Aký darček pre otca k meninám?

Profilova fotka
Ahojte, žienky :-) už som celkom zúfalá... Nemáte nejaký tip na meninový darček pre otca? Lebo, klasicky, on nič nepotrebuje, všetko má a ja si nemám robiť starosti :) Rada by som ho, však, potešila... za tie roky mi, ale, dochádzajú nápady :) Ide o meniny, takže to nemusí byť nič veľké a noblesné. Stačí nejaká milá drobnosť. Poteším sa všetkým tipom. Ešte dodám, že je to potrebujem už tento piatok. Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy991 a čo má tvoj ocino rád? Napríklad môj má veľmi rád víno, takže na každý sviatok ktorý má mu skoro vždy kúpim nejaké kvalitné vínko, alebo stojan na víno alebo nejaké také blbostičky čo sa vína týkajú
Odpovedať
Profilova fotka
@dagmarinocka no..on je taký... koumák? kutil? :) neviem, ako by som to nazvala. lenže to je ten problém, že už všetko v tomto smere (samozrejme, vhodné k meninám) mám.. A áno, aj dobré víno, degustačky, to je jeho. Víno je teda samozrejmosť...len som ešte chcela niečo k tomu... a všetky tie "serepetičky" okolo toho ako vývrtky, nalievátka, zátky a podobne už má tiež... :) milión skrutkovačov, vŕtačiek, pílok, kladiviek, a iných kutilských strojov tiež :) kupovať mu oblečenie, to by pre neho bolo ako dať mu na Vianoce ponožky s trenkami :) jednoducho..ťažký oriešok :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy991 fuha tak to je dosť ťažké niečo vymyslieť keď už všetko má, tomu verím. A nejaký stojan na tie vína? To už tiež má?
Odpovedať
Profilova fotka
@dagmarinocka stojan nemá, len to práve trošku váham, či by to využil. Respektíve, kam by ho postavili... ale určite ďakujem za tip. Premýšľam nad tým :)
Odpovedať
@lucy991 vsak to nemusi byt nejako velky stojan ale je to dobry napad na darcek, porozmyslaj o tom:-)
Odpovedať
Profilova fotka
a necita? ja by som nejaku knihu mozno:)
Odpovedať
Profilova fotka
@kava333 dakujem za tip. ano, cita, vela, ale moji rodicia chodia obaja do kniznice. beletria sa u nas nekupuje uz roky, a aj tak jej mame plne skrine :) to je to, ze mám strasne praktických rodičov, ktorým je potom tazké niečo podarovať. Na narodeniny a Vianoce vždy riesim nejaké pobyty, wellness a zážitky, len tie meniny, to je taky menší sviatok... asi to bude tradične nejaké vínko a ak zozenie, azda ten stojan... taka nejaká drobnost pre radost :)
Odpovedať
Baby citala som ze tu spominate aj stojany na vina. Moj ocino bude mat zaciatkom januara narodeniny a uz teraz premyslam co mu kupit aby som ho mojim darcekom potesila. On je velky milovnik vina, a preto ma oslovila tato myslienka ze by to mohol byt fajn darcek pre neho. Kolko taketo stojany stoja? A kupovali ste niektora aj dreveny stojan na vino?
Odpovedať
@greentulip myslim ze nie je nic lepsie ako ked niekto dostane darcek taky, po ktorom aj tuzi. Tiez sa vzdy snazim len taky vymysliet, ktory viem, ze dana osoba aj chce. A vacsinou to je tiez nieco co suvisi s vinom, kedze sme cela rodina vinarska:-)Na tie ceny, ktore si sa pytala ti mozem dal len taku odpoved ze zavisi od toho kolko ty chces do neho investovat. Zozenies stojan aj za 16€ alebo aj za 300€ a ba dokonca aj viacej. A dreveny mame aj my;-)
Odpovedať
@denisek9 Presne takto to beriem aj ja:-) A vzdy najradsej kupim darcek, ktory viem ze osoba chce, tak ako si aj ty napisala. Preto teraz pozeram vsetky mozne stranky a hladam, ktory by bol taky pre neho ako stvoreny. Inak uz som si aj vsimla, ze tie ceny sa pohybuju tak vselijako. Vy ste za kolko kupovali, prosim ta? A aky?
Odpovedať
@greentulip :-) my sme vybrali a teda objednali trosku drahsi stojan, stal 65,99€, ale je taky vacsi a aj viacej vina si tam mozme ulozit. Nam sa velmi pacil a este sme si dokonca aj taku haluznu a peknu vyvrtku objednavali, ked sme uz platili dopravu tak sme to uz vyuzili a aj vino slovenske sme si objednali:-) A je drevený a taký skôr klasický, žiadny nejaký prekombinovaný, to sme nechceli. Chceš aj nejakú fotku?
Odpovedať
@denisek9 mas aj nejaku fotku? Ak ano, tak budem len rada ked posles:-) Este ma zaujima zopar otazok, mozem? Chcela by som vediet z ktorej stranky toto vsetko objednavas, lebo ma zaujali aj tie vyvrtky, to by som mozno este k tomu tiez objednala ak by sa mi nejaka zalubila. A co sa tyka tej dopravy, kolko si plati za nu?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@greentulip nemam odfotenu ale odfotim ti zajtra, snad na to nezabudnem, este mi to prosim pripomen, hej? Jasne ze mozes, rada ti poradim:-) Tak, co sa tyka tej dopravy tak pokial produkty objednavas na dobierku tak sa plati 5eur a ked platis prevodom tak je tam zlava 1euro, takze len 4eura platis za dopravu. Objednavala som to z vino-stojany.sk. Tam maju aj tie vyvrtky, pohare, vina a hlavne tie stojany. Su aj ine stranky, ale tam sa mi az tak tie produkty nepacili, preto sme sa rozhodli pre tuto. Ak este nejake otazky, tak kludne sa pytaj:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ženy mne by ste vedeli poradiť, už dlhšie zháňať nejaké kryštálové poháre na vínko, ale chcela by som aby aj nejako dizajnovo vyzerali a tak aby boli aj cenovo prijateľné, neviete poradiť kde majú pekné? Pozerala som, že si tu radíte ohľadom darčekov, a tak som rozmýšľala že by som si sama dopriala na Vianoce a také nejaké poháre kúpila, ak teda natrafím na také, ktoré sa mi budú páčiť. Ďakujem za všetky rady:-)
Odpovedať
Ahoj, ja väčšinou kupujem kozmetiku, nejaké tričko alebo nejaké sladkosti. Veď čo už kúpiš dospelému človeku, ktorý si väčšinou kúpi všetko sám keď to potrebuje. Je úplne jedno čo a či sa niečo kúpi, podla mňa ide o to, aby si človek spomenul :D
Odpovedať
@denisek9 asi si na mna trosku zabudla ze? Posles mi tu fotku, ci este stale si mi to ani neodfotila? Dakujem za info, sice vianocne darceky som z tade nestihla ale idem kuknut co vsetko tam maju. Aspon budem vediet do buducna, ked uz budem zufala co kupit na narodeniny a na ine sviatky:-)
Odpovedať
@danus235 neviem ci este stale zhanas tie pohare ale dost pekne maju aj na tej stranke ktoru sem pisala deniska. Tam maju vsetko mozne. My sme si z tade objednavali. Ale aj ked si hodis do googlu krystalove pohare tak ti vyhodi velmi vela stranok a uz kde sa ti zapacia tak z tade si objednaj. Vyber je len a len na tebe, ty uz vies ake sa ti pacia:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marianka_pis Ešte stále áno a som rada že mi sem konečne nejaká baba odpísala a teda ďakujem tebe že si mi poradila. Nevedela som že aj tam majú poháre. Pôjdem to teda pozrieť a uvidím či sa mi nejaké zapáčia. Mne vôbec tú stránku nevyhľadalo keď som pozerala na google poháre. Ty si z tade niečo už objednávala? Je to seriózna stránka?
Odpovedať
@greentulip prepac fakt som na teba zabudla, priznavamm si to, nebudem ta klamat. A este horsie je, ze som ho nestihla ani odfotit a uz som mu ho aj dala, tak fotku pre teba nemam:/. Ale na ich stranke si ho pozri, ved vyzeral tak isto aj na zivo. Budes mat inspiraciu aspon ;-) :-)
Odpovedať
@denisek9 to vazne?? Ach a tak som sa tesila ze mi sem posles aj fotku :-S :-S A co povedal, pacil sa mu? Pojdem si teraz pozriet, este som nemala na to cas ale dnes uz konecne budem mat tak si ju idem popozerat. Idem si spravit veceru a pri tom:-) Konecne som sa po dlhom case zastavila, doteraz sami frmol vsade :-S
Odpovedať
@greentulip este raz sa ospravedlnujem, aj som to mala v hlave ze ti to musim odfotit a potom mi to uplne vyfuklo a zabudla som :-| Pacil sa mu velmi, este doteraz ho ospevuje, pretoze on po nom tuzil. Takze som sa trafila do cierneho, ako sa hovori:-) Vybrala si nieco?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?