Aký je vhodný strih pre jemné vlasy?

Profilova fotka
Neviete mi poradit nejaky pekny strih vlaskov? Mam dlhe vlasy cca pod lopatky, ale jemnunke. Neviem, co uz s nimi. Som uz vymenila vsetky kadernicky na okoli.
Odpovedať
Profilova fotka
Asi by bolo dobré postupne ich zostrihať, aby získali objem a používať šampóny na jemné vlasy, trochu nadýchajú háro. Neviem, aký strih si mala doteraz?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Janina, ja mam tiez velmi jemne vlasy, mam ich asi po lopatky tiez,,,ale zostrihane konce do postupna, mam ofinu, ona doda tym vlasom taky upravenejsi vyraz,,,a melir, neviem akej farby mas ty, ale myslim si ked su jemne vlasy premelirovane, tak to vyzera potom bohatsie,,,no a u mna robia doslova zazraky sampony na jemne vlasy, ale najlepsie su tie z kadernictva, tie z normalnej drogerie su o nicom,,
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem kocky. Uz som rozmyslala aj ja nad samponami z kadernictva. Aku pouzivas znacku? Mam hnede vlasy. Rozmyslala som uz hrozne dlho nad melirom, ale akosi sa ho bojim.....Aky by som si mala dat melir? Co myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
jaj na hnede neviem, to sa musis poradit s kadernickou aky by sa ti hodil,,mne sa na hnedych paci aj bledy melir, ale to zavisi asi aky si typ,,,no a s tymi samponami,,,ja som si velmi oblubila Matrix - zelenu radu - sampon a kondicioner a este super vec je amlify tiez z tejto rady,,,je to taky sprej ku korienkom,,,to si po umyti este na mokre vlasy nastriekas hlavne na korienky a potom vyfukas cez veliku gulatu kefu,,,a haro mam potom ako herecka :-D :-D ale nie, fakt to pomaha ja mam velmi jemne vlasy, vzdy som ich nosila max po plecia, ale teraz mi vyzeraju celkom husto vdaka trejto znacke,,,mala som aj Loreal professional aj redken, ale to je uplne zbytocne drahe,,,tento matriz urobi taku istu sluzbu,,,
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja mám tiež dosť jemné vlasy preto sa zamýšľam nad účesom, keď ich budem mať úplne vyčesané tak to podľa mňa nebude také dobre. Chcela by som nejaký taký účes, že aj trochu zdvihnuté , ale vzadu nejaký prameň spustené, no len neviem kde mi také spravia :-) moja kamoška sa vydávala a mala to tak + mala závoj a bolo to pekné. Hm? A strih? No podľa mňa ofina je fajn. Ja nemám dobré skúsenosti so smenou strihu teda aspoň na poslednú chvíľu, môže ti urobiť taký, že budeš sklamaná a z krátkych už dlhé nespravíš...ja som bola na postupku, ale už si chcem nechať dorásť dlhé aby sa z nich dalo niečo vyrobiť keď príde deň D.
Odpovedať
ja mam tiez velmi jemne vlasy (kadernik ku ktoremu chodim ich nazval pavučinka ]-( ). na svadbu som si ich nechala narast dlhe, ale hned po svadbe som si ich skratila po ramena a teraz som si ich dala prestrihat do postupna - a som s tim strihom velmi spokojna. ked som mala vlasy dlhsie a natocila som si ich, tak mi to ani dlho nedrzalo, a teraz ked su kratsie, tak dobre drzia tvar :-)
Odpovedať
Aj ja mám ten istý problém s jemnými vlasmi. Najlepšie sú strihy do postupna - to ti kočky radili dobre. Ale napríklad nie je strih ako strih. Ja som raz jednému kaderníkovi povedala, že chcem postupne a on mi celé vlasy zostrihal postupne tak, že na vrchu hlavy som mala úplne kratučké vlasy, všetky som ich mala nerovnako dlhé. A bolo to síce zaujímavé, ale tento strih je na husté vlasy, keďže on mi ich tým skrátením ešte preriedil na niektorých miestach :-| Teraz už zásadne vysvetľujem polopate, ako chcem ostrihať, príp. donesiem si so sebou aj obrázok. Ja som spokojná teraz so svojim strihom - postupne mám iba na bokoch a vzadu rovnaká dĺžka.Asi ako tento http://www.svetucesu.com/Photogallery... Na tej fotke má tá baba celkom pekný jemný melír, skús možno niečo takéto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Vam... Len sa bojim toho, lebo nemam dobre skusennosti s kadernikmi. Ked sa dam ostrihat postupne, vzdy to vyzera tak akoby som mala vzadu dlhych 10 vlasov a na temene hlavy vsetky vlasy :) Mozno to skusim aj s tym melirom.
Odpovedať
no, mna raz tiez tak ostrihali, ze hore som mala vela vlasov a na chrbte mi ostali asi styri....ked to mama videla... mi ich hned odstrihla- a to uz bolo fajn :-D
Odpovedať
Profilova fotka
myri myslim, ze presne vies o com pisem.....moja mamina to rieisila podobne so slzami v ockach :-p :-N
Odpovedať
Profilova fotka
kaska: Dnes som bola v kadernictve a pytala som sa na to. Zelena bola myslim na kucierky a modra bola na dodanie objemu. Co Ty na to? :(((( Co Ty tam mas napisane? Na jemne vlasky? :-( V tom nasom kadernictve tomu asi nerozumeju :-. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam dlhe, jemne a rovne vlasy. najlepsie vyzeraju podla mna ked zostanu dlhe a rovno zastrihnute. mala som vlasy aj do postupna, ale zacali sa mi rozdvojovat a vacsinou prestanu rast a znicia sa. melir vyzera velmi dobre. rada: namiesto melira, skus si najprv kupit sprej na zosvelenie (sun in). viem ze v tescu ho maju ale neviem ako sa vola... das si ho na mokre vlasy a vysusis fenom alebo chod na slnko a to ti vybledi vlasy (ked mas jemne vlasy vyzera to prirodzene (melir od kadernicky vyzera umelo...) ten sprej si nastriekaj len na pramienky ktore chces zosvetlit (a vlasy okolo tvare). vzdy po kazdom umyti to opakuj a tak sa ti postupne zosvetlia vlasy. ja pouzivam ten sprej uz asi 2 roky a nemusim chodit ku kadernicke, vlasy vyzeraju prirodzene zosvetlene od slnka.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jezis no ja som vzdy debil z tej farby,,,podla mna je slabo zelena, ale oni tusim maju aj uplne zelenu na tie kucery,,,prepac som ta trochu domotala,,,hej je to na jemne a podla kaderniciek je to modra flasa,,,,taka slabo tyrkysova :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no a k tomu strihu,,,mne sa nepaci ked su jemne vlasy do postupna, ale tak, ze uplne hore su omnoha kratsie ako na spodu,,,to potom s tych spodnych su iba take cipky,,,to nie, ja som myslela do postupne iba konce, nie cele vlasy,,,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?