Akrylové nechty. Ako ich dať dole?

ahoj. mam akrylove nechty a chcela by som si ich dat dole. ako na to?da sa to aj doma ci musim do salonu?
Odpovedať
ahoj-te, monikazm ja som si ich dala dole sama doma, na niektorích miestach nechtu to išlo pomaly samo, niekde to držalo, ale bez bolesti a v pohode.
Odpovedať
ahoj makulienka a ako si ich dala dole?nejaky specialny pripravok?
Odpovedať
ahoj-te, monikazm žiadny prípravok, keď mi odrástli a trebalo mi ísť ich doplniť, tak som nešla a bola len už otázka času, pomaly samé odlietali, akryl bol akoby oslabený, jedným slovom, len a len svojpomoc, nemala som problém. bola som prekvapené lebo som počula všeličo o odstraňovaní nechtov akrylových, o bolesti a o tom prípravku , ... .
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si ich davala dole niecim ako odlakovac,zabalis v tom namoceny kusok vaty na necht do alobalu a za 30min.su dole. Bez bolesti a poskodenia. Ten "odlakovac" som si kupila od nechtarky,ale asi by to slo aj s obyc.odlakovacom,ale neskusala som.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si ich v pohode len olupala :-p
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
nechty sa da vaju dole cistim odlacovakom neriedenim namoci sa vata da na necht a po 30 min ide dole niekde treba odskrabat ale bez bolesti a nechty sa neposkodia
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
chcem sa spitat ci mi iekto vie poradit akrilove nechti si chcem dat sama dolu a neviem ako a asi kolko mi to vidrzi tie akrilove nechti mam ich iba tizden po kolkatich tizdnov sa ich mozem zbavit a ako dat dolu dakujem poradte mi.
Odpovedať
aky je rozdiel v akrilovych nechtoch alebo v gelovych prosim poradte mi aky je tam rozdiel lebo ja mam tizden akrilove a strasne su pevne a tvrde ako si ich mam dat dolu a ci sa to vobec da alebo mam ist naspet do salohnu ci??? aky je v tom rozdiel gelove a akrilove ja sa v tom neviznam dakujem poradte mi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?