Ako tráviť víkend s partnerom? Čo robievate vy?

Ahojte kocky. Zaujimalo by ma ako travite vikendy a celkovo volny cas. Co robievate s vasimi partnermi?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,vikendy travime asi tak,moja polovicka je profesionalny sportovec,cize kazdu sobotu som-sme na zapase,po zapase nejaka vecera,zabava a v nedelu len relaxujeme... :-)
Odpovedať
Aky sport robi Tvoj priatel? Ale musi byt stastni, ze chodis na kazdy zapas s nim. Moj len obcas v lete ide na nejaky zapas, ale nechce sa mi velmi chodit vzdy. Teda parkrat ano, ale keby chodil hravat cely rok, tak sa asi zblaznim.Takze super, ze ste sa tak zhodli.
Odpovedať
Profilova fotka
hadzanu, ja to beriem ako samozrejmost,ze som tam...hoci pravdupovediac,ked nehra on,ma to ani nejak nebavi :-) , neviem si vsak predstavit, ze by hrali doma zapas a ja by som tam nebola...ak by aj tvoj bol profesional, myslim si, ze by si si na to razom zvykla a bavilo by ta to sledovat,samozrejme ak by to nebol futbal a ty by si musela ediet v treskucej zime v hladisku :-D
Odpovedať
momentálne cez víkendy prerábame byt, takže máme šport a zábavu v jednom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som PN a kedze je olympiada tak pasivnym sportom tento vikend :-D a vymyslam co dobre a netradicne upeciem, mam buduci tyzden narodky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
veľa spíme a kukáme hokej.. teraz olympijský, potom NHL, potom opakovania, potom majstrovská a potom zase NHL... čert mi bol dlžen Galaxii Sport... :-D
Odpovedať
My sme boli na "výlete" na Kamzíku... cez víkend väčšinou trošku upratujeme a tak, likvidujeme kopy šatstva-papioerov-prachu, ktoré sa nahromadili cez týždeň. :-D
Odpovedať
my travime vikendy vacsinou v posteli a dospavame pracony tyzden :-) ale aj nejake akcie si dame obcas.. napr. tento vikend sme boli na bowlingu a som sa velmi dobre zabavila :-)
Odpovedať
my navstevujeme svokrovcov :-D raz za 3 tyzdne az mesiac (vzdy na cely vikend, lebo byvaju 200 km od nas) ked nie sme u nich, lebedime doma :-D alebo niekam vyrazime (kino a tak)
Odpovedať
Profilova fotka
My to mame ruzne.Treba dnes jsem ja v praci... ]-( Nekdy jsem v sobotu, nekdy mam vikend volny.Pokud se postesti amam volno, jsme bud u nasich, nebo u rodicu manzela, nebo jdeme na prochazku.Radi oba cteme, tak koname ctenarske koutky.Divame se na TV, jdeme na navstevu.Nekdy se rozdelime a jdeme kazdy zvlast...No, ale od brezna budou nase vikendy opravdu pracovni...Zaciname rekonstrukci bytu.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My prave teraz s Alexandrou kazdy sedime pri svojom notebooku :-) RRK
Odpovedať
Profilova fotka
No, jóó, ted je Olympiada.Takze neni co resit, ja uuplne zabúdla :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
my trávime soboty v škole a v nedeľu chodíme väčšinou na návštevy k jedným alebo druhým rodičom.
Odpovedať
Profilova fotka
my tento vikend travime otvaranim a zatvaranim okien, zda sa. drahy otvara, ja zatvaram :-N o hodinku a pol budeme travit veceru :-p potom si napisem domace ulohy, kukneme na nejaky bijak a ... ;-)
Odpovedať
My rôzne. Teraz v zime tak, ze sobotu doobeda chodime lyzovat a poobede oddychujeme pri telke. V nedelu trochu popracem a tiez pozerame telku. V lete je to lepsie :-) vacsinou v sobotu doobeda korculujeme, alebo bicyklujeme, chodime do lesa, na vylety, v nedelu grilujeme, alebo sme s kamosmi a tak.
Odpovedať
Profilova fotka
no, moj drahy sa vacsinou hra na compe a ja tu pobehujem okolo domacnosti. na etapy a systematicky s oddychom, mam to taky priebezny relax na celky vikend. no a ked zrovna nevarim, neperiem, nezehlim alebo nepeciem tak som na nete alebo spim :)
Odpovedať
No nas nastastie sport nebavi :-N Poupratujeme v sobotu a potom mame cas pre seba. ;-)
Odpovedať
Nasa rutina: My spime dlho, potom ranajky v oblubenom kaffebrenneriet s priatelmi. Casto chodime bud lyzovat alebo na prechadzky do lesa za domom. Potom rozne: kina, vystavy, svokrovci..
Odpovedať
Teraz v zime sme cez vikendy dost zavrety doma, drahy za PC, alebo pred telkou, ja citam knihy, obcas zajdeme s priatelmi na bowling alebo len tak na pivo :-N Od jari do jesene vikendy takmer vzdy travievame v prirode: u jednych rodicov na chalupe, alebo u druhych na liptove :-).podla pocasia "vybehneme" na turu do Tatier, niekde na bicykloch, chodime na prechadzky do lesa, po veceroch grilujeme... a v lete este chodime clnkovat na lipt. maru.
Odpovedať
No, my travime vikendy dost rozne. Niekedy sme domka a dllllho spinkame :-D ale teraz ma drahy stale prekvapuje nejakymi vyletmi. Tento vikend sme boli napriklad na Orave, kde sme si zalyzovali...
Odpovedať
My sme posledných päť rokov skoro každý piatok a sobotu v škole 150 km od miesta, kde bývame. Ale našťastie sme spolužiaci, takže sme spolu, a v nedeľu ja som väčšinou v práci a keď nie, tak len tak odpočívame pred telkou, alebo ideme pozrieť rodičov alebo dospávame alebo ideme niekde von na výlet. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no moj priatel je hadzanar takze iba hadzana a zapasy, ked som bola doma tak brat je hokejista tak vkuse bol cez vikend hokej a tu zase hadzana, kedze ja som sportove drevo ide mi to aspon tak:)a ked mame volno chodime nakupovat apod.
Odpovedať
Profilova fotka
No u nás je to podobne. Môj drahý je hokejista, takže v sobotu je stále na zápasoch, mne keď sa chce tak tiež idem, ale pomaly ma to opúšťa :-S . Nedeľa je oddychová, dlho spíme, potom hneď obedujeme, potom oddychujeme a hneď je po víkende ]-( . No a keď nemá drahý hokejovú sezónu, chodíme skoro každú sobotu na chalupu, tam grilujeme :-p a väčšinou tam ostávame do nedele.
Odpovedať
My si radi dlhsie pospime. Potom zehlenie, upratovanie, doriadujeme po celom tyzdni. Radi chodime na futbal. Dalej na veceru s priatelmi alebo sami si robime romanticke vecere, sem tam night club, kino a cez den nakupy. Asi tak.
Odpovedať
Profilova fotka
no my kazdu sobotu sportovoa vonku pokial nie je fujavica alebo lejak - a ked je zle pocasie, tak vyrazame na plavaren alebov poslednom case nas chytil bowling. teda hlavne draheho, lebo prehrava 8-) a v nedelu zehlim, varim a potom lezime pri telke
Odpovedať
Profilova fotka
My v sobotu dlho spime, potom mame "palacinkove rano v pyzamkach", okolo obeda na velky nakup do Tesca a potom uz len veget - kino, drinks, v lete tenis, korculovanie, sem tam nejaky vylet do Londyna alebo miest kde sme este neboli. V nedelu vacsinou varim obed a milacik umyje auticko a poobede prechadzka a uz len relax. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my zatial zijeme oddelene ;-( ale vzhladom na to ze cez tyzden na seba moc casu nemame tak si cez vikend aspon vychutname 1 druheho-ci uz ideme na prechadzku s havinom, na korculky, na plavaren, na varenu cokoladku, pokukat co nove pekne v obchodoch, alebo len tak relaxujeme doma pri nejakom dobrom filme...je to jedno tesime sa z sme spolu ;-) ale najnovsie nas chytilo puzzle-1000 kuskove a kopec ciernej plochy...dostala som ho na este 1. vianoce od draheho ale stale sa nam donho nechcelo ale teraz nas to chytilo :-) drahy kupil lep na puzzle tak o dusu skladame nech mozme dat zaramovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzula palacinkove rano v pyzamkach znie lakavo-pekny ritual ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzula: Tenis hravate len v zime ? Nechodite hrat aj do indoor kurtov ? My by sme uz velmi radi zacali s tenisom aj tu v UK, no zatial sa cez vikend venujeme len bicyklovaniu, resp. kolieskovym korculam (co sa sportu tyka). Moj drahy chodi hravat squash a badminton cez tyzden s kolegami z prace, uz mi aj slubil parkrat, ze si zahra aj cez vikend so mnou, ale zatial sa tak nestalo :-D Tiez sa uz dost dlho chystame na plavaren, ale akosi k tomu stale nedoslo. Vseobecne ale asi ako vsetci ostatni, sobotu dospavame zameskane, + nejake nakupy, varenie niecoho fajneho, co si cez tyzden nerobime, pecenie nejakej dobroty, vylety s autickom do okolia, filmiky no a samozrejme upratovanie :-D Vyjazdy do londynskych night clubov zatial neboli, ale su TIEZ v plane. Uz len aby sme tie plany zacali realizovat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Sue, tenis hrame vonku, teraz ked je kosa tak nie, ale hned ked sa trolinku otepli tak vyrazame. Na korcule sa da aj teraz, pokial neprsi alebo nemrzne.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?