Ako telka ovplyvňuje naše zmýšľanie resp. tancujme...

Caute babušky.. Už ste to možno čiastkovo rozobrali v iných témach, no nedá mi to dať tieto skúsenosti a fakty pekne dohromady. Určite veľa z nás sleduje televiznu šou Lets dance. Veľa ľudí je týmto programom tak nažhavených, že sa zapisujú na tanečné kurzy. Dokonca aj ja s mojím manželom. Také drevá, ako my dvaja tam určite ešte nemali... :-D Ale tanec hýbe svetom. Telka nám v tomto smere otvorila oči, aj keď tá hudba tam nie je origoš taká aká by pri jednotlivých tancoch mala byť. Aj vás to ovplyvnilo? A čo vás ešte v telke ovplyvňuje a čo drádza? Veselo do písania, priateľky :-)
Odpovedať
já na telku poslední dobou moc nekoukám, ale tancování ráda mám. Do tanečních jsem chodila 3 roky a je škoda, že v televizi nedávají moc často přenosy ze soutěží v latinsko-amerických tancích, ty jsou fakt super. :-)
Odpovedať
belu..my sa chceme tiez zapisat do tanecnej.. mozno to telka v malej miere ovplyvnila, ale hlavna pricina je svadba.. nechceme byt take dreva ako sme.. :-)
Odpovedať
my uz chodime tancovat, ale motivacia bola svadba a zacali sme este skor ako zacala tato show :-)
Odpovedať
ja to nekukam....ale rada tancujem x-)
Odpovedať
belu, ako som ti hovorila, ja som taky typek, ze ked si doma pustim hudbu, tak sa vykrucam o 106...kedysi som byvala kralovna parketov v Prahe (spolu so sestrou sme toto ohybne nadanie zdedili po maminke), teraz mam vsak manzela, ktory netancuje a ani nechce a samu ma nepusti, lebo sa o mna boji (tu v zahranici)..v minulosti som bola v country skupine, kde sme mali i step - to bola spica! nuz, zostava mi vysantit sa s kamaratkami doma alebo zobrat jeho ako bodyguarda :-D :-D
Odpovedať
mishi juj step a Lord of the Dance, to je moj sen x-)
Odpovedať
Ano a najlepsia je rozcvicka typu "piatkovy vecer" ... Uz sa tesim. Dufam, ze niekam pojdeme :-D Chlapi su celkovo malo tanecne naladeni. Radsej sedia pri bare.
Odpovedať
a dobre sa pri tom chudne x-)
Odpovedať
pri tanci? noo to hej.. boli casy ked som pretancovala celu noc.... uz som dlho nikde nebola 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tancovala spoločenské, mali sme aj miniklub u nás doma, ale vždy som sa chcela vrátiť k ľudovým, tak od vysokej len ľudovky, ale chýbajú mi spoločenské, už o tom s drahým hovoríme dlho, skôr ako začala show, ale ja som 3x do týždňa mala tréningy, teraz už len 2x a kurzy a on pracuje, tak sa to nedalo, ale rada by som s tým opäť začala. Možno sa niekde prihlásime... :-)
Odpovedať
A ktory tanec pokladate z hladiska techniky najtazsi? Ktory sa vam najtazsie ucil?
Odpovedať
mně absolutně nebaví tango a na variace mi přijde nejtěžší slow-fox
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
myslíš všeobecne alebo spoločenské? Ťažko posúdim step, keď som ho nerobila...mne šli spoločneké úplne ľahko a prirodzene, pri ľudovkách sa nadriem, to je fakt ťažšie...
Odpovedať
no, my sme sa spriateľom prihlásili do tanečnej, ideme absolvovať všetky štandardné spoločenské tance...teda ja som na spoločenské chodila 8 rokov, ale priateľ nie..... takže tento rok budeme na plesoch hviezdy.... (naša naivná predstava) :-D :-D tiež nás motivovala tančená horúčka.....
Odpovedať
Profilova fotka
a kde budete chodiť? Koľkokrát do týždňa? A nebude ťa to nudiť, keď ty už tancovať vieš? Uvidím - ako my, drahý chodí už na prípravu do kostola, tak neviem, či by zvládol ešte aj tanec :-)
Odpovedať
pavianca: galadance
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My chodíme do tanečních. Super je, že sem přítele do toho nenutila, byl to jeho nápad. Narozdíl od něho jsem si taneční i pokračovací na střední škole prošla, zatímco pro něj to byla úplně nová věc. Ale je šikulka, moc mu to jde. Tancování ho chytlo stejně jako mě kdysi. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja len prispejem k tej telke: Neovplyvnuje nas nijako, nemame ju a ani nechceme. MAme viac casu na sebe, viac komunikujeme .... SPravy sledujem cez net... K tomu tancu nemam co dodat, je to kraaaasa, manzel na to bohuzial nie je.
Odpovedať
Profilova fotka
mne telka ovplyvnuje varenie ;))) inspiracie, riad, recepty ;) potom sa zabavam na politike, aj ked ono je to skor tragicke ako komicke, ale v konecnom dosledku tragikomedia moze byt ;) a ostatne nejak nevnimam. mam ju sice pustenu stale ako zvukovu kulisu vzdy prepnem na to co je najmenej rusive, ale inak to nevnimam. drahy sa smeje ze keby mi cez nu prelepil plagat tak si to ani nevsimnem co stale cumim do compu :)))
Odpovedať
Profilova fotka
My sme absolvovali tanecnu pred rokom aj s mojim manzelom /vtedy este "len" snubencom/.. Tanecnu horucku sledujem, velmi sa mi to paci, aj ked ja osobne nie som az tak na tanec nadana, ale na toto sa rada pozeram ...
Odpovedať
belu a kam chodite na tanecnu
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to ja jsem kdysi pred 7 lety chodil do tanecnich, kde jsem mel skvelou asistentku. Pak jsem zacal tancovat latinu soutezne s jinou partnerkou. Mno a po 6.5 letech jsem potkal tuto svou asistentku z tanecnich, dali jsme se dohromady, tancujeme soutezne latinu a chystame svatbu :-) K te televizi ... ani nas nejak neovlivnuje, co a jak tancovat. Ale kdyz jde neco tanecniho (hudba treba i z radia) tak nam obema poskakuji nozky. Ted jsme se zajmem sledovali tu novou show ... StarDance.
Odpovedať
My budeme chodit na tanecnu do Rondel Clubu, Silvinecka ;-)
Odpovedať
aha ja stala salsujem :-D :-D :-D
Odpovedať
prisla nam ponuka knih z Media klubu. Je tam Tanečná horúčka - štandardné a latinsko-americké tance krok za krokom aj s CD za 549Sk. Oplatí sa to kúpiť? Máte to niekto? Dá sa podľa toho naučiť tancovať?
Odpovedať
Profilova fotka
tancovať sa dá naučiť len praktizovaním, takže keď kúpiš knihu a založíš do poličky, tak asi nie :-D skús radšej nejaký kurz :-)
Odpovedať
pavianca, taka mudra som aj ja :-D :-D chcem zistit, ci je ta knizka prehladna, user-friendly,... o sebe tvrdim, ze tancovat viem, nezaskoci ma ani ... tango :-D ... s drahym chceme travit zimne vecery doma v pohode, ked budeme mat chut, tak tu knihu otvorime, pustime CD a vyskusame par novych krokov... o TO mi ide. Chcem kriticky feedback o obsahu knihy.
Odpovedať
Profilova fotka
Co hovorite na vcerajsok? Podla mna uroven bola nizsie ako predosle kola ...
Odpovedať
Profilova fotka
to bellablonde: ja viem, ja som len žartovala, z valstnej skúsenosti: keď som chcela oprášiť nemčinu, mám skvelý program v PC a otvorila som ho raz :-) skrátka sa k tomu nemôžem dostať...tak idem radšej na kurz to majcik: ako kto: páčila sa mi Ďurianová, Fialová, Bezdeda a klasika Kramár- mal šľavu aj keď kroky.... :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?