Ako sa býva v Rači na Východnom - Rendez?

Ahojte, hladame bytik a nachadzame spustu inzeratov na predaj bytov - velka metraz a relativne nizka cena v Raci na Vychodnom - Rendez, Dopravna, Na pasekach - zda sa nam to vsak ako panubohu za chrbtom. Mate s byvanim tam niekto skusenosti ? Ako velmi tam pocut vlaky (je to blizko pri stanici), je tam slaba MHD stacilo vam to ? Je tam bezpecne ? Dakujem za kazdy podnet.
Odpovedať
Hm.... nemá to tam moc dobrú povesť. Ja osobne by som tam bývať nechcela.... Je to trochu mimo a taká robotnícka štvrť.
Odpovedať
Ale možno sa mýlim a mám len predsudky.... 20 rokov som bývala v Petržke, o ktorej všetci, ktorí tam nebývajú tvrdia, že je "betónová džungla". Ja som mala pod domom les, jazero....
Odpovedať
byvam pri sajbach rok.je to tu super.klud,pohoda,ticho, vlaky tak nepocut a je tu aj policajna akademia,vecierka..... ale to zeleznicne priecestie je nieco tak neskutocne zle,ze k elektricke chodim radsej pesi,inac sa ti moze stat,ze v autobuse namiesto 10 mi. stravis aj pol hodinu....nebyt toho bolo by tu super! :-D 8-)
Odpovedať
ahoj smejko. V Raci byvam cely zivot...aj teraz po svadbe... Sice to nie je Rendez, ale je to priamo Raca, cize vinarske zavody - ak vies, kde to je. Odtialto je doprava super... Byvas vlastne na dedine, ale za 15 minut si v meste... (a to aj v rannych zapchach). Rendez - konkretne Dopravna ulica a ul. Na pasekach - je to tiez kludne a fajn byvanie (aj ked trosku stazeny pristup dopravou do mesta)... Povodne je to ,,zelezniciarska oblast" - cize tam byvali zamestnanci zeleznice (myslim tym aj vyssie postavenych zamestnancov ako napr. namestnika, riaditela atd)... ;-) Teraz je to vsak lokalita ako kazda ina (az na to, ze je dost vyhladavana kvoli svojmu kludu), stahuje sa tam veeela mladych ludi... Takze urcite mozem odporucit. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?