívaš? Ja som tiež toho názoru, že Avon, Oriflame a Garnier sú strašné značky, mne absolútne nevyhovujú.
Odpovedať
Profilova fotka
ja dermokozmetiku pouziam hlavne preto, lebo mam velmi suchu a ctlivu plet a toto mi vyhovuje a hlavne nedrazdi. pouzivam denny krem hydratacny s UV faktorom a nocny hydratacny na suchu plet. aj pletovu vodu mam od nich, tiez na citlivu plet. mne tato znacka velmi vyhovue, pretoze ako jedina mi pomhla sa zbavit supiniek na tvari, ktore ma trapili pekne dlho... ale uz ich nemam, po 2 tyzdnoch pouzivania avene. 8-) ale tazko povedat ako budu vyhovovat niekmu kto nema citlivu plet. ale tie hydratacne su super, mne to na moju suchu tvar uplne staci a som spokojna :-) dolivu som neskusala, je aj ta dermokozmetika, lebo napr. aj vichy prdavaju v lekarnach, ale dermokozmetika to nie je. a popravde, vichy mi vobec nevyhovuje.
Odpovedať
mňa vichy dosť vysušuje...ale značku Avene asi vyskúšam, ked miniem svoje zásoby. Mám doma asi 10 krémov na pleť tak ich musím domíňať a potom už budem na seba dávať len niečo kvalitnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ake je avene napr. na vrasky, ale ked ten problem jedneho dna zacnem riesit, asi sa obratim na estee lauder, vidim na mamine ako to ucinkuje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne, aj ja som vichy mala pocit ze ma vcucol vysavac :-|
Odpovedať
Profilova fotka
v kazdom pripade si vypytaj vzorky, nech nekupujes macku vo vreci. ja som skusala na vzorkach aj biodermu, ale na moju plet veru nestacila
Odpovedať
OK, zájdem najbližšie do lekárne a vypýtam si nejaké vzorky, lebo Avene nie je lacná kozmetika a musí mi sadnúť, aby som jej ostala verná.
Odpovedať
Profilova fotka
to hej, treba skusat aby sme boli pekne. idem off, drahy sa mi prave vratil zo sluzobky ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Kremy AB su super vsetky.je to taka komunisticka znacka,ale je dobra a vonia pekne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?