Ako oddialiť menzes kvôli svadbe?

Ahojte, mozno je to blba otazka... Ale - vydavam sa 4. maja, dnes som si vypocitavala ci vtedy budem mat kramy alebo nie {kedze ich dostavam vzdy presne na 27.den} a zistila som, ze prave vtedy to mam dostat :( Blbe, lebo niekedy mam pritom fakt krce a silne bolesti. Za tie tri mesiace by sa to mozno dalo nejak posunut, nie? Keby som to kazdy mesiac "privolala" nejak o par dni skor. Ako sa to da? Bez tabletiek a chemie. Pocula som, ze pomaha cervene vino. Ale ako to funguje? Napriklad tyzden predtym ako mam dostat kramy si otvorim flasu? A ak ano, ake cervene je na to najlepsie? :D Resp. su aj ine metody?
Odpovedať
teraz som si vsimla - nazov temy mal byt skor "ako priblizit menzes", kedze by som to chcela poposuvat tak, aby som ho dostala o par dni skor :)
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 spytam sa svojej gynekologicky....su take tabletky na predpis....teda viem len o tom, uz som to mala...ja som ich oddialila o 4 dni...ale to len gynekologicka mi predpisala...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 prepac, mam tam obrovsky preklep na zaciatku...:) nie spytam sa, ale spytaj sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 Zinok. Mám to odskúšané!;) A ešte ti aj zlepší nechty a vlasy!
Odpovedať
@japonika Cize si kupim v lekarni tabletky zinku a zjem ich par dni pred menzesom? A dostanem to skor?
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 ahojky nepoužívaš antikoncepciu?
Odpovedať
nie, nepouzivam antikoncepciu
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 Nie par dni, začni čo najskôr, treba na to čas, aby zinok začal pôsobiť.
Odpovedať
@japonika to ma zaujima. si kupim zinok a zacnem jest povedzme tabletku denne a o mesiac dostanem kramy o par dni skor?
Odpovedať
Profilova fotka
@ikissedagirl Ano, presne. Ja som na to prišla náhodou pred pár rokmi. Vždy som mala pekné nechty a v jednom období sa mi začali dosť lámať, tak som zisťovala, čo s tým a mal byť na to dobrý zinok. A postupne som začala dostávať menštruáciu stále skôr, až som bola z toho zúfala, lebo som to mala pomaly každých 20 dní, tak som sa išla poradiť, že v čom je problém a to bol ten zinok, ktorý okrem nechtov podporuje aj činnosť vnútorných orgánov. Ja som to s tým vôbec nespájala, lebo to išlo postupne, 2 dni, 5 dní, týždeň...
Odpovedať
Profilova fotka
@japonika waw tak asi si ho aj ja nasadím, lebo mi to tiež vychádza ako na potvoru
Odpovedať
Profilova fotka
@owitcho haha, vidím, že nás tu je dosť, čo máme rovnaký problém... ja už tiež zase "zinkujem"...;) Tento mesiac som potiahla 2 dni, ale ja musím viac, týždeň, lebo ja týždeň predtým mávam nafúknuté brucho a to som na svadbe nechcela...:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
keby zinok nepomohol potom, uz len Norethisteron , jeto hormon a na predpis, ten menstruacu oddialuje...musi sa zacat uzivat aspon 3 dni pred menstruaiou... nie som zastanca antikoncepcie, kedze to su dlhodobe palky hormonov ale toto jednorazove a na kratky cas takze ti to nijak neuskodi a zase mat kramy na svadbe to teda nie ! :-D ja to pouzivam v lete ked som pri mori a nahodou mi to akurat takto blbo vychadza...
Odpovedať
a s tym vinom ste to niekto neskusali? Mne sice nechuti, ale keby to pomohlo, tak ho vypijem...
Odpovedať
@erika04 vino skusam pravidle :D a nic na cyklus nema vplyv :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež ten Norethisteron..raz za rok pri mori...záhadne mi každý rok vyjde menzes na dovolenku
Odpovedať
Ahojte,tiez som mala tabletky od doktorky, len som si vsimla ze som mala rovnake symptómy ako keby som ich mala-nafuknute brusko a trosku vyrazky... Asi je to individualne ako to kazda znasa... x-)
Odpovedať
Mne sa raz podarilo si posunut menzes cvicenim. Telesna namaha by mala zrychlovat aj vsetky pochody v tele... Neviem, mne sa to vtedy podarilo, kazdy den brusaky a take veci, zataz na brucho proste... Ale bolo to len raz, tak mohla to byt aj nahoda.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?