Ako trávite s partnerom voľný čas ? Máte tipy?

Prosím Vás dajte nejaké tipy ako trávite s partnerov voľný čas. Týka sa to slobodných a čo spolu nežijú ? Ďakujem za tipy.
Odpovedať
My spolu sice zijeme,ale uz to bol hrozny stereotyp,tak sme zacali chodit plavat... ;-)
Odpovedať
My chodime vecer cvicit do fitneska, alebo tiez plavat, ci do sauny a pod. Cez vikendy mam rada prechadzky po okoli, zajdeme si do mesta alebo na veceru, niekedy na nakupy. Ale nakupy milujem iba ja co sa tyka handier, ostatne nemusim... a este spolocne vylety a dovolenky alebo weekend breaks ;-) A ked spolu nezijete tak si mozete zajst do kina, divadla, na veceru, stretnut sa po praci na peknom mieste, ist do parku, cez vikend na vylet alebo si zajst niekam do prirody ci sirokeho okolia, taktiez mozete vecer spolu chodit cvicit, plavat, na rozne hry a podujatia, aby ste sa videli castejsie ;-)
Odpovedať
Inak cvicenie odporucam nielen po fyzickej kondicii ale aj po psychickej stranke a clovek spozna vela novych ludi a kamaratov, taktiez v bazene alebo pri inych aktivitach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my spolu iba cez vikendy , tak si vychutnavame kazdu minutku len pre seba , ale v lete mame radi prechazdky
Odpovedať
Profilova fotka
cauko...no ta ja s polovickou robime vseetko mozne ak sa to da...chodime na prechadzky,kino,vecera,tv,net..no hrooozne vela..ale snazime sa cas rozdelit tak,aby sme stihali rodinu,kamaratov,pracu,vybavovacky..ale co robim uplne najradsej..ked mozme lezat v postely a kuknut nejaky film,varit,spat alebo len tak kecat..my mame obcas take stavy ze sa z nicoho nic zacneme brutal smiat a ani nevieme z coho a to nam teda zaberie dost casu..a navyse kazdy den aspon 15 minut zdraveho smiechu..tak od toho sa zevraj chudne a dobre posilnuje svalstvo ;-)
Odpovedať
my spolu pracujeme =-)
Odpovedať
tak my robime spolu vsetko mozne, ale velmi radi spolocne sportujeme, on ma uci hrat futbal a ja jeho plavat, a tak
Odpovedať
Profilova fotka
no my spolu často nie sme,keďže mám drahého mimo SK a prichádza raz za dva mesiace,ale ten čas,čo sme spolu,tak sa snažíme stráviť čo najlepšie.. staviame domček, takže to nám tiež zaberie veľa času - zháňame, obkukávame, netujeme, vybavujeme.. a potom vo voľnom čase často ideme za sestrou do NL, na prechádzku, do kina, do divadla... a poväčšine ja niečo vždy vymyslím, nejaký zaujímavý program či akciu.. teraz koncom apríla keď mi príde, tak sa chystáme na výletík do Prahy, už sa veľmi teším :-) inak šport je fajn, ale keď som ho minule vytiahla na spinning, tak skoro ušiel :-D ..takéto "namáhavé činnosti" nerád robí :-D
Odpovedať
cez zimu sme bud u nich,alebo u nas.. chodime sa prechadzat po centrach abo sme sem tam s kamosmi na kofce.. cez leto,kedy je viac moznosti, sa chodime bicyklovat, korculovat, chodime spolu na prechadzky, na zmrzku :-p a pod. aj ked je pravda, ze prve roky vymyslal "plany"moj drahy, teraz-v poslednej dobe to zostalo na mne :-D :-| ;-) da sa ist aj do kina, divadla x-) alebo na veceru :-p a aj po navstevach :-D ;-) alebo na vylet do ineho mesta, na turistiku..dovolenku ;-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?